Hva skjedde med Praia da Luz -ferieleiligheten der Madeleine McCann forsvant?

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: )



Den portugisiske leiligheten som Madeleine McCann forsvant fra, har hatt en rutete historie siden den ble sentrum for en mediestorm for ti år siden



McCann's hadde leid leiligheten av Mark Warner Holidays for rundt £ 1500 for en ukes ferie da tre år gamle Maddie forsvant fra sengen sin 3. mai 2007.



Leiligheten med to soverom lå tom i en måned, men ble deretter brukt av to familier i en uke og fjorten dager lang ferie før den endelig ble forseglet som et permanent åsted.

Når verdens medier hadde forlatt forsiden av Ocean Club -komplekset og portugisisk politi avsluttet etterforskningen i 2008, ble eiendommen lagt ut for salg for rundt 250 000 pund.

Foran blokk 6 på Praia Da Luz Ocean Club Resort der Madeleine McCann forsvant fra leilighet 5a i blokk 5 på feriestedet i Portugal

Foran blokk 6 på Praia Da Luz Ocean Club Resort der Madeleine McCann forsvant fra leilighet 5a i blokk 5 på feriestedet i Portugal (Bilde: Philip Coburn / )



Leiligheten i Praia da Luz der McCann -familien bodde

Leiligheten i Praia da Luz der McCann -familien bodde

Men den rystende historien om Maddiees forsvinning og vidt sirkulerte bilder av leiligheten som et åsted, dempet tydelig interessen blant kjøpere.



betydningen av tallet 47

Prisen ble gjentatte ganger redusert til den til slutt ble solgt tidligere i år for rundt £ 113 000 av den britiske enken Kathleen Macguire-Cotton.

Prislappen var mindre enn halvparten av hva nesten identiske eiendommer i området har hentet.

Den nye eieren, fra Southport, Merseyside, annonserer ikke det som en ferieleie og sier at hun også har avslått tilbud fra snokere om å se inne i leiligheten.

(Bilde: PA)

Luftfoto viser nærheten til McCanns leilighet i Praia Da Luz til området med søppelmark som ble gjennomsøkt av britisk politi

Luftfoto viser nærheten til McCanns leilighet i Praia Da Luz til området med søppelmark som ble gjennomsøkt av britisk politi (Bilde: )

Hun sa: 'Jeg har blitt tilbudt penger av hele verden, men jeg er ikke interessert. Jeg synes ikke det er veldig rettferdig overfor McCann -familien eller folket i Praia da Luz, og forstyrrer alle - det er forferdelig. '

Det har imidlertid ikke forhindret andre i å prøve å tjene penger på beryktet for solskinnsstedene.

sas som våger vinner dan

Det har blitt organisert syke turer som lover å ta besøkende med på turer rundt i leiligheten og stedene der Maddie tilbrakte de siste kjente timene sine.

Turene tar også den tapasrestauranten i nærheten der foreldrene Kate og Gerry spiste da hun forsvant og ødemarker hvor britiske politifolk har gravd etter kroppen hennes.

når er black friday uk 2020

(Bilde: PA)

(Bilde: PA)

Turister på utfluktene - kalt Luz Tours og kalt Luz Challenge - blir angivelig invitert til å spekulere i hva som skjedde.

En navngitt arrangør - antatt å være britisk, skrev til forsvar for turene: Luz Tours er for personer med betydelig kompetanse i Madeleine McCann -saken.

Jeg tror ikke det er noen måte å kommersialisere Luz Tours på, og jeg ville ikke lyst til det selv om det var mulig.

Imidlertid synes jeg det er ironisk at jeg blir kjølt for å prøve å videreføre Madeleine McCann-saken gratis, og Scott Michaels får ros for å drive en virksomhet basert på døde kjendiser.

Scott Michaels -referansen er relasjon til grunnleggeren av Dearly Departed Tours i Hollywood - som tar turister rundt på steder der den berømte døde.

Se Også: