Var Gwyneth Paltrow Vanity Fair mystery artikkel den mørke årsaken bak Chris Martin splittet?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gwyneth Paltrow

Gwyneth stoppet Vanity Fair fra å publisere en 'episk fjerning av stjernen' '(Bilde: SPLASH)



Gwyneth Paltrow og Chris Martin har kunngjort at de deler seg 'med hjerter fulle av sorg' etter mer enn ti års ekteskap.



Det kommer bare måneder etter at Gwnyneth lanserte en & apos; Kim Jong Un & apos; kampanje for å stoppe USAs blanke Vanity Fair med å kjøre det som ble kalt en 'episk fjerning' av Hollywood -skuespilleren.



Stykket ble til slutt trukket av redaktør Graydon Carter, som nektet for at stykket var en ødeleggelse av skuespilleren & apos; karakter eller ekteskap.

Det ble rapportert at skuespilleren Shakespeare In Love fortalte alle familie, venner og Hollywood A listers om å boikotte bladet.

betydningen av 24

Carter skrev senere i redaktørens brev: 'Det som begynte så uskyldig, tok imidlertid en sving. Når historien ble tildelt, nådde forfatteren ut til Paltrows representanter og venner, og Paltrow sendte den nå beryktede e-posten til sine show-business-venner.



(Bilde: Vanity Fair)

'Hun ba om at de ikke skulle snakke med Vanity Fair om henne eller om noe annet igjen. Noensinne. Aldri.'



1917 uk utgivelsesdato

Kim Jong-un kunne ikke ha utstedt et mer omfattende krav. & Apos;

'Vi gjennomgikk oppgaver og slo rundt på idéideer, og på et tidspunkt nevnte jeg ledig at jeg ville være interessert i å lese noe om Gwyneth Paltrow.

'Og så gikk det bare galt da blader og nettsteder prøvde både å forutse hva vi hadde i historien vår og å gjøre oss best.

'I oktober ringte Gwyneth meg. Vi snakket i omtrent 20 minutter om historien og hennes reaksjon, eller overreaksjon, på den.

betydningen av tallet 37

'På et tidspunkt spurte hun mitt råd om hva de skulle gjøre for å få' haterne 'på hennes side. Jeg foreslo å legge på 15 kilo. Jeg spøkte med at det fungerer for meg. Hun svarte at jeg hadde lagt på meg mye mer enn det.

'Som jeg syntes var rettferdig og morsomt.'

Sanger/låtskriver Chris Martin og skuespiller Gwyneth Paltrow deltar i Entertainment Industry Foundation 28. januar 2014 i Culver City, California

Det har siden dukket opp Gywneth og Chris Martin sitt tiår lange ekteskap var under belastning i løpet av denne tiden, men det er ingen antydning om at artikkelen skulle publisere noe nedsettende om paret.

I en felles uttalelse tirsdag kveld sa de at de endelig hadde bestemt seg for å skilles til tross for at de fremdeles elsket hverandre 'veldig høyt'.

michelle keegan plastisk kirurgi

Shakespeare in Love -stjernen Gwyneth (41) og Coldplay -forsangeren Chris sa at de hadde delt i en felles uttalelse med tittelen 'bevisst frakobling'.

De sa: Det er med hjerter fulle av sorg vi har bestemt oss for å skille.

'Vi har jobbet hardt i godt over et år, noe av det sammen, noe av det atskilt, for å se hva som kan ha vært mulig mellom oss, og vi har kommet til den konklusjonen at mens vi elsker hverandre veldig godt, vil vi forbli skille.

'Vi er imidlertid og vil alltid være en familie, og på mange måter er vi nærmere enn vi noen gang har vært.'

Goop-forfatteren, som er gift med Coldplay-sanger Chris Martin, brøt ut med magasinet stort tidligere i år da hun sendte en rundtur til alle hennes A-listekamerater som advarte dem om å tie om henne rundt magasinet & apos; s hacks.

Jeg anbefaler, skrev hun, at dere alle aldri gjør dette bladet igjen, rapporterer Times. (Vi kan nesten høre sint-typing).

Men til tross for skuespilleren & apos; bønn, redaktør Graydon Carter trekker ikke tilbake. Faktisk fortalte han Times at Oscar-vinnerens reaksjon på den ryktede artikkelen tvang meg på en måte.

Vi startet en historie om henne. Vi har en veldig god skribent, og den vil kjøre, & apos; bekrefter han. Og amerikanske mag Us Usly rapporterer at stykket vil bli en episk takedown på mamma-to-to. Yikes!

bradford city brann mann i brann

Gwyn, 41, er den siste i en lang rekke kjendiser som har blitt veldig flau med magien.

Tom Cruises advokat Bert Fields tok problem med bladets rapport om Mission Impossible -stjernens privatliv.

'Historien deres er i hovedsak en gjenoppblomstring av slitne gamle løgner som tidligere ble kjørt i supermarkedets tabloider, og siterer de samme falske kildene, & apos;' lovlige ørnen fortalte E! Nyheter. 'Det er langt, kjedelig og falskt.'

Alle som er assosiert med denne slemme historien, burde skamme seg over seg selv - ikke bare for å publisere løgner, men også for å være uoriginale, slurvete og kjedelige, la han til.

Se Også: