Hvem vant Britain's Got Talent 2013? Se skyggedans Act Attraksjonens triumferende 'Best of British' forestilling

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tiltrekning

Overveldet tiltrekningsleder Zolton Scuz sa: 'Det er fantastisk, ja tusen takk'(Bilde: Rex)



Den ungarske skyggedansgruppen Attraction vant ITV's Britain's & apos; s Got Talent i kveld etter at livefinalen ble avbrutt av en kvinne som løp på scenen og kastet egg på dommerne.



Gruppen vant den offentlige avstemningen etter en resolutt britisk temaoppvisning, inkludert Land Of Hope And Glory og stemmen til Winston Churchill.



Truppen, som tidligere dukket opp på de tyske og ungarske ekvivalentene til BGT, hentet den 14 år gamle komikeren Jack Carroll på andreplass.

De walisiske sangbrødrene Richard og Adam Johnson ble nummer tre.

Simon Cowell sa etterpå at resultatet var 'litt av en overraskelse', og la til: 'Det viser bare at dette landet ønsker folk fra hele verden velkommen og de elsket denne handlingen.'



Etter at de ble kunngjort som vinnere, sa Attraction -leder Zoltan Scuz at han var så lamslått at han nesten var målløs.

'Det er fantastisk, ja, tusen takk,' klarte han å si.



Jack Carroll var nådig etter å ha hørt nyheten om at han kom på andreplass, med den cerebral parese som spøkte om tilstanden hans da Ant og Dec spurte hvordan han følte seg.

Han sa: 'Runner-up? Litt ufølsom er det ikke? Jeg storkoste meg og ble nummer to. Skål alle sammen. Jeg har prøvd mitt beste ... Skål til alle som stemte. '

Når vi snakket om årets Britain's Got Talent, sa Simon Cowell, som ble målrettet av en tidligere deltaker under livefinalen og kastet egg over seg: 'Dette har vært en strålende serie. Den har hatt eggfaktoren. '

Showet så en kvinne løpe bak fra scenen og pelle dommerne med egg under sangen til Richard og Adam.

Natalie Holt, kledd i svart gikk gjennom brødrene, smilte og begynte å kaste egg fra en eske på dommerne.

En talsperson for Britain & apos; s Got Talent sa: Under kveldens show skjedde det en hendelse under finalen av Richard og Adams opptreden. Natalie Holt (30 år) var en del av støttegruppen for deres opptreden, og som et resultat av hennes misforståtte handlinger ble politiet tilkalt. Vi har imidlertid besluttet å ikke gjøre noe mer på dette stadiet.

Holt har raskt sagt unnskyld for eggingen. En uttalelse fra henne lød: Jeg vil be Richard og Adam om unnskyldning for å ha overskygget deres opptreden. Jeg har aldri gjort noe lignende før, og i ettertid har jeg innsett at det var dumt å gjøre.

Britain & apos; s Got Talent Final Attraksjon har vunnet Britain's Got Talent 2013 Se galleri

Se Også: