Anthony Joshua og Tyson Fury advarte om 'mest fryktede tungvekt i verden'

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tungvektsmesterne Anthony Joshua og Tyson Fury har fått en sterk advarsel om den hardtslående russeren Arslanbek Makhmudov.



Makhmudov er 12-0 som profesjonell med alle seirene hans på knockout. Lite er kjent om mannen med kallenavnet 'The Lion', men i forrige uke slo han ut den tsjekkiske tungvekten Pavel Sour på bare 37 sekunder for å forsvare sin WBC-NABF tungvektstittel for tredje gang.



Boksefremmeren Camille Estephan, som eier Eye of the Tiger Management, tror at fighteren hans er klar for den store scenen og vil bevisst unngås av krigere som Joshua og Fury.



'Jeg tror Arslanbek har den typen slag som ikke bare er tung, men ganske eksplosiv. Virkelig den typen slag som kan få noen til å sove, sa Estephan Sky Sports .

Makhmudov er en gigantisk tilstedeværelse som står på 6 & 5

Makhmudov er en gigantisk tilstedeværelse som står på 6 & 5

'Vi leter etter titlene og alle veier som fører til verdenstitlene, som er vårt endelige mål. [Det er] så mye action i Storbritannia på tungvekt at vi absolutt er åpne for å kjempe der. Vi tror han er klar. Det handler om å komme seg gjennom rekkene.



hvordan få en orgasme til å vare lenger

'Arslanbek er ikke den typen jagerfly som sannsynligvis vil bli invitert av en av mesterne. For tiden sier vi at han er den mest fryktede tungvekten i verden.

'Vi tror Arslanbek har et slag som kan få Wembley Stadium til å skjelve, så vi er mer enn sikre på at de fleste tungvektere allerede frykter ham.'



Bare en av Makhmudovs motstandere har gjort det forbi tre runder med ham. Hans seier på 37 sekunder over Sour var ikke engang den raskeste i karrieren, da Makhmudov sendte Jaime Barajas på bare 24 sekunder i sin profesjonelle debut tilbake i 2017.

Hvem vil du se når Makhmudov kjemper neste gang? Kommenter nedenfor

Russeren, som kjempet fem ganger i 2019, har vært inaktiv sent på grunn av Covid-19-pandemien og mangel på kandidater som er villige til å kjempe mot ham. Makhmudov sa at hans endelige mål er å bekjempe detroniske mestere som Fury og Joshua om titlene deres.

'Det er ti måneder siden jeg kom i ringen fordi det ikke er mange boksere som vil møte meg,' sa Makhmudov.

'Jeg er klar til å møte noen. Målet mitt er å bli tungvektsmester i verden, og jeg vil møte de beste i min divisjon.

Fury kommer til å kjempe mot Deontay Wilder for tredje gang 9. oktober. De to kjempet først til en kontroversiell uavgjort i 2018, og Fury fortsatte å snappe Wilder WBC -tungvektstittel i omkampen gjennom en syvende runde.

WBO-, WBA-, WBO- og IBF -mesteren i tungvekt Joshua kjemper mot den tidligere ubestridte cruiservektmesteren Oleksandr Usyk 25. september på Tottenham Hotspur Stadium. Det blir Usyks tredje kamp i tungvektsdivisjonen.

Se Også: