Beste greske øyguide og hvordan du velger den rette for ferien

Europa

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: AWL Images RM)



Hvis du er ute etter en ferie full av flotte strender, turkis vann, latterlig velsmakende mat og et bredt utvalg av feriesteder, kan det være lurt å vurdere de greske øyene.



når svart fredag ​​2020

Selvfølgelig er det hundrevis av bebodde øyer å velge mellom, noe som kan gjøre det å finne den rette for deg en ganske skremmende oppgave.



Vi har gjort det harde arbeidet for deg, og laget en praktisk guide til noen av de beste greske øyene, inkludert hvilken type ferie de passer best for. (Tenk på familieferier, romantiske steder eller destinasjoner for fryktløse oppdagelsesreisende å oppdage).

For en ekstra hjelpende hånd har vi også søkt etter noen av de beste stedene du kan finne pakkereiser der også.

God jakt på ferien!



1. Rhodos

BESTE FOR: Familieferier, alt inkludert, strender

Lindos på øya Rhodos (Bilde: The Image Bank)



En av de største greske øyene, Rhodos, er ideell for familier som leter etter en solskinnsferie som er oppstyrsfri, særlig på grunn av det imponerende tilbudet av altomfattende feriesteder.

De som ønsker å utforske vil finne mange historiske steder som Akropolis, mens Rhodos by har mange lokale butikker, barer og restauranter å utforske - middelalderbyen er et must -besøk for enhver historieinteressert.

Britene vil ikke slite med å finne familievennlige feriesteder med store buffeer, bassengkomplekser og et og annet badeland, men hvis du foretrekker stranden fremfor ved bassenget, vil Rhodos ikke skuffe, med kysten som kan skilte med alt fra sandstrender til småsteinbukker.

Føler du deg fristet? First Choice er et av de beste stedene å finne alt inkludert Rhodos-ferier .

2. Kreta

BESTE FOR: Utforske, mat, strender

Elounda har noen seriøst vakre strender (Bilde: iStockphoto)

Kreta er en ganske stor øy, noe som betyr at den kan dekke en lang rekke ferietyper, enten du er etter en lat strandferie eller vil utforske.

Og det er mye å utforske på øya, som er hjemsted for noen fascinerende kulturelle steder og historiske steder, fra Knossos -ruinene til klostrene.

Så er det det slående naturlandskapet - Ida -fjellet står høyt og tårner over øya, for ikke å snakke om at kysten er fylt med spektakulære strender med alt fra turkise laguner til iøynefallende rød sand.

Oh, og matelskere vil ikke bli skuffet heller; Kreta er kjent for å servere noen seriøst deilige lokale godter.

Føler du deg fristet? TUI kan være en god kilde for dem luksuriøse strandferier , men hvis du leter mer etter et hotell som kan være en base når du skal utforske, så har TripAdvisor noen budsjettvennlige alternativer .

3. Mykonos

BESTE FOR: Uteliv, luksusferier

Mykonos havn (Bilde: Tetra images RF)

Mykonos er kjent for sin episke festsesong i sommermånedene, fra båtfester til de glamorøse barene og klubbene - ikke rart det er en hit med kjendiser. (Faktisk var det rammen for Millie Mackintosh og Hugo Taylors bryllupsreise).

Det er ikke alt & apos; festfest & apos; skjønt - øya er hjemsted for noen roligere strender, samt pittoreske historiske steder og et museum eller to.

Det er noen flotte luksushoteller å finne over hele øya, men det er mulig å finne litt mer budsjettvennlig overnatting hvis du vurderer alternativer for selvhushold og B&B.

Føler du deg fristet? TUI har noen ganske swish -feriesteder på øya, men hvis du er ute etter en avtale da Lastminute.com kan være en god kilde.

fransk kjærlighetsrock

4. Korfu

BESTE FOR: Historie, kultur

Korfu gamleby (Bilde: iStock Unreleased)

Korfu er ideelt for de som leter etter en ferie med mer avslappet stemning i stedet for actionfylte reiseruter og fester. (Selv om Sidari er kjent for sitt natteliv hvis det er det du er ute etter).

Det er ikke å si at det ikke er mye å gjøre på øya - tvert imot er det mye å besøke fra den ærefryktinngytende Achilleion til den lille øya Pontikonisi.

I mellomtiden har Korfu by mye som skjer hvis du vil ha barer og restauranter, og tilbyr også roligere gater med markeder og lokale matelskere som ligger unna.

Og selvfølgelig kan fans av TV -showet The Durrells gå og besøke alle filmopptaksstedene for showet for noe litt annerledes.

Føler du deg fristet? OL -helligdager tilbyr et bredt spekter av pakker, enten du er etter en kulturpause eller ønsker å få mest mulig ut av stranden. På et budsjett? Jet2holidays har noen fristende tilbud for familier.

5. Santorini

BESTE FOR: Par, luksusferier

Santorini (Bilde: Getty)

Med sine hvitkalkede bygninger, ikoniske blå kupler og luksushoteller er det ikke rart at Santorini ofte blir hyllet som en av de mest romantiske stedene i verden.

Nipp til cocktailer ved solnedgang og nyt den fantastiske utsikten fra en av tavernaene ved vannet, vandre gjennom de perfekte bildene (seriøst, det er en Instagram-drøm) eller utforsk buktene langs kysten.

Det er mange utrolige hoteller på øya også - for eksempel det med hemmelige tunneler som fører til uendelig bassenger !

Føler du deg fristet? TripAdvisor har en oppsummering av beste romantiske hotellene i Santorini , samtidig som Booking.com kan også være en god kilde om du ønsker å splurge eller holde deg til et budsjett.

6. Kos

BESTE FOR: Familieferier, strender, alt inkludert

(Bilde: iStockphoto)

Kos har alt du kan ønske deg for den klassiske strandferien; lange strekninger av sandstrender, en mengde familievennlige feriesteder, arkeologiske steder for de som vil ha en dag ute, havner der det er mange båtturer å finne ... listen fortsetter!

Det er også ganske populært blant syklister takket være det ganske flate landskapet som byr på noen strålende sykkelstier langs den vakre kysten.

I sommermånedene kan det bli ganske travelt, men det tilbyr fortsatt en avslappet og levende atmosfære - selvfølgelig, hvis du kan reise utenom skoleferiedatoene, får du nyte øyas alpinanlegg og lokale barer/restauranter uten å måtte ansiktet folkemengder.

Føler du deg fristet? LoveHolidays.com er en flott kilde til billige Kos -ferier.

david seaman og frankie poultney 2013

7. Naxos

BESTE FOR: Naturferier, historie og kultur

Naxos by om natten (Bilde: Moment RF)

Hvis du blir lei av å bare sitte på en strand hele dagen, kan det være lurt å sjekke ut Naxos for din neste idylliske greske ferie.

Øya er full av tempelruiner, museer, arkeologiske steder, fjellandsbyer og lange strandstrekninger som alle venter på å bli utforsket.

I mellomtiden tilbyr Naxos by de hvitkalkede terningbygningene Hellas er kjent for, og det er her du vil finne en livlig atmosfære takket være de lokale barene og restaurantene, for ikke å snakke om havnen hvorfra du kan ta deg ut på massevis av båtturer.

Føler du deg fristet? OL -helligdager og TUI tilby alt fra koselige hoteller til badebyer med mange muligheter for utflukter og eventyr som kan legges til i reiseruten.

Les mer

Ferier i Hellas
Beste greske øyer De beste strendene på Kreta Byguide i Athen Korfu -ferie inspirert av The Durrells

8. Skiathos

BESTE FOR: Strender, uteliv

Skiathos havnefront (Bilde: The Image Bank)

Hvis det er en badeferie du er ute etter, vil Skiathos ikke skuffe.

Øya er fylt med spektakulære strender, enten du er ute etter en sandstrand hvor du kan nyte strålene, krystallklart vann hvor du kan ta en dukkert eller pittoreske bukter å gå og utforske.

I mellomtiden tilbyr Skiathos Town et bredt utvalg av barer og restauranter - i den gamle havnen finner du mesteparten av handlingen - for ikke å snakke om sine gågater med vannklubber for et strålende natteliv.

Føler du deg fristet? For pakke strandferier i Skiathos, KjærlighetHelligdager og På stranda har en rekke budsjettvennlige tilbud.

9. Milos

BESTE FOR: Eventyr, utenfor allfarvei

Øya Milos (Bilde: Fotografens valg)

Ferierende som ønsker å unnslippe mengden av turister på Rhodos og Mykonos, kan finne tilflukt på denne pittoreske øya, hvor det er mange eventyr å ta.

Det er litt mer et tradisjonelt gresk tilbud, med klassiske hvitkalkede kykladiske landsbyer, en alvorlig fristende matscene og mange historiske steder og naturlige underverk å sjekke ut.

Hvis du bare gjør en ting mens du besøker, gjør det til de strålende termiske kildene som finnes langs kysten.

Det beste er fordi det ikke er en av de mest populære øyene, det er også noen gode ferietilbud.

Føler du deg fristet? Lastminute.com og Expedia tilby noen flotte pakker til Milos, spesielt hvis du vurderer kortere pauser til øya.

10. Hydra

BESTE FOR: Utforske, dagsturer

Vanntaxi på øya Hydra (Bilde: Moment RF)

hvilken kanal er ufc 249 i Storbritannia

Hydras nærhet til Athen har gjort det populært blant lokalbefolkningen i sommerhelgene, og det er vel verdt å legge det til i reiseruten din, bare for en dagstur fra byen.

Biler og motorvogner er forbudt på øya, så den eneste måten å komme seg rundt er til fots, noe som gjør den ideell for de som liker å gå tur eller utforske. (Alternativt kan du sjekke kystutsikten på en båttur!)

Strender pleier å være små viker i stedet for store sandstrender, så det kan bli overfylt i høysesongen.

Føler du deg fristet? Det finnes ikke skianlegg på Hydra, men du kan finne hoteller og ferieboliger hvis du vil bo der - Hjemme borte tilbyr mange villaer og leiligheter der Expedia har også et imponerende utvalg for ferierende å velge mellom.

Se Også: