Vinn billetter til Arsenal vs Napoli Europa League med Hankook Tire

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenal kom seg etter et underskudd i første etappe for å slå Rennes(Bilde: Getty Images)



Arsenal er låst i en kamp om å komme i topp fire i Premier League for å sikre seg en Champions League -plass til neste sesong.



Unai Emerys menn kan imidlertid gjøre krav på en plass blant fotballeliten, selv om de vinner Europa League.



Gunners måtte komme fra et 3-1-underskudd i første etappe for å slå Rennes og bestille sin plass i de åtte siste i konkurransen.

Arsenal møter Serie A-gigantene Napoli i kvartfinalen, og du kan være på hjemmelaget 11. april, takket være Hankook Tire UK.

NEWSAM Sport har slått seg sammen med den prisbelønte dekkprodusenten og offisielle partneren i UEFA Europa League for å tilby to lesere et par eksklusive gjestfrihetsbilletter hver.



Arsenal tar imot Napoli i Europa League

For å ha en sjanse til å vinne denne fantastiske, trenger du bare å skrive inn detaljene dine nedenfor.



Denne prisen er gitt av den ledende prisvinnende dekkprodusenten Hankook Tire UK, offisiell partner i UEFA Europa League. Hankooks sponsing av UEFA Europa League stammer fra lidenskapen og de felles målene for Hankook og fotball, som er å være best og oppnå seier.

Finn ut mer på her.

Skriv inn nå Logg ut

Alle data som deles for å delta i denne konkurransen vil KUN bli brukt til administrasjon. Vinnernes kontaktinformasjon vil bli sendt til klienten for å sikre at premier kan mottas.

Reach PLC og medlemmer av gruppen vil ikke bruke dataene dine til markedsføringsformål. Etter 90 dager etter at konkurransen er avsluttet, slettes alle påmeldingsdetaljer. Vi tar databeskyttelse veldig alvorlig, og dataene dine blir ikke delt med noen tredjeparter. Se vår personvernerklæring og vilkårene nedenfor for detaljer.

For din sjanse til å vinne, skriv inn detaljene nedenfor:

Fullt navn* Epostadresse* Mobilnummer* Vilkår og betingelser* Jeg har lest og godtar vilkårene og bekrefter at jeg er over 18 årDelta i konkurranse Meld på konkurranse Logg ut Takk for at du kom inn! Hvis du er en av våre heldige vinnere, vil du bli varslet via e-post. Hold øye med fremtidige konkurranser, og ikke glem å dele oss med vennene dine.

Vilkår og betingelser

1) Du må registrere en gratis konto på NEWSAM.co.uk for å komme inn.

2) Bare én oppføring per person, per e -postadresse godtas. Flere oppføringer, eller oppføringer som mistenkes for stygg spill, vil bli diskvalifisert.

3) Denne konkurransen er kun åpen for fastlandsboere i Storbritannia.

4) Konkurransen vil være åpen til klokken 10.00 fredag ​​5. april. Oppføringer mottatt etter denne datoen vil ikke bli vurdert.

5) En vinner vil bli valgt tilfeldig, blant alle riktige og kvalifiserte oppføringer.

6) Vinneren vil motta to gjestebilletter til Arsenal mot Napoli. Reise er ikke inkludert. Ingen kontantekvivalenter.

7) Deltakere må være over 18 år.

8) Hvis vinneren ikke bekrefter aksept av premien innen kl. 16.00 den 5. april, eller hvis vinneren velger å miste premien, forbeholder MGN seg retten til å velge en annen vinner tilfeldig. Sørg for at e -postadressen og mobilnummeret i oppføringen er riktig.

9) Vær oppmerksom på at leveringstiden er utenfor Trinity NEWSAMs kontroll. Selv om vi skal gjøre rimelige bestrebelser, kan levering ta lengre tid enn 28 dager. Avhengig av tilgjengeligheten av premier.

10) Standard MGN -konkurransevilkår gjelder. Se NEWSAM.co.uk/rules

11) Hvis du opplever problemer med å delta i denne konkurransen, vennligst send en e -post community@NEWSAM.co.uk . Vær oppmerksom på at vi ikke kan godta påmeldinger til konkurranser via e -post.

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Se Også: