Caprice har fortsatt ikke fortalt små sønner født med tre ukers mellomrom at de ikke er tvillinger

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den amerikanske undertøymodellen Caprice Bourret har fremdeles ikke fortalt sine to barn om omstendighetene rundt deres uvanlige fødsel - fordi hun ikke er sikker på hvordan de skal dele nyheten.



Forretningskvinnen, 46, ønsket Jax og Jett Bourret-Comfort velkommen til verden tilbake i 2013, hvor den ene kom tre uker etter den andre.



I en uvanlig vri ble en av guttene født via en surrogatmor - mens den andre ble unnfanget naturlig en måned etter at surrogaten ble impregnert.



Begge er Caprice og ektemannen Ty Comfort sine biologiske barn, men paret hadde allerede startet prosessen med å få et barn gjennom en & apos; svangerskapsbærer & apos; da Caprice innså at hun var gravid.

Caprice med sønnene Jax og Jett (Bilde: Instagram)

Hun har ennå ikke fortalt brødrene at de ikke er tvillinger (Bilde: ITV)



'De er som tvillinger - født med tre ukers mellomrom,' avslørte hun for ITVs Lorraine Kelly.

'Etter hvert vil jeg fortelle dem det. Herregud de er så søte. '



Caprice har tidligere snakket om kampen hun og Ty gikk gjennom for å bli gravid, inkludert å vende seg til IVF etter et ødeleggende abort.

Dessverre mislyktes alle tre rundene med IVF de prøvde i en levedyktig graviditet.

'Jeg tror det å gå ned på surrogatbanen betydde at jeg sluttet å bekymre meg og bare slapp,' sa Caprice til Daily Mail tilbake i 2013.

Caprice hadde det vanskelig å bli gravid (Bilde: ITV)

Hun ble også tvunget til å slutte i The Jump da leger oppdaget en hjernesvulst (Bilde: ITV)

'Det er derfor jeg ikke angrer på at jeg gjorde det og ender med to babyer, for jeg tror ikke jeg hadde blitt gravid ellers.'

Caprice åpnet også for Lorraine om hennes svekkende hjernesvulst, som ble oppdaget mens hun filmet for Channel 4's The Jump.

«Jeg begynte å bryte sammen og gråt hysterisk. Jeg sa: & apos; Kommer jeg til å dø? & Apos; ' hun husket om det hjerteskjærende øyeblikket leger fortalte henne de dårlige nyhetene.

'Jeg visste ikke om det var kreft, jeg var i mørket. Jeg fikk skannet kroppen min igjen og legen sa at den er godartet, men den er en dyrker.

Caprice opererte syv og en halv time for å behandle svulsten og har siden fått full helse igjen.

*Lorraine fortsetter hverdager kl. 08.30 på ITV.

Se Også: