TikTok-tenåringer hevder at håndbevegelser kan 'slå av gag-refleks' - her er vitenskapen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fra menn som dypper testiklene på soyasaus til tenåringer å plassere mynter i iPhone-ladere, har en rekke bisarre trender sirkulert TikTok de siste månedene.



james corden matt horn

Nå ser den siste trenden at tenåringer bruker en håndbevegelse for å «slå av gag-refleksen».



Håndbevegelsen innebærer at du klemmer tommelen med den ene hånden, mens du trykker en finger på den andre hånden mot haken.



Rart nok hevder mange brukere at kombinasjonen av bevegelser har den magiske evnen til å slå av gag-refleksen.

TikTok-bruker @gremlin_rat la ut en video av trenden, og sa: Visste dere at dere kunne skru av gag-refleksene hvis dere klemmer tommelen? Også hvis du klemmer her på haken din, kan du også slå av gag-refleksene.

Det er ikke så morsomt fordi jeg nesten svelget gaffelen min under lunsjen.



I mellomtiden delte TikTok-bruker @talystra.moses17 en video på siden hennes og skrev: Så jeg har den verste gag-refleksen i menneskers historie, og jeg blir virkelig syk når jeg gagg.

Så jeg prøvde trikset for å se om jeg kunne slå den av og ... det fungerte! Fortsatt lavmælt skeptisk ... jeg er ikke sikker på om det er psykologisk/placebo eller om det faktisk fungerte, men jeg hadde ingen trang til å kneble andre gang.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
TikTok

Mens flere tenåringer nå har prøvd utfordringen, er håndbevegelsen ifølge eksperter ganske enkelt en placebo.

Snakker til Junkee , forklarte Dr Brad McKay, en fastlege i Sydney: Å trykke på tommelen og haken for å 'slå av' gag-refleksen, er i utgangspunktet en forseggjort placebo, som kan virke som en mild distraksjon og lure noen mennesker til å slappe av mens de spiser en banan.

Totalt sett er TikTok-metoden en trygg, billig, rask, enkel og totalt ubrukelig terapi.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: