Carly Rae Jepsen nakne bilder vil ikke bli lekket ut på nettet etter at 'tyven som hacket datamaskinen hennes' er arrestert

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hun er i utgangspunktet Sherlock Holmes nå.(Bilde: IF)



En mann anklaget for å ha hacket Carly Rae Jepsens datamaskin og stjålet nakne bilder av sangeren, har blitt arrestert etter å ha gitt seg selv, ifølge politiet i Vancouver.



Betjentene mottok et tips fra Carlys representanter om at noen prøvde å tjene penger ved å selge de stjålne nakenbilder i mars.



Det er blitt rapportert av TMZ at Christopher David Long har blitt siktet for en rekke langordede og ganske tekniske ting.

russell merke osama bin laden

Som for eksempel ... å oppnå uredelig telekommunikasjonstjenester ',' uautorisert bruk av datamaskin ',' ugagn 'mot data', 'identitetsbedrageri & apos; og & apos; besittelse av stjålet eiendom & apos ;.

Ingen nakenhet, vær så snill. (Bilde: Twitter)



25-åringen er løslatt fra varetekt og skal tilbake i retten 4. januar.

hva skjedde med meredith kercher den kvelden

Det er ikke den første nakne skandalen som Carly har vært involvert i i år, etter at hun ble forvekslet med en internettmodell som lignet bemerkelsesverdig på henne.



I juli spredte toppløse snaps av Destiny Benedict seg raskt på nettet, og folk hevdet at de var av Carly.

Det er Carly til venstre, og det er IKKE Carly til høyre, ok? (Bilde: SPLASH/ FACEBOOK)

Hun tweeted, 'Å bli feil av Carly Rae ... Kanskje jeg?' som refererer til en veldig frekk versjon av Carlys sang.

Hun skrev også: 'Vel, jeg vil bare si at Carly Rae er en vakker jente og jeg er beæret over å ha blitt feilet som hennes' [sic]

Hun retweetet også en kommentar en annen joker skrev: 'hun ser ut som carly rae på meth ... kanskje?'

Peppa pig stemmeskuespiller

De kan være tvillinger, sannsynligvis. (Bilde: FACEBOOK)

På det tidspunktet sa talsmannen hennes til TMZ, 'This is 200% NOT Carly', og i tilfelle det var tvil, deler advokatene for øyeblikket ut opphørssaker for alle som mener noe annet.

Ingen historie om CRJ ville være komplett uten å se dette - den beste videoen gjennom tidene. Etter den vi i går så en mus på en katt på en hund. YouTube det.

Carly er signert til den andre kanadiske sangeren Justin Biebers plateselskap. Men lille ol & apos; Justin kan bli tilgitt for å være litt redd for øyeblikket.

Bieber var målet for to blivende hitmenn som planla å ‘myrde og kastrere ham’, ifølge KRQE-TV i Alberquerque.

Tjenestemenn hevder at det brutale angrepet var planlagt å finne sted i slutten av november da sangeren fremførte en konsert i den ikoniske Madison Square Garden - samme sted som One Direction spilte i forrige uke.

dustin poirier vs conor mcgregor

Dårlige, triste og gale tider.

Det er nominasjonstid for 3a-Emmy-prisen i 2012: Stem kjendisstemmene dine her!

Se Også: