Arsene Wenger: Arsenal signerte nesten Angel Di Maria GRATIS som 17-åring

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Angel di Maria fra Manchester United feirer å ha scoret sitt andre mål

Teenage spark: Arsenal ville ha Di Maria som barn, men kunne ikke skaffe ham arbeidstillatelse(Bilde: Getty)



Arsene Wenger har avslørt at Arsenal gikk glipp av å signere Angel Di Maria for ingenting.



Den argentinske superstjernen Di Maria, 26, slutter seg til en lang liste med store navn - inkludert Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Yaya Toure og Zlatan Ibrahimovic - som nesten sluttet seg til Gunners da de var unge.



amir khan og faryal

Di Maria kostet en britisk rekord på 59,7 millioner pund da han flyttet fra Real Madrid til Manchester United i sommer, men Wenger innrømmet at de nesten fikk ham da han bare var 17.

Men Wenger sier avtalen falt igjennom fordi de ikke kunne få Di Maria arbeidstillatelse - og de står nå overfor den samme kampen som de prøver å signere Villarreals brasilianske forsvarer Gabriel Paulista.

Wenger har bedt om at arbeidstillatelser skrottes og at grensene skal åpnes helt i fotball, ettersom han hevder det er urettferdig å stoppe ikke-europeiske spillere som kommer til Premier League.



'Vi hadde identifisert Di Maria da han var 17,' sa han. 'Vi ville at han skulle komme hit. Så han drar til Portugal [med Benfica], fra Portugal drar han til Spania. Hvorfor? Fordi han ikke kunne få arbeidstillatelse.

Arsene Wenger reagerer under kampen mot Southampton

Nesten ... Di Maria slutter seg til Ibrahimovic og Messi som Gunners nesten menn (Bilde: Reuters)



'Det betyr at du bare kan få ham til England når han er verdt en enorm sum penger.

- Messi er et annet eksempel fordi han var i Barcelona fra han var veldig ung. Men en spiller som Di Maria, forlot han [Argentina] i en alder av 18 år. Vi så ham i en internasjonal konkurranse.

'Hva betyr det hvis han på slutten av dagen kommer uansett til landet, bare med en enorm sum penger, og det er den eneste forskjellen. Og hvem betaler du så mye penger til? En klubb som Real Madrid. De trenger ikke pengene.

'La oss åpne den helt. Vi lever i en verden der kunstig beskyttelse er negativt.

'Hvis du vil være den beste ligaen i verden, må du godta at du må produsere de beste spillerne i verden, så spørsmålet er hvordan du kan produsere de beste spillerne?

'En ting er sikkert, hvis du setter en ung spiller med spillere på toppnivå, har han større sjanse til å utvikle seg. Hvis du setter ham på gjennomsnittlige spillere, har han flere sjanser til å forbli gjennomsnittlig. Det må vi godta. '

hvem er kjendispåbudet
RONALDO-MESSI-PLAY

Drømmelag: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi var også i Wenger -severdighetene (Bilde: Action Images)

Wenger vurderer Gunners & apos; sjansene for å fullføre en avtale på Paulista som '50 -50 '.

24-åringen har ikke et europeisk pass og har aldri spilt for Brasil, så det passer ikke til kriteriene. Derfor vil saken hans måtte gå til anke.

I mellomtiden har Wenger insistert på at han aldri vil endre fotballfilosofien til tross for Arsenal seier i Manchester City på søndag.

Wenger satte opp laget sitt til å være defensivt og disiplinert, noe som står i kontrast til hans vanlige, mer angrepsinnstilte tilnærming.

Han sa: 'Jeg går fra å være for romantisk til for pragmatisk. Vi visste at det var viktig for oss å være litt mer forsiktige. Vi ønsket å være litt mer beroliget.

'I fjor slapp vi inn mange mål i store kamper, så kanskje vi var litt mer fokusert på å forsvare godt sammen. Men det er ikke det grunnleggende eller filosofien i spillet vårt. Det vil alltid forbli.

'Vi kommer ikke til å endre stilen vår. Selvfølgelig vil vi være defensivt sterke, men vi vil spille.

meningsmåling

Ville Arsenal ha vunnet en Champions League -tittel hvis de hadde signert Di Maria?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: