Hvem er Make or Break's Stephen and Abbi? Vegas -festgutten som ønsker å riste av seg playboy -bildet for sin lojale kjæreste

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephen og Abbi

Stephen og Abbi



Den skal erstatte Love Island, men kan Channel 5s Make or Break virkelig gi oss en ny Kember? Eller til og med en ny Chris og Olivia?



Åtte par har blitt kastet sammen på et meksikansk tropisk paradis, og produsenter planlegger å teste parene til bristepunktet for å se om forholdet deres vil vare distansen.



Festgutten Stephen og mer reserverte Abbi er fast bestemt på å bevise at de passer for hverandre - selv om det bare er for dem selv. Etter at Stephen ble litt flørtende med jenter i Vegas, noe som førte til et midlertidig brudd, er Abbi fast bestemt på å se om mannen hennes på fem år er den.

Kan Stephen riste playboy -bildet sitt? Er det verdt å kjempe for det? Her er hva paret har å si:

gogglebox ellie og izzi

ABBI, 24, STEVENAGE

(Bilde: Elephant House Studios)



Hårforlengningstekniker

Beskriv partneren din med tre ord ...
Han er spontan, ute av boksen og veldig sprudlende.



Hvordan møttes dere?
Vi møttes på en av Stefans hendelser. Jeg la ham til på Facebook, hadde en liten stilk. Vi begynte å chatte, så dukket han opp på jobben min en dag, og det gikk derfra.

Hvem sa at jeg elsker deg først?
Meg. Jeg sier alltid at jeg elsker deg. Stephen viser ingen følelser. Han er en manns mann, litt flaut, det er han. Han sier 'jeg elsker deg' på tekster eller når han er full, men han synes det er vanskelig å være verbal.

Hva er Stefans beste poeng?
Personlighet. Han er sannsynligvis for pratsom noen ganger! Han vil aldri at noen skal føle seg ukomfortabel eller vanskelig, så han prøver alltid å få noen til å føle seg vel.

(Bilde: Publicity Picture)

hvor gammel er bruce forsyths kone

Hva er Stefans dårlige poeng?
Han kan være som en papegøye, og han slutter ikke å snakke, men det er bra på en annen måte. Han er veldig lat, og han stoler altfor mye på meg.

Hvorfor ville du gå på showet?
Vi trodde det var noe litt annerledes. Vi har et litt vanvittig liv, men vi trodde det ville være godt å dra dit, og det blir bare meg og ham.

Hvilke problemer ønsket du å stryke ut i forholdet ditt?
Rett i begynnelsen av forholdet vårt startet Stephen en concierge -virksomhet i Las Vegas. Jeg tror han hadde kaken sin og spiste den virkelig. Han var i solen med jenter i bikinier. Jeg gikk på telefonen hans, som du gjør, fordi jeg hadde en magefølelse. Jeg fant ut om disse festene med jenter som bodde der, og vi ble skilt. Noen måneder etterpå kom han tilbake, han hadde vokst litt og vi ble sammen igjen. Da har vi vært lykkelige siden.

Hva tenkte du da du så hvor du skulle bo?
Det var utrolig. Jeg kunne ikke tro hvor vi var. Det var en tropisk øy. Jeg traff ikke virkeligheten før til slutt da vi dro hjem. Det var vakkert, men det er synd at vi ikke fikk tilbringe mye tid sammen og bare brukte tid med andre folks partnere!

Hva gikk gjennom tankene dine da Paul (Paul Dolan - lykkeekspert og professor i atferdsvitenskap) fortalte deg hva som ville skje?
Jeg måtte gå først! Jeg hadde aldri møtt disse menneskene, og de var som: 'Høyre Abbi, du velger først'. Disse jentene kommer til å tro at jeg er fryktelig uansett kjæresten jeg velger.

Og hva med sexterapeuten Louise (Louise Mazanti)?
Den første seksualterapien vi hadde med Louise var det vanskeligste jeg har gjort i livet mitt! Hun sa: 'Jeg trenger deg til å finne ut hva du vil at Stephen skal gjøre mot deg på soverommet'. Jeg kunne ha dødd! Jeg brøt bare sammen. Jeg var som, 'jeg kan ikke gjøre dette'

Les mer

Vi presenterer Make or Break -parene!
Lag eller bryt kanal og tid Gjør eller bryt de siste nyhetene Sophii og Richard Ellie og Connor

STEPHEN, 32, STEVENAGE

(Bilde: Elephant House Studios)


Arrangementsansvarlig

Beskriv partneren din med tre ord ...
Lojal, fantastisk og meningsrik.

Hvordan møttes dere?
Jeg holdt et arrangement i Stevenage. Abbi kom sammen med noen av vennene hennes, og hun fikk øye på meg. Jeg fikk nummeret hennes på slutten av natten, og det gikk derfra egentlig.

Hva er Abbis beste poeng?
Hennes lojalitet til meg. Hun er høflig, hun er hensynsfull, hun er ærlig. Ærlighet er en stor.

hvor du skal feriere i Hellas

Hva er Abbis dårlige poeng?
Noen ganger er hun ganske godtroende, hun bruker ikke sunn fornuft.

Hvorfor ville du gå på showet?
Jeg trodde det ville være fint for meg og Abbi å gå et sted vekk fra mas og stress. Det ville være fint å gå et sted bortgjemt og tilbringe tid med henne.

(Bilde: Publicity Picture)

Hvilke problemer ønsket du å stryke ut i forholdet ditt?
Jeg har en concierge -virksomhet i Las Vegas, og jeg endte opp på en etterfest i Vegas. Noen få jenter kom tilbake, og jeg endte opp med å gjøre noe med en av dem. Abbi gikk gjennom telefonen min og fant bevis på det, og vi endte opp med å dele oss i tre måneder. Tilliten hadde blitt brutt tidligere, så en annen grunn til å komme på showet var å gjenoppbygge den tilliten.

Har du satt noen grunnregler før du kommer?
Vi visste ikke at vi ville byttes med andre par. Det var et massivt sjokk da vi kom dit og Paul begynte å si: 'Du er på pause'. Det var litt surt egentlig. Vi fikk ikke sjansen til å sette noen grunnregler, vi ble bare kastet inn i den dype enden.

Hva tenkte du da du så hvor du skulle bo?
Det var utrolig. Da vi gikk inn, var vi som, 'Wow'. Da vi så hyttene trodde vi at alle skulle ha sin egen hytte og gjøre utfordringer, så vi var ganske fornøyd.

Hva gikk gjennom tankene dine da Paulus fortalte deg hva som ville skje?
Den var gal. Abbi måtte gå først fordi hun var ‘A’. Jeg dyttet henne til å velge noen jeg trodde vi skulle fortsette med, så hun tok presset av meg!

myleene klasse jeg er en kjendis

Trodde du at du ville vare distansen på showet?
Jeg vet at jeg ønsket å bli der inne. Vi ble fortalt at vi skulle være i det fra start til slutt. Vi trodde ikke det var et spørsmål om å bli bedt om å gå hjem.

Og hva med sexterapeuten Louise?
Jeg trodde Louise var en kinky, hun elsket det! Hun prøvde alltid å krydre ting. Jeg tror hun bare gjorde jobben sin, og hun er naturligvis en flørtende, sexy person.

Se Også: