Dustin Poirier ba om å vise Conor McGregor respekt fordi han 'gjorde karrieren'

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Colby Covington har oppfordret Dustin Poirier til å vise mer respekt & apos; til Conor McGregor og stemplet seieren som en 'fluke'.



& apos; Diamanten & apos; beseiret den irske stjernen på UFC 264, med en åpningsrunde -stopp etter at motstanderen ikke klarte å fortsette etter å ha fått en brukket beinskade med dommer Herb Dean som gikk inn for å avslutte kampen.



tina malone vekttap

Og den 33 år gamle Covington har iverksatt et voldsomt angrep på Poirier som merker den amerikanske en & apos; jobber & apos; og en & apos; ingen & apos; etter at han satte opp et lett titteloppgjør med Charles Oliveira.



Den fyren har nettopp gjort karrieren din Dustin, du burde vise den fyren litt respekt, sa Covington Innleveringsradio .

'Han tjente deg til de største pengene du noen gang vil tjene i karrieren din, du er en jobber, du er ingen.

Conor McGregor står foran en periode fra UFC etter å ha fått et beinbrudd

Conor McGregor står foran en periode fra UFC etter å ha fått et beinbrudd (Bilde: REUTERS)



'Det er ikke en gevinst, du kan ikke regne det som en gevinst.

'Du vet, jeg regner ikke med at det er en seier som en seier.



strengt lag opp 2019

'Han har den heldigste, vet du, hva du enn vil kalle det i sportens historie.'

McGregor har siden hevdet at han har eksisterende kampskader fra treningsleiren som hindret ham under kampen, inkludert & apos; stressfrakturer & apos; på ankelen, i tillegg til at UFC -president Dana White bekrefter at ireren har & kronisk leddgikt & apos; i begge ankelleddene.

Men Poirier svarte å merke påstandene som & apos; unnskyldninger & apos; med en sportslege som også reiser tvil om legitimiteten til påstandene som avslører at han ikke kunne se traumer eller skader.

Og UFC -weltervekten Covington fortsatte sitt angrep på Poirier og forklarte tankene hans om den letteste ledende konkurrentens reaksjon på skaden.

'Bra, du har en fin, enkel lønnssjekk, og du går og spankulerer i fyrens ansikt når han faller, mens han sitter der og ligger på bakken,' fortsatte Covington.

'Du vet, jeg regner ikke med at det er en seier som en seier.

'Ingen ville bry seg om deg hvis det ikke var for Conor og du stritter i ansiktet hans, så hvem er den hyggelige fyren nå?'

Covington kommer snart til å være i en egen kamp, ​​ettersom han ser ut til å ta hevn mot Kamaru Usman i en omkamp på en målrettet dato i november som angivelig er målrettet av UFC -president Dana White.

McGregors opprykk etterpåkamp har møtt mange kritikere de siste månedene, og Paul Felder har bedt ireren om å & apos; sett aldri foten i UFC igjen & apos; i tillegg til den offisielle linjen fra selskapets visepresident at han kan møte disiplinære tiltak som følge av kommentarene hans.

luke taylor jon venables

Irlenderen har også blitt undersøkt sterkt etter at en tweet dukket opp for å håne Khabib Nurmagomedovs avdøde far, og den russiske faren sa også å ha invitert to-divisjonsmesteren til huset sitt som et symbol på tilgivelse før hans død.

Dette slutter seg til en tirade av slettede tweets fra McGregor, med sist ble det lagt ut en serie tweets bestrider hans siste nederlag i Las Vegas på UFC 264.

Se Også: