Når er Black Friday 2020? Startdato og hvilke tilbud i Storbritannia som er tilgjengelige online nå

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Black Friday 2020 er bare dager unna, men det er mange forhandlere som allerede har startet salget.



Store spillere liker Argus , John Lewis og Currys alle bestemte seg for å starte salget en uke før den offisielle datoen 27. november.



Mens mange andre, inkludert online gigant Amazon og Støvler startet enda tidligere, og startet ting rett i begynnelsen av måneden.



I løpet av de siste årene har Black Friday -salgsarrangementet eksplodert i Storbritannia, med nesten alle store merker og forhandlere som deltok.

Men på grunn av pandemien ser Black Friday veldig annerledes ut. Med mange forhandlere tvunget til å stenge fysiske butikker, er nettsalg viktigere enn noensinne, og den forlengede rabattperioden betyr at kjøpere har lengre tid til å gjøre gode kjøp i forkant av julestrømmen.

autentisk reiley stella willis

Forskning bestilt av nettsteder for deling av avtaler Hotukdeals.com fant ut at mer enn tre millioner briter har handlet på nettet for første gang noensinne. Med over en tredjedel av kundene (35%) som hevder at de har økt handelen de gjør på nettet på grunn av COVID-19.



Så vi kan forvente at årets Black Friday blir en enda større affære enn vanlig, med salg som løper ut til Cyber ​​mandag 30. november.

Når den store shoppingbonanza nærmer seg, vil vi regelmessig oppdatere denne siden med de siste nyhetene for å hjelpe deg med å få et forsprang på all julehandelen din.



Forhandlere som allerede deltar i Black Friday 2020

  • Amazon - sjekk ut vår beste Amazon -tilbudsside for mer informasjon.
  • Argus - sjekk ut vår beste Argos -tilbudsside for mer informasjon.
  • Nike - sjekk ut vår beste Nike -tilbudsside for mer informasjon.
  • John Lewis - sjekk ut vår beste John Lewis -tilbudsside for mer informasjon.
  • Currys PC World - sjekk ut vår beste Currys -tilbudsside for mer informasjon.
  • ASOS - sjekk ut vår ASOS Black Friday -side for mer informasjon.
  • Støvler - sjekk ut vår beste Boots -tilbudsside for mer informasjon.
  • Superdrug - sjekk ut vår beste Superdrug -tilbudsside for mer informasjon.
  • Topshop - sjekk ut vår Topshop Black Friday -side for mer informasjon.
  • O2 - sjekk ut vår beste O2 -tilbudssiden for mer info.
  • Missguided - sjekk ut vår beste Missguided -tilbudsside for mer informasjon.
  • Vodafone - sjekk ut vår beste Vodafone -tilbudsside for mer informasjon.
  • Wowcher - sjekk ut vår beste Wowcher -tilbudsside for mer informasjon.
  • Carphone Warehouse - sjekk vår beste Carphone Warehouse -avtale for mer info.

Hvordan få £ 15 av din neste nettbutikk

Hvis du planlegger å handle litt på nett før og under Black Friday, kan du ta en pose en bonus på 15 pund mot utgiftene dine ved å bestille fra gjennom TopCashback.

Cashback-nettstedet gir alle nye medlemmer en engangsbonus på £ 15 når de bruker £ 15 eller mer hos hundrevis av forhandlere i alle kategorier.

richard smith denise coates

For å kreve besparelsene må du registrere deg på TopCashback innen 23:59 30. november 2020.

TopCashback vil deretter spore bestillingen og betale ut £ 15 -bonusen, som deretter kan overføres til en bank- eller Paypal -konto eller innløses som kuponger.

Slik gjør du krav:

  1. Registrer deg gratis på TopCashback .

  2. Les instruksjonene på Kontooversiktsside .

  3. Velg en forhandler og kjøp som normalt, og pass på å bruke £ 15 eller mer.

  4. TopCashback vil deretter spore bestillingen din og betale ut bonusen til kontoen din innen 30 dager etter transaksjonen.

Dette tilbudet gjelder utvalgte merker på TopCashback -nettstedet - inkludert B&Q, ASOS, eBay og mange flere.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

joshua vs ruiz 2 livestreaming

Når er Black Friday 2020?

Black Friday faller fredag ​​27. november for 2020, etterfulgt av Cyber ​​Monday 30. november.

Opprinnelig en amerikansk tradisjon, har det enorme salgsarrangementet siden spredt seg over dammen til Storbritannia, hvor forhandlere samtidig rabatterte tusenvis av produkter i alle kategorier.

Siden det er forankret i amerikansk historie, faller Black Friday alltid umiddelbart etter Thanksgiving -ferien - ideelt plassert for den siste lønnssjekken før jul.

er 999 et angelnummer

Hvilke Black Friday 2020 -tilbud kan vi forvente?

(Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Mens Black Friday pleide å være utelukkende sentrert rundt teknologi, ser vi nå besparelser på tvers av et bredt spekter av kategorier - fra mote og skjønnhet til husholdningsartikler og leker.

Siden mange forhandlere - store som små - har blitt massivt påvirket av Covid -19, er det sannsynlig at vi vil se store rabatter presset på nettet og en lengre Black Friday -salgsperiode vedtatt.

En annen faktor å merke seg er at Amazon Prime Day, som normalt finner sted i juli, ble presset tilbake til høsten. Dette trekket kan forme hvilke avtaler vi ser gjort tilgjengelig av Amazon gjennom hele Black Friday -ukesalget - men nå må vi vente og se.

En ting er sikkert at online shopping vil være et must for nesten alle forbrukere gjennom salgsarrangementet. Så hold deg oppdatert og finn ut favorittforhandlerne dine & apos; online tilbud på forhånd vil være avgjørende for å få de største besparelsene på dagen.

speil co uk video

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

Hvordan finne en ekte Black Friday 2020 -avtale

  1. Gjør din egen forskning: Se på prisen på tidligere dager for å være sikker på at du virkelig får et godt tilbud. Handle hos forhandlere med prisløfter, og sørg for at du kan få refusjon hvis varen faller i verdi i ukene etter kjøpet.

  2. Fokuser søket: Den enkleste måten å unngå å bli påvirket av reduserte prislapper er å lage en plan for hva du faktisk trenger/ønsker og hvor mye du er villig til å bruke. Dette vil gjøre det lettere for deg å begrense søket og finpusse på spesifikke tilbud raskere.

  3. Bokmerke relevante sider på forhånd: Hvis du har forfulgt den 42 tommers TV -en eller Apple iPad i flere uker, bokmerker du sidene, slik at de er lette å finne når salget starter.

  4. Se etter ekstra besparelser: Finn måter å få gratis levering, velg klikk og samle tjenester og registrer deg på cashback -nettsteder som Topp cashback hvor du vil tjene ekstra penger på kjøp du kommer til å gjøre på noen måte.
    Registrer deg og lagre - Registrer deg på nyhetsbrev og e -postmeldinger fra favorittforhandlerne dine for å få tidlig tilgang til tilbud og VIP -spor.

  5. Bli sosial: Følg forhandlerens sosiale medier for gratis leveringskoder og flere måter å spare hele dagen.

Se Også: