Beste Samsung S20 telefondeksler

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

På hovedarrangementet Unpacked i San Fransisco forrige uke, avduket Samsung et glimt av hva som kan forventes av deres nye trio av telefoner; Samsung Galaxy S20, S20 Plus og S20 Ultra.



Trioen er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 21. februar og offisielle detaljsalg starter 6. mars.



Akkurat som vi allerede har sett med det rivaliserende teknologiselskapet Apple, er det ikke sannsynlig at de tre telefonene vil være billige - med ryktepriser som forventes å sette deg tilbake mellom £799 til £1,399 for henholdsvis hver modell.



Med et så stort kjøp på kort, er den beste måten å sikre at din nye baby får en fruktbar og skadefri tilværelse selvfølgelig å investere i en god sak.

Vi har samlet noen av de beste dekselene for din nye S20 nedenfor.

Beste Samsung S20 telefondeksler

1. Arkour Samsung Galaxy S20-deksel

Arkour deksel til Samsung Galaxy S20



Arkour-dekselet til Samsung S20 har en superslank og slank design som former seg perfekt etter formen til din S20, inkludert presise utskjæringer for knappefunksjonalitet og ladeporter.

Dekselet har en matt, silkeaktig tekstur som forhindrer oppkomsten av fingeravtrykk og smuss, noe som alltid er et pluss.



Hevede kanter rundt kameraet beskytter det mot riper eller slitasje.

Pris: £9,99, Amazon - kjøp her nå

2. Caseology Parallax Samsung Galaxy S20-deksel

Caseology Parallax deksel til Samsung Galaxy S20

Hvis du leter etter beskyttelse av militær klasse med stil, er dette en toppkonkurranse og er en glede budsjettmessig til £13,99.

En kombinasjon av mykt TPU-materiale og beskyttende PC-støtfanger gir et slankt, men supersikkert deksel for smarttelefonen din. Det unike, geometriske mønsteret er ikke bare en tiltalende egenskap, det gir ekstra grep for å forhindre og en dempet beskyttelse mot fall.

Det er perfekt plasserte utskjæringer for all tilgjengelighet, og dekselet er kompatibelt med de fleste trådløse ladeenheter. Velg mellom tre tilgjengelige fargealternativer.

Pris: £13,99, Amazon - kjøp her nå

3. Vintage Navy skinnlommebok - Samsung Galaxy S20

Vintage Navy skinnlommebok - Samsung Galaxy S20

Ser du etter noe litt smartere og premium? Vintage lærlommeboken er laget av europeisk fullnarvet nubuckskinn av okseskinn, den koster også under £30, noe som gjør den til et toppkupp.

På innsiden av dekselet er det funksjonell kortoppbevaring, du kan også bruke dekselet til å holde telefonen for liggende visning.

Denne lærvesken kommer i syv forskjellige farger for å finne din perfekte passform.

Pris: £29,95, Snakehive - kjøp her nå

4. LoveCases Samsung S20 Plants Clear Phone Case

LoveCases Samsung S20 Plants Klar telefonveske

LoveCases har en rekke rimelige, morsomme trykksaker som gir beskyttelse med en viss allsidighet.

Det gjennomsiktige dekselet er supertynt og laget av TPU-materiale, ikke bare er det slitesterkt, det er også lett. Hvert design er trykt med ripebestandig blekk, noe som skaper en interessant preget tekstur som varer tidens tester.

LoveCases utvalg på Mobile fun kjører et tilbud på alle dekselene deres for øyeblikket; kjøp ett etui for £9,99, eller en hvilken som helst to fra samlingen for £15.

Pris: £9,99, Mobilmoro - kjøp her nå

Smarttelefoner

5. BasicStock vanntett deksel til Samsung Galaxy S20

BasicStock vanntett deksel til Samsung Galaxy S20

Hvis du leter etter et deksel for å gi maksimal beskyttelse, ja, selv under undervanns-eskapadene dine - dette vanntette etuiet fra BasicStock er en topp å vurdere, prisantydningen på £15 er heller ikke noe å håne.

Den todelte designen er IP68-sertifisert, når den er fullstendig forseglet vil du kunne senke telefonen i vann på opptil 10 meters dyp i opptil en time. Den er flott for daglig bruk og vil fortsatt hjelpe deg med å ta bilder og videoer under vann eller utendørs.

En to-lags struktur beskytter din S20 med 360 graders tolags ly, som har anti-ripe, knuse og vann motstand og støtdemping.

Pris: £14,99, Amazon - kjøp her nå

6. Spigen Tough Armor Samsung Galaxy S20-deksel

Spigen Tough Armor deksel til Samsung Galaxy S20

Spigens tøffe rustning har et minimalistisk utseende som er slankt og slankt - i motsetning til noen av de andre bulkere dekselene der ute.

Takket være luftputeteknologi får du maksimal beskyttelse og støtdemping i tilfelle ulykker. En innebygd støtte gjør håndfri visning fin og enkel.

Den er laget av fleksibelt TPU-materiale, med et dobbel PC-lag som holder dekselet sterkt og motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Den ergonomiske designen er glatt, lett og perfekt for bruk hver dag.

anne hegerty forlater jakten

Pris: £12,99, Amazon - kjøp her nå

7. Offisiell Samsung Galaxy S20 beskyttende stående dekselveske

Offisiell Samsung Galaxy S20 Protective Standing Cover Case

Det offisielle Samsung S20-dekselet har en slank og strukturert design, som ser flott ut og gir ekstra grep for sikrere håndtering.

En innebygd støtte i dekselet gjør håndfri eller landskapsvisning mer praktisk.

Pris: £29,99, Mobilmoro - kjøp her nå

8. Tech 21 Evo Check Samsung S20-deksel

Tech 21 Evo Check Samsung S20-deksel

Evo Check er et bestselgende mønster fra Tech21, den tonet-klare designen er tilgjengelig i forskjellige ugjennomsiktige toner, med det ripefrie designet på baksiden. Du kan også mikse og matche knappefarger for et unikt utseende.

Etuiet er laget av et sterkt og svært motstandsdyktig materiale, som også har bakteriedrepende beskyttelse for en hygienisk ren veske.

Vit at telefonen din er fullstendig beskyttet mot fall på opptil 12 meter.

Pris: £29,95, Tech 21 - kjøp her nå

9. ESR Air Armor Samsung Galaxy S20-deksel

ESR Air Armor deksel til Samsung Galaxy S20

De fleste ønsker virkelig en sak som fortsatt vil vise frem den naturlige skjønnheten til det nye håndsettet deres.

Den slanke dekselet gir beskyttelse av militær grad, med støtdempende luftbeskyttelseshjørner; som vil bidra til å beskytte telefonen din hvis den noen gang skulle falle av på grunn av støt.

Hevede rammer rundt skjermen og kameraområder beskytter dem mot riper.

Pris: £11,99, Amazon - kjøp her nå

10. X-Ranger Samsung Galaxy S20-deksel

X-Ranger deksel til Samsung Galaxy S20

Hvis du er en eventyrer, vil du elske dette. X-Ranger gir utmerket beskyttelse takket være et flerlagssystem av robuste materialer. Det slitesterke etuiet har et enkelt, men militært utseende, den er også fullpakket med noen nyttige moderne funksjoner.

Det ville være lettere å liste opp alt denne telefonen ikke har. I et lite, futuristisk rom i kofferten er (for å nevne noen) en linjal, en filer, skrutrekker, flaskeåpner og det er ikke engang det halve. Det er også et stativ for praktisk og komfortabel visning.

Det er ganske imponerende hvor mange funksjoner denne stilige dekselet har, men vi tror at en av de mest imponerende tingene er den rimelige prislappen på £15,58.

Pris: £15,58, Olixar - kjøp her nå

Se Også: