I'm A Celeb's Caitlyn Jenner dukket opp i den amerikanske versjonen av showet for 16 år siden

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I & apos; a A Celebrity -stjernen Caitlyn Jenner vet allerede hva hun slipper seg inn på som hun tidligere dukket opp i den amerikanske versjonen av showet for 16 år siden.



Til tross for at hun påstår å ikke vite noe om den britiske serien, har Caitlyn blitt avslørt som den mest erfarne deltakeren i årets oppstilling.



Hun er det eneste medlemmet av den ryktede serien som har dukket opp i I & a A Celeb før etter at hun dro til jungelen tilbake i 2003.



Caitlyn, 70, var med på showet da hun ble kjent som Bruce Jenner - før hun kom ut som transgender i 2015.

Hun konkurrerte sammen med amerikanske stjerner, inkludert Jennifer Lopez 'eksmann Cris Judd, modellen Tyson Beckford og Joan Rivers & apos; datteren Melissa.

Caitlyn Jenner var på I & apos; m A Celebrity USA tilbake i 2003



Hun konkurrerte i Bushtucker Trials og vant til og med en stjerne for laget

Det var den første sesongen av den amerikanske versjonen, og Caitlyn ble sett på å delta i Bushtucker Trials og til og med vinne i en spesielt rotete utfordring som involverte kyllingfjær.



Hun nådde den siste uken, men ble pippet til de tre siste av komikeren John Melendez, Melissa Rivers og Cris Judd, som vant.

Showet, som også ble filmet i den australske jungelen, kom tilbake for andre sesong i 2009, og inneholdt stjerner som Janice Dickinson, Daniel Baldwin og Heidi Montag.

Den ble vunnet av Lou Diamond Phillips, men ble ikke fornyet for serie tre.

Det amerikanske showet ble vunnet av Jennifer Lopez 'eksmann Chris Judd

Caitlyn var den andre stjernen som ankom Australia i dag da deltakerne flokkes ned under lanseringen neste uke.

Natten før hun satte seg på flyet, var hun ute på et arrangement i Los Angeles, der hun ble spurt om sin rolle i showet.

Den tidligere idrettsutøveren syntes å insistere på at hun ikke visste noe om serien, og fortalte The Sun Online : 'Jeg vet ikke hvordan det fungerer.'

Caitlyn ankom Australia i dag (Bilde: Daily Star, , Daily Express)

Hun ble ført bort til hotellet for de siste dagene med luksus (Bilde: Daily Star, , Daily Express)

Les mer

Jeg er en kjendis 2019
Jacqueline gjenforening med døtre Hva sier Jac og Dan kroppsspråk Fans & apos; hjertesorg over Jacs bekjennelse Romers brogjenforening ikke vist

Oppstillingen har ennå ikke blitt bekreftet av ITV, men Caitlyn forventes å gå inn i jungelen 17. november sammen med stjerner, inkludert skuespilleren Jacqueline Jossa og Girls Aloud-stjernen Nadine Coyle.

På lørdag delte eks-EastEnders-stjernen Jacqueline et bilde av det som antas å være hennes siste måltid med familien.

Jacqueline dro til den elegante STK -restauranten og lastet på favorittmatene sine dager før hun begynte med sult dietten i jungelen.

Hun delte et øyeblikk av måltidet sitt og viste bordet stablet høyt med pommes frites, mac og ost, stekte nibbles, laks og cocktailer.