Ruth Langsford og Eamonn Holmes unnviker I'm A Celebrity question on This Morning

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ruth Langsford og Eamonn Holmes unngikk en kommentar om å delta i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! på fredagens morgen.



Ettersom ektemann og kone -duoen var vert for ITV -showet på dagtid, inviterte de Tony Blackburn inn i studioet for å feire 57 år med å være på radio.



Tony, 78, satt ved siden av en jukeboks da han snakket med Eamonn og Ruth om noen av favorittsangene hans hele tiden.



Mot slutten av chatten deres kunne Eamonn ikke motstå å spørre Tony om hans tid i jungelen tilbake i 2002.

'Kan jeg bare spørre deg kort, for snart 20 år siden siden du vant I'm A Celebrity in the jungle. Gjorde det deg i en annen retning, trykket det på en tilbakestillingsknapp? ' Spurte Eamonn.

Ruth Langsford og Eamonn Holmes unngikk en kommentar om å delta i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! på fredag

Ruth Langsford og Eamonn Holmes unngikk en kommentar om å delta i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! på fredag



Tony svarte: 'Ja, jeg er egentlig ikke religiøs i det hele tatt, men da jeg satt der uten telefoner og ingenting å plage deg, og jeg satt ved siden av bekken og snakket med Nell McAndrew, noe som var veldig hyggelig, Jeg vet ikke, det hele forandret meg bare som person. '

Han fortsatte: 'Jeg elsket jungelen, jeg elsket den, og da jeg kom ut av den, var det en kjær gammel mann som kom ut da jeg fylte bilen, han kom bort og han sa, & apos; du vet du har gjort så mye for vår generasjon & apos ;.



Tony Blackburn anbefalte at Eamonn og Ruth registrerte seg for I & aos a A Celebrity

Tony Blackburn anbefalte at Eamonn og Ruth registrerte seg for I & aos a A Celebrity

'Jeg var omtrent 10 år yngre enn ham, men jeg syntes det var så deilig, jeg satte meg inn i bilen igjen og gråt litt, det var så emosjonelt.'

Deretter sa han til det presenterte paret: 'Det var et herlig show å gjøre, jeg anbefaler det på det sterkeste Eamonn og Ruth.'

Imidlertid ignorerte Eamonn og Ruth kommentaren hans stort sett og var tause om de noen gang ville delta i ITV -realityserien.

Ruth, 61, har tidligere antydet at hun aldri kommer til å melde seg på I & apos; m A Celebrity - som er vert for Ant McPartlin og Declan Donnelly.

Tilbake i 2018 kom Ruth ansikt til ansikt med en slange i This Morning-studioet, og hun var absolutt ikke rolig.

Den gigantiske pytonen var klar til å markere Steve Irwins familie utseende på showet, men Ruth likte ikke å stå så nær den glatte skapningen da den begynte å bevege seg bort fra føreren og mot henne.

Tony Blackburn vant I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! tilbake i 2002

Tony Blackburn vant I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! tilbake i 2002 (Bilde: Cameron Laird/REX/Shutterstock)

'Beklager, jeg ble bare litt distrahert av slangen da. Det bare flyttet. Hodet nærmer seg utrolig nær meg, så det gjør meg litt nervøs faktisk, innrømmet hun.

Hun fikk panikk og spurte: 'Han kan ikke bite meg, kan han? Kan han bite? ' mens mannen Eamonn humret i bakgrunnen.

I mellomtiden ble Eamonn tipset om å bli med i oppstillingen i fjor da I & apos; a A Celebrity ble satt i Wales for aller første gang.

I august 2020 plasserte Coral TV-programlederen i odds 6-1 for å bli vinneren.

- I det som kommer til å bli et nytt utseende I & apos; a A Celeb camp i år, antyder våre spill at Eamonn Homes kommer til å ta utfordringen i 2020, sa Coral John Hill til The NEWSAM.

- Holmes er blant de tidlige favorittene som skal kåres til jungelens konge, ettersom vi forventer at han skal kjøre serien, sier Hill.

Kan Eamonn være på line-up i år? Eller vil han kunne overbevise kona Ruth om å prøve det i stedet?

This Morning sendes hverdager klokken 10 på ITV.

Se Også: