M&S lanserer ny pizza som erstatter deigbunn med kjøtt

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Se bort, italienere



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Uansett pålegg du velger på pizzaen din, er det én ting vi alle kan være enige om, og det er at alle pizzaene er laget med en deigbunn.



Eller ikke ... som Marks og Spencer nå har bestemt seg for å eksperimentere med den hellige pizzabunnen, ved å bytte den tradisjonelle deigbunnen med ingen ringere enn svinekjøtt.

Ved å bruke 100% britisk utendørs-avlet britisk svinekjøtt, M ​​& S & apos; nytt ‘meat’zza’ er derfor helt glutenfritt, og gir en karbonfri vri på en av landets favorittmat.

Alt kjøttet



Selv om Slimming World-fans kanskje allerede er kjent med kjøttbaserte pizzaer takket være diettgruppens populære Pizza Topped Chicken-oppskrift, er oppfinnelsen faktisk ned til en enda mer berømt kokk: Nigella Lawson.

Angivelig skyting til berømmelse tilbake i 2012 etter at Nigella inneholdt en oppskrift i sin bestselgende bok, Nigellisima, er M&S de første som brakte til en ferdig versjon av svinekjøttpizzaen til high street.



Når du setter tilbake enten 4 pund for enten Margherita Meat’zza (320 g) og Spicy Pepperoni Meat’zza (310 g) eller tre for 10 pund, serverer hver pizza to personer.

De koster £ 4 hver eller tre for £ 10

Sarah Loxton, M&S produktutvikler sa: 'Vi er en nasjon av pizzaelskere, men ser også på måter å redusere karboinntaket på, så dette virket som den perfekte løsningen!

Viktigst av alt, smaker kjøtt -pizzaene godt, men de er også et enkelt familievalg for travle helger når alle har det gøy i hagen til å tilbringe hele tiden i kicthen! Klar på under 15 minutter, og familien min og jeg elsker å spise vår servert med en enkel raketsalat og tomater.

Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Se Også: