Nytt spørsmål om sport-vert og to nye lagkapteiner avduket i stor BBC-rystelse

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paddy McGuinness har snakket om sin stolthet etter å ha byttet ut ikonet Sue Barker som vert for A Question of Sport.



Top Gear -verten blir med på showet sammen med olympisk hockey -gullvinner Sam Quek og Lions rugbystjerne Ugo Monye, ​​som tar over som lagkapteiner.



Paddy sa til speilet: Jeg elsker sportsstjerners sterke konkurranseevne kombinert med å le.



emmerdale-stjerne i slagsmål

'Derfor har A Question of Sport alltid vært et av mine favorittprogrammer, og etter å ha blitt avvent fra det fra en tidlig alder, er dette en ære og mulighet jeg absolutt ikke tar lett på.

Jeg vokste opp med både Davids hosting, men det er Sue som gjorde dette showet til sitt eget. Hun vil alltid være Et spørsmål om sport -ikonet, men jeg skal prøve mitt beste for å sette mitt eget preg på det.

Hva synes du om den nye serien? Si din mening og se hva andre synes i kommentarene .



Paddy McGuinness har vært vertskap for I Can See Your Voice på BBC (Bilde: BBC)

Speilspaltist Sam, som vant over 120 landskamper på høyeste nivå, har presentert sport på TV inkludert amerikansk fotball, rugby og hockey.



Monye er en produktiv rugby -kringkaster både på radio og TV.

Siden han hengte opp støvlene, har Monye blitt en respektert rugby-ekspert for BT Sport og ITVs dekning av 6 Nations-turneringen, og han presenterer også BBCs ukentlige rugby-podcast

Sam sa at hun var glad for å bli den første kvinnelige kapteinen i showets 50-årige historie.

Hun sa: Dette er virkelig drømmejobben min! Jeg har sett A Question of Sport siden jeg var en liten jente, og ambisjonen min om å vises på programmet ble oppfylt for fem år siden - men jeg hadde aldri trodd at jeg en dag skulle bli kaptein. Og den første kvinnelige kapteinen i showets 50-årige historie også.

stephen lage eller bryte

'Jeg har noen store sko å fylle, ettersom Matt og Phil er to av de største kapteinene som noensinne har dukket opp på showet, men det er takket være banebrytere som Sue Barker at jeg nå har denne muligheten.

'Jeg skal gi alt og sørge for at jeg nyter hvert minutt av turen. Åh, og Ugo ... jeg kommer etter deg !!

Sam Quek blir den første kvinnelige lagkapteinen på Question of Sport

Sam Quek blir den første kvinnelige lagkapteinen på Question of Sport (Bilde: BBC)

Ugo kalte avtalen 'ydmykende'. Han la til: Det er en utrolig ære å bli valgt som A Question of Sports lagkaptein.

'Det er et show jeg har sett hele mitt liv, så å bli navngitt som kaptein er virkelig ydmykende.

'A Question of Sport har hatt noen fenomenale lagkapteiner fra rugby gjennom årene med legender som Bill Beaumont og nylig Matt Dawson, så jeg gleder meg til forhåpentligvis å legge til listen.

'Jeg vil takke Sue Barker, Phil Tufnell og Matt Dawson for at de gjorde showet til det det er i dag. Jeg håper å være like imøtekommende som de har vært med gjester, like konkurransedyktige og ha det like gøy!

Ugo Monye blir en ny lagkaptein

Ugo Monye blir en ny lagkaptein (Bilde: BBC)

BBC kunngjorde at de avsluttet 24-årsperioden til Barker, som overtok etter David Coleman, for 10 måneder siden.

Kapteinene Matt Dawson og Phil Tufnell ble også sluppet løs som en del av en stor rystelse på programmet.

A Question of Sport ble første gang sendt i 1970 og har vært vert for Barker siden hun overtok etter Coleman i 1997.

QS har vært en så stor del av livet mitt - fra å se det med familien min vokse opp gjennom mine tennisspilldager, og så selvfølgelig som programleder, sa Sue nylig.

Sue Barker har lenge vært programleder for showet

Sue Barker har lenge vært programleder for showet (Bilde: BBC/Vishal Sharma)

Få alle de største TV -nyhetene rett til innboksen din. Registrer deg for det gratis NEWSAM TV -nyhetsbrevet

Den nye trioen vil begynne å filme i den nye serien i løpet av sommeren, og A Question of Sport kommer tilbake senere på året til BBC One.

Kate Philips, BBCs direktør for underholdning, sier: Paddy vil være en god vert, og bringe sin egen intelligens og varme til en veldig viktig rolle.

the cry episode 3 anmeldelse

'Og selv om han er litt av en sportsfanatiker, har han mer enn møtt sin kamp i form av Sam og Ugo; begge utrolige idrettsutøvere som fortsatt er utrolig konkurransedyktige! Sue Matt og Phil lar store sko stå å fylle, og det blir spennende å se hva denne nye talentfulle trioen bringer til showet.

Suzy Lamb, MD for underholdning og musikkproduksjoner i BBC Studios sier: Det er en veldig spennende tid å starte den neste epoken av alles favoritt sportslige underholdningsshow, og jeg er begeistret for at dette neste kapitlet i A Question of Sport vil bli arrangert av den strålende , morsom og sportsgal Paddy McGuinness.

'Å knytte ham sammen med Sam Quek & Ugo Monye som kapteiner vil sikre at blandingen av moro, konkurranseevne og sportskunnskap vil fortsette å glede mangeårige fans av showet.

'Sue var en utrolig vert i 24 år og ledsaget av Matt og Phil sørget for at A Question of Sport har en levetid på 50 år til.

Se Også: