Rekkefølge! Rekkefølge! Hvorfor tidsskriftet The Parliamentary Review har fått en forretningsmann til å ryke

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eric Pickles(Bilde: Andy Stenning/)



Dette har rørt en nerve. Jeg hørte fra en liten juridisk kampanjegruppe OpenTrial , som hadde blitt invitert til å vises i noe som heter The Parliamentary Review .



E -posten fra Parliamentary Review -formann, tidligere Tory -minister Eric Pickles, lød: Hvis du skulle være med, ville du også blitt invitert til en festlig kveld i januar for å markere anmeldelseens utgivelse, med nøkkelpersoner fra Westminsters fortid og nåtid til stede.



Det e -posten ikke forklarte var at hvis du ringte dem for å finne ut mer, ville du få et salgsargument for en avtale som ville koste rundt 3500 pund.

Frank Richardson fra OpenTrial kommenterte at e -posten var et uetisk markedsføringsspill som var billig og utnyttet parlamentet.

Han la til at invitasjonen 'ble presentert som en stor ære ... men det er faktisk ingen ære i det hele tatt'.



Han sa at det var latterlig at sjefredaktøren er tidligere parlamentsmedlem David Curry, som ble fanget i utgiftsskandalen og ble pålagt å betale tilbake 28 000 pund som han hevdet for en hytte med kjærlighetsreir.

Som så mange juksende parlamentsmedlemmer, ble ikke Curry tiltalt, sa Richardson.



Stortinget (Bilde: Getty)

The Parliamentary Review er utgitt av Westminster Publications Limited - men til tross for navnene har den ingen offisiell status.

Direktøren for selskapet, som har en omsetning på 2,2 millioner pund, er Daniel Yossman.

Å antyde at våre tilnærminger på noen måte er uetisk, er feil, villedende og unøyaktig, sa han.

Kostnaden for involvering, som blir tydeliggjort i den første telefonsamtalen en potensiell representant har, er i tråd med kostnaden for en to eller tre sider spredt i sammenlignbare publikasjoner.

Han sa at publikasjonstittelen var helt berettiget og passende fordi den vurderer et år i parlamentet.

Han la til: Skulle noen av de injurier og falske påstander eller villedende kommentarer du har lagt til oss, eller noe av lignende art, bli publisert på en hvilken som helst plattform av Trinity NEWSAM eller dets tilknyttede selskaper, vil vi naturligvis iverksette rettslige skritt mot utgiveren .

Når det gjelder alle som ble smigret til å betale for å vises i den, insisterte han: 'På intet tidspunkt i invitasjonen vår hevder vi at det å motta en invitasjon er en stor ære'. '

Det er interessant, fordi mange organisasjoner som finnes i det åpenbart synes det er en ære. Bare legg 'The Parliamentary Review' og 'honor' inn på Google.

'Det var en stor ære,' sier Westbury Trustee Services. 'Glede og ære', sier et ingeniørantrekk som heter Tridan. 'En stor ære,' spretter IT -firmaet Dalycom.

Se Også: