Vinnie Jones og Paul Gascoigne: Den utallige historien bak det beryktede penis -bildet

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paul Gascoigne var Englands mest talentfulle fotballspiller de siste 50 årene-og en klovn i verdensklasse utenfor banen.



I en ny bok, Our Gazza: The Untold Tales, en svimlende rollebesetning av hans tidligere lagkamerater, ledere og klubbansvarlige forteller historiene bak et geni og hans nådeløse appetitt på skøyer.



En unik samling anekdoter, samlet av toppjournalist John Richardson, får deg til å le og gråte av kong Gazzas fantastiske galskap.




Det var et av de mest ikoniske sportslige fotografiene gjennom tidene - Vinnie Jones tok Paul Gascoigne i matboksen.

Og da Gazza anerkjente en vellykket jobb for menn ved å sende Jones en rose, kom den harde mannen fra Crazy Gang tilbake med sitt eget merke av respekt ... en toalettbørste.

Tre måneder etter deres ellers umerkelige 0-0-uavgjort med Newcastle i februar 1988, sjokkerte Wimbledon Liverpool på Wembley.



I FA -cupfinalen, Jones & apos; metoder for å holde øye med Steve McMahon var robuste nok, men de kunne ikke sammenlignes med den primitive klemmen som fikk Gazza til å vanne.

Vinnie Jones tar tak i Newcastle United -fotballspilleren Paul Gascoigne (Bilde: )



Jones sa: Det første jeg fortalte ham da jeg kom i nærheten av ham var at jeg ikke ville spille fotball, og det ville han heller ikke.

Jeg forlot ham og la til: & apos; Hei, fet, jeg kommer tilbake for deg om et minutt. & Apos; Monte Fresco, avisfotografen, som til slutt tok bildet av meg og Gazza, hørte det og bestemte seg for å bare konsentrere seg om oss to. Det var en innsats som ga resultater.

Da et frispark fra Newcastle ble tatt, ville jeg ikke at Gazza skulle gå videre mot ballen. Mens vi tøffer, sa han plutselig til meg: & apos; Du tjener 100 pund i dag. & Apos;

Det var ment som en fornærmelse, så jeg grep ham bare ved du-vet-hva som skjedde, og det var spot-on. Det var ingen rot. Det var rett på knappen og jeg slapp ikke.

Kampen endte 0-0, så jeg antar at alle var glade for at grepet skjedde fordi det ikke var så mye annet å snakke om.

I garderoben etter kampen fortalte guttene meg hvilken flott jobb jeg hadde gjort på Gazza.

Vinnie Jones vant FA -cupen med Wimbledon i 1988

Så åpnet døren seg og en av bakkestaben kom inn med en rød rose og fortalte meg at Gazza hadde sendt den.

Jeg ba ham holde på et minutt mens jeg løp inn på toalettområdet og fikk myrbørsten, og ba ham deretter gå tilbake til Newcastle -garderoben og overlevere den til Gazza.

Gascoigne krenket grensene mellom hesteveddeløp og livsfare, og krevde et hevnmål senere samme år.

Gazza kom bort til huset mitt kort tid etter at han hadde flyttet fra Newcastle til Spurs, husker Jones. Han kom bort for å bli med meg i litt leirdueskyting.

Vår Gazza: De utallige historiene

Det viste seg å være som en episode av Only Fools And Horses. Han tok et skudd og snudde seg med det dobbeltløpende haglegeværet i min retning og sa: 'Tror du jeg gjør det godt?'

Jeg og kameratene falt på gulvet mens jeg ropte: 'Pek pistolen den andre veien, du dumme prat. & Apos; Tilbake kom svaret: & apos; Hvorfor ikke prøve å ta tak i mine b ****** s nå?! & Apos;

Vi hadde stor respekt for hverandre og ble store venner.

*Vår Gazza: The Untold Tales, av John Richardson, utgitt av Reach Sport

Se Også: