Seks år gammel millionær: Hvordan skjønnhetskonkurranser og Toddlers og Tiaras realityshow hjalp jenta med å tjene en formue

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Isabella Barrett skjønnhetskonkurranse

Fake tan: Isabella på en skjønnhetskonkurranse(Bilde: Double Vision Media)



Som de fleste små jenter, elsker Isabella Barrett å kle seg, samle bamser og synge med til Justin Bieber.



Men det er omtrent alt hun har til felles med en typisk gutt. For i en alder av seks år er mini-mogul Isabella en MILLIONÆR som allerede har utviklet en smak for de finere tingene i livet.



nyttårsaften Liverpool 2013

Takket være seire i skjønnhetskonkurranser som førte til stjernestatus i det amerikanske TV -realityprogrammet Toddlers and Tiaras, har hun nå et eget smykkesortiment og har allerede samlet inn mer enn de fleste av oss kunne drømme om å tjene i løpet av livet.

I stedet for å rope på turer til McDonalds eller den søte butikken, bestiller Isabella gjerne filet mignon biff eller hummer fra romservice på femstjerners hoteller, og garderobene hennes er proppfulle av skreddersydde $ 10.000 kjoler og designersko.

Hva er det å ikke like ved å være millionær? hun sier. Jeg er en superstjerne, jeg har min egen smykkelinje og jeg elsker å være sjefen. Jeg taper aldri på noe, og nesten hver konkurranse jeg kommer inn, vinner jeg. Men det jeg elsker mer enn noe annet er sko. Jeg har over 60 par.



Isabella Barrett besøker Times Square

Skjønnhetsdronningen hennes poserer på Times Square, New York (Bilde: Getty)

For to år siden, da Isabella bare var fire, oppdaget mamma Susanna, 39, sin yngste datters potensial etter at hun kom inn i hennes første skjønnhetskonkurranse. Susanna sier: Før vi visste ordet av det, vant vi hver konkurranse og hadde blitt valgt til å vises på Toddlers og Tiaras. Bella ble forelsket i all glitter og glamour og var en naturlig utøver.



Nå eier hun sin egen virksomhet og har allerede nok penger i banken til å sikre fremtiden hennes.

Og mens Susanna er rask til å slå tilbake på de som kritiserer henne for å ha seksualisert datteren og tjent så mye penger på henne, innrømmer hun å ha blitt avhengig av datterens nyoppdagede berømmelse.

På et tidspunkt i begynnelsen da Bella vant hele tiden, skal jeg innrømme at jeg ble fanget av alt og måtte stoppe og si til meg selv: 'Gjør jeg dette for meg selv eller for Bella?' Sier Susanna .

Hele konkurranseverdenen er så vanedannende, spesielt når datteren din vinner så mye. Men så så jeg på Bella og skjønte at hun elsket det like mye som meg.

I følge amerikansk lov må Susanna og mannen Antonio spare en prosentandel av Isabellas inntekt, penger hun ikke får røre før hun er minst 18. Men mamma innrømmer at det er vanskelig å ikke ødelegge den lille jenta hennes og innrømmer at hun allerede utvikler seg noen ganske ekstravagante smaker.

eminem 2018 tour uk
Isabella Barrett med mor Susanna Barrett

Jeg er ikke en påtrengende forelder: Isabella med mamma Susanna (Bilde: Getty)

Antonio og jeg vil ikke at hun skal vokse bort ødelagt, så prøv virkelig å holde føttene på bakken, sier Susanna. Du ser hva som skjer med disse barnestjernene som Britney Spears, og jeg vil absolutt ikke at det skal skje med datteren min. Men hun liker fine ting, så vi behandler henne.

Det betyr hovedsakelig nye sko og mange av dem. Hun har designere og jo glitrende jo bedre for Bella. Og hun har massevis av Burberry -hodebånd.

Soverommet hennes er hver jentes drøm og har sin egen stol i tronstil og fjærboaer og Swarovski-krystaller pryder alt. I festrommet har hun til og med sine egne utstillingsdukker ettersom kjolene er så dyre at vi ikke har råd til å knuse dem i en garderobe.

Men Isabellas største ekstravaganse er romservice på luksushoteller. Vi reiser så mye for å delta på konkurranser, hun har virkelig utviklet en smak for femstjerners hoteller og elsker å bli ventet på, sier Susanna.

Hun kan imidlertid bli litt gal, og bestilte en gang mat for 2 200 dollar. Det er aldri cheeseburgere og pommes frites, alltid det dyreste som filet mignon og hummer. Jeg vet at det virker pompøst, men for oss er det bare morsomt og en del av hennes personlighet.

Isabella Barrett signerer autografer

Signerer autografer for fans

betydningen av nummer 57

På familiens Rhode Island -hjem har Isabella sitt eget kontor og festlokale for alle konkurranseapparatene. Hver tomme plass er full av trofeer.

Susanna sier: Jeg skal innrømme at når det gjelder Bellas garderobe, er det ingen utgifter å spare. Det betyr en stemmecoach, sminkeartist, vanlige spraytann, hårforlengelser, akrylnagler og til og med falske tenner som er skreddersydd som koster oss $ 500.

Hver forestilling må være som et Broadway-show, og hvert antrekk er skreddersydd og koster opptil $ 10.000. Vi må ha brukt rundt $ 50 000 på å delta i konkurranser de siste to årene alene, men se hvor hun er nå. Det har vært mer enn verdt det.

Selv om Isabella har vunnet enorme premier på konkurransekretsen, kommer hennes økonomiske suksess hovedsakelig fra smykkelinjen hun lanserte i 2012, Glitzy Girl.

Den inneholder sjarmarmbånd og har nå utvidet seg til sminke og klær. Selskapet tjente 1 million dollar det første året og sysselsetter nå 42 personer - alt fra en idé Susanna sier var datteren hennes.

Jeg fikk laget et sjarmarmbånd til Bella en dag for å feire seierne hennes, og alle mødrene elsket det, sier Susanna. Så foreslo Bella at vi kunne lage dem for alle ... og Glitzy Girl ble født.

Susanna, som også har datteren Victoria, 19, sier: Jeg driver selskapet til daglig mens Isabella er på skolen. Men når hun er fri, er hun absolutt praktisk og er alltid på fabrikken.

Hun velger designene til armbåndene, hjelper til med forsendelsen, og hun tester hver farge i vår leppeglans og neglelakk. Hun er definitivt hjernebarnet bak selskapet. Det virker som om alt hun berører blir til gull.

Isabella er også ansiktet til en rekke leker i Toys R Us i USA og har nettopp spilt inn en popsingel.

Hun går på skole på heltid og er så talentfull at hun kan snakke italiensk, tysk og spansk. All fritid brukes på en svimlende runde med gymnastikk, dansetimer og sangtimer.

Moren hennes sier: Det neste målet er å være en Disney -stjerne, og når hun kjenner Isabella, får hun det hun vil. Hun ville elske å bli den neste Selena Gomez.

Susanna insisterer: Jeg er ikke en påtrengende forelder, jeg hjelper bare Isabella med å oppnå drømmene sine. Hvis hun fortalte meg i morgen at hun ikke ville gjøre det noe mer, så hadde det vært greit.

carly rae jepsen lekket bilder

Og Isabella insisterer selv: Jeg elsker alt og vil aldri slutte. Jeg bare elsker å være en stjerne.

Se Også: