Love Island -vinneren Greg O'Shea skal spille hovedrollen i den internasjonale rugbyturneringen

Rugby Union

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island -stjernen Greg O & apos; Shea vil se etter å få rugby -karrieren tilbake på sporet når han representerer Irland i den første RugbyX -turneringen på The O2 Arena 29. oktober.



O & apos; Shea, en tidligere spiller i Irland under 20 -årene, satte sin rugbykarriere kort på vent for å gå inn i Love Island -villaen i sommer og vant hit -reality -tv -serien sammen med Amber Gill før deres splittelse.



24-åringen skal nå slippe showbiz-livsstilen for å fokusere sin innsats på å komme seg til OL i Tokyo 2020 som en del av Irlands Rugby Sevens-lag, som begynte å trene for konkurransen i august.



Han vil nå slutte seg til lagkameratene i den nyskapende nye kortformatet, fullkontaktversjonen av spillet som debuterer i London senere denne måneden.

når har Billie faiers baby termin

Greg O & apos; Shea vil representere Irland i den første RugbyX -turneringen (Bilde: Getty Images)

Det blir O & Shos første store rugbyopptreden siden Love Island -seieren, da han slutter seg til andre vinnere i Hong Kong Sevens, Billy Tardis, Terry Kennedy, Harry McNuly, Mark Roche og Adam Levy i Irlands lag.



De møter England og Barbarians i gruppe A, med tidligere England scrum-half Danny Care som trener barbarene.

USA, Frankrike og Argentina vil delta i gruppe B, med den tidligere sprinteren som viste Sevens sensasjon Carlin Isles, den raskeste spilleren i verdensrugby, på amerikansk side.



O & apos; Shea er en del av Irland 7s treningsteam foran OL i Tokyo 2020 (Bilde: AFP/Getty Images)

lou tatoveringsfiksere igjen

RugbyX vil inneholde 5v5-kamper som foregår over 10 minutter uten mellomrom.

Hver tropp har 12 spillere med syv rullende innbyttere.

O & apos; Shea vant Love Island i sommer sammen med Amber Gill før paret delte seg (Bilde: REX)

Line-outs erstattes av raske innkast, og det er tre-personers scrums, fem poeng for et forsøk, ingen konverteringer, slippmål eller straffer og uavgjorte kamper avgjort med et unikt en-mot-en-oppgjør for prøvelinjen.

Teknisk direktør Ben Ryan, sa: Vi er glade for standarden på spillere som lagene har valgt for den første RugbyX -turneringen.

charlie fra willy wonka

RugbyX er satt til å ha et nytt fartsformat som aldri er sett før (Bilde: Getty Images)

'Det viser at fagforeninger er ivrige etter å levere en sterk prestasjon, og spillere vil virkelig prøve det nye formatet, spesielt inne i O₂ Arena.

'Som lovet, kan fansen forvente et elitenivå med noen av de beste syvespillerne fra hele verden.

Herre- og kvinnekonkurranser vil finne sted parallelt over to 2,5 timers økter.

Se Også: