I'm A Celebrity 2018: Hvem er finalistene?

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I & apos; a a Celebrity 2018 startet med et smell i forrige måned med en alvorlig skrik fra Inbetweeners skuespillerinne Emily Atack da hun hoppet ut av et helikopter.



Doctor Who -skuespilleren John Barrowman, sangeren Fleur East og fotballlegenden Harry Redknapp var blant dem som skulle sette seg hjem i jungelen.



Og selvfølgelig var det et sent tillegg i form av TV -stjernen Noel Edmonds, som var Jungle Emperor de første dagene av hans tid.



Årets hostingoppstilling har gjennomgått en veldig stor endring, med Holly Willoughby som trår til for Ant McPartlin.

Ant trakk seg ut av presentasjonen - for første gang på 16 år - og sa at han ønsker å fokusere på restitusjonen etter to rehab -opphold, en promille -overbevisning, en skilsmisse fra kona Lisa Armstrong og et nytt forhold til sin tidligere PA Anne-Marie Corbett.

Hele oppstillingen (Bilde: ITV)



Holly Willoughby har sluttet seg til Declan Donnelly i jungelen

'Jeg kunne ikke vært mer spent på å ha blitt bedt om å stå sammen med desember for det neste jungeleventyret,' sa Holly da hun bekreftet nyheten.



'Jeg elsker Ant og vil sende ham mine beste ønsker og støtte for en fortsatt bedring. Dette er store sko, ikke for å fylle, men bare for å holde varmen litt. '

Men hun innrømmet at hun er redd for alt som beveger seg.

Så med en splitter ny presentasjonsduo, ikke mer Kiosk Keith etter at han fikk sparken i januar og ble erstattet av Kiosk Kev og en hel haug med nye stjerner for å plage med stadig mer vom-verdige Bushtucker Trials, akkurat hvem som er i IAC-serien av 2018?

La oss se på hvem som kom inn i jungelen da den startet søndag 18. november, og hvem som la igjen bud på kronen.

I & apos; m A Celebrity 2018 bekreftet line-up

Noel Edmonds - ELIMINERT

Noel Edmonds er den eneste som kom sent (Bilde: James Gourley/ITV/REX/Shutterstock)

Noel Edmonds ble eksklusivt avduket av NEWSAM Online som den hemmelige 11. leirkameraten i årets show.

Han dukket ikke opp i leiren den første natten sammen med de andre, men han ble avslørt som den nye keiseren i leiren torsdag i den første uken.

En telefoninnsider fortalte oss: 'ITV var desperat etter å få Noel - han er et stort navn å sikre, og alle har store forhåpninger om at han vil få mange vurderinger.'

Noel selv var 100% sikker på at han kom til å vinne - og sier at hvis han ble kronet til Jungelens konge, ville han gi opp showbiz for godt. Noel kom sist inn og først ut av jungelen etter at han ikke klarte å bli reddet av publikum.

Rita Simons - ELIMINERT

Rita bytter Walford med jungelen (Bilde: ITV)

Tidligere EastEnders -stjerne Rita Simons dro inn i jungelen.

Det er to år siden karakteren hennes, Roxy Mitchell, ble drept i dramatiske scener på BBC -såpen.

Skuespilleren, 42, er ikke det eneste kjente medlemmet av familien hennes.

Hun er niesen til milliardærforretningsmannen og The Apprentice -stjernen Lord Alan Sugar - men han visste ikke at hun skulle inn først.

Vi har måttet fortsette å komme inn i jungelen en hemmelighet, og så nei, jeg har ikke fortalt onkelen min ennå. Men jeg vedder på at han kommer til å se det, sa hun før serien startet.

Det sies at Rita håper tiden hennes i jungelen vil hjelpe hennes helsekamp med ADHD, OCD, angst og søvnløshet.

Rita Simons (Bilde: BBC)

Ruth Jones vekttap 2013

Den tidligere EastEnders-stjernen Rita ble overtalt til å gå i jungelen av den tidligere deltakeren og faren på skjermen, Larry Lamb.

Rita, som spilte Roxy Mitchell i ti år til karakteren hennes ble drept i 2017 i BBC1 -såpen, snakket med Archie Mitchell -stjernen om å komme inn i leiren.

Hun sier: Jeg er spent på å gå i jungelen. Jeg kjenner ganske mange mennesker som har gjort det, inkludert Larry Lamb. Larry er som min far, og han gir meg alltid råd. Han sa at han ikke kunne råde meg mer til å gjøre det siden han hadde den beste tiden noensinne.

Den tidligere Eastenders -skuespilleren var den fjerde kjendisen som ble stemt ut av jungelen etter å ikke ha vunnet den offentlige avstemningen.

Emily Atack - FINALIST

Emily ønsker å finne kjærligheten i jungelen (Bilde: ITV)

Inbetweeners skuespillerinne Emily - som er i slekt med Paul McCartney gjennom bestemoren - dro også til Oz.

Det er også den ekstra trekningen av hennes ryktede & apos; fling & apos; med Strictly star Seann Walsh. Etter bildene av ham som kysset sin profesjonelle, gift dansepartner Katya på gaten - ble det avslørt flere bilder av ham og Emily som så veldig tett sammen på en pub.

Fans og TV -sjefer vil håpe hun spilder bønnene på hva som egentlig skjedde mellom dem tilbake i 2016.

Emily har ikke utelukket å finne kjærligheten i jungelen.

Hun sa: Jeg aner ikke hvordan det kommer til å bli, men det jeg vil si er at dette sannsynligvis er det mest utfordrende jeg har gjort. Men jeg er klar for det. Å handle er enkelt!

Jeg er singel for øyeblikket. Og aldri si aldri (for å finne en romantikk i leiren). Vi er i en situasjon hvor vi alle ikke kommer til å lukte vårt beste, og heller ikke se best ut, og jeg kan egentlig ikke forestille meg at det skjer, men hei, hvem vet ?! Det er litt moro!

Emily er en bedøvelse (Bilde: emilyatackofficial / Instagram)

Å innrømme kjedsomhet kan føre til at hun er rampete, sier Emily at det siste hun vil ønske er å krangle.

Hun sier: Når folk sier 'jeg har noe å si', er jeg som 'vær så snill! Jeg vil ikke vite hva du synes om meg. Hvis du har noe negativt, si det bak ryggen min. ’Jeg er ikke konfronterende i det hele tatt.

Emilys familie-som inkluderer moren hennes, impresjonisten Kate Robbins, eks-Corrie-stjernen Ted Robbins og Den kongelige skuespillerinnen, Amy Robbins-innrømmer at de først var bekymret for hvordan hun ville klare seg, men nå kan de ikke vente med å se, om enn bakfra sofaputene, mens hun takler prøvelsene.

Nå nærmer det seg, alle er veldig spente, sa hun. Familien vår er veldig nær, og selv om halvparten av dem sannsynligvis vil ha hodet i hendene, håper jeg at jeg kan bevise at jeg er en overlevende!

John Barrowman - FINALIST

John er ikke masete med at han vil være jungelkongen eller dronningen (Bilde: ITV)

Skuespiller og sanger John Barrowman har tidligere spilt i Doctor Who og ble nominert til en BAFTA for rollen som kaptein Jack Harkness, som også dukket opp i spinoff -serien Torchwood.

Barrowman har bakgrunn fra teater, etter å ha spilt i Broadway og West End -produksjoner av Askepott, Miss Saigon, Sunset Boulevard, Company og Hair.

Han er også en dyktig sanger, laget åtte studioalbum og opptrådte på flere lydspor for teaterproduksjonene.

51-åringen innrømmer at han har en fobi for trange rom, hopper ut av fly og er allergisk mot skalldyr.

Kaptein Jack er tilbake

Innrømmet at han var både spent og nervøs for å gå inn i den berømte TV-leiren, og trodde 51-åringen at folk ville bli overrasket da de oppdaget at han var en av årets deltakere.

Fansen min kommer til å skremme, avslørte han. Jeg tror de vil bli overrasket, men jeg har visst det ganske lenge, og jeg er både spent og nervøs nå. Jeg liker en utfordring, jeg liker en konkurranse og jeg kan få noen nye venner ut av det. For å være sløv, vil det også være hyggelig å ha litt 'meg' tid! Ingen vil kunne komme i kontakt, tekst eller e -post. Jeg vet at det er et spill, og jeg kommer ikke til å bli en elendighet.

Og jeg ville vært over månen hvis jeg vant. Jeg ville være kongen eller dronningen i jungelen.

James McVey - ELIMINERT

Vamps -stjernen skal synge i leiren (Bilde: ITV)

Vamps -stjernen James McVey ble den syvende kjendisen som ble stemt ut 7. desember,

James tok sikte på sine medeleirkamerater for å ha 'opptrådt for kameraene' i et sjokkutrykk, som Dec og Holly tok opp i intervjuet.

I et lurt trekk dekket han mikrofonen for ikke å bli hørt, og sa: Jeg liker ikke å være slem, men det er ganske mange skuespillere, folk som spiller, folk synger for kamera og jeg er bare her som dette er meg, vil jeg ikke vise meg frem.

'Det blir litt frustrerende noen ganger.

david walliams lara stone

Kort tid før han gikk inn i jungelen, sa James til NEWSAM: Jeg har vært i Australia fire ganger, men dette er første gang på egen hånd.

Jeg er litt nervøs for å gå i jungelen, men jeg gleder meg, det er en utfordring.

Jeg er redd for edderkopper, så jeg er ikke sikker på hva jeg har meldt meg på. Men bortsett fra det burde jeg ha det bra.

James McVey (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

Gitaristen og vokalsangeren sier at det er en 'drøm som går i oppfyllelse' å delta i I'm A Celebrity etter å ha sett den religiøst de siste 15 årene.

James innrømmet lett at han går helt ut av komfortsonen, og forklarte at han ønsker å teste seg ut og ta på seg noe helt annet enn det han vanligvis er vant til.

Det begynner bare å synke inn, sa han. Men dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Det er sannsynligvis det eneste showet jeg har sett gjennom hele mitt liv, så jeg gleder meg veldig til å være med!

Jeg vil gjøre noe som setter meg utenfor komfortsonen. Jeg er så mye mer nervøs for dette enn at jeg skulle gå på scenen for å spille en konsert.

meningsmåling

Synes du dette er en god oppstilling?

4000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Sair Khan - ELIMINERT

Sair har forlatt brosteinene (Bilde: ITV)

Coronation Street -skuespilleren Sair Khan var den femte kjendisen som ble bekreftet i jungelen da hun ble sett når hun ankom Australia.

Sair sa til NEWSAM: 'Jeg ville bare komme til Australia igjen fordi jeg elsker det her, jeg har vært før.

'Jennie McAlpine (hennes Corrie-medstjerne som har vært på I & apos; m A Celeb) fortalte meg å nyte det og ha det best.'

Corrie -stjernen, som har spilt Alya Nasir i nesten fem år, gleder seg til å bruke Jungle -opplevelsen til å vise hvor annerledes hun er borte fra brosteinene.

Sair Khan (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

Spurt om hva hun var mest bekymret for Sair svarte: Det rareste for meg er å gå inn som meg selv. Karakteren min er så annerledes enn meg. Hun er alvorlig, streng og hun kan være tett. Jeg er det motsatte!

'Jeg er så tåpelig, jeg ler alltid, er frekk og jeg tar meg ikke så alvorlig. Jeg antar at folk ikke har sett meg, og jeg vil at de skal like meg! Hvis de ikke liker henne, er det greit ettersom det er en karakter, men hvis de ikke liker meg, blir det vanskelig å ta.

Coronation Street -sjefer har støttet hennes beslutning om å delta, og de har omorganisert et par episodeplaner for å passe alt. Alya vil være opptatt med å jobbe, legger Sair til.

Sair Khan var den tredje stjernen som fikk støvelen med en knapp uke igjen til finalen.

Nick Knowles - ELIMINERT

Nick tar med seg DIY -ferdigheter til leiren (Bilde: ITV)


DIYSOS-verten Nick Knowles ble oppdaget når han ankom Down Under mandag 12. november, noe som gjorde ham til den fjerde stjernen som ble bekreftet for I & apos; m A Celeb-serien.

Han sa til NEWSAM: 'Jeg gleder meg til å dra til Perth for å se på dyrelivet, og jeg håper å svømme med hvalhaier.

'I & apos; m A Celebrity, er det på for øyeblikket? Å, det må være en hel masse mennesker som kommer gjennom flyplassen for øyeblikket. '

Nick sies å være en av de dyreste signeringene hittil da produsenter gravde dypt i lommene til ITV for å sikre ham.

Nick Knowles (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

Han har tidligere snakket om å gå inn i jungelen og fortelle Lorraine Kelly: Jeg synes det ville være ganske morsomt å gjøre på grunn av alle forsøkene, jeg har veldig lyst til å prøve det. Jeg ville vippe hatten.

Jeg blir spurt hvert år, og jeg har alltid sagt at jeg ikke ville gjøre det, men hvem vet? Jeg har en liten gutt som trenger å passe på, og hvis det kommer til det, vil jeg aldri si aldri.

TV -programlederen trodde at folk ville bli overrasket over at han har bestemt seg for å delta i årets show da han sverger på å hjelpe sine andre kjendiser med de fysiske utfordringene som bor i en sterk leir.

jordan - side 3

Nick er for tiden singel, men han har imidlertid utelukket å finne kjærlighet i jungelen.

Han sa: Jeg tror ikke en romantikk som starter i kjelen av en slik opplevelse kommer til å vare ute, så jeg er ikke (på jakt etter romantikk).

Malique Thompson -Dwyer - ELIMINERT

Malique dro til Oz (Bilde: ITV)

Hollyoaks-stjernen Malique Thompson-Dwyer var det tredje berømte ansiktet som landet i Australia.

Såpekatten, 20, som spiller Prince McQueen, ønsket ikke å tilstå at han deltok på flyplassen og mumlet ganske enkelt, jeg er her på ferie, kompis, før jeg ble hjulpet inn i en bil av en ITV -vaktmester.

Som en av de yngste deltakerne i leiren gledet Hollyoaks -skuespilleren seg til å spille mange pranks på sine andre kjendiser.

Han lovet også å ikke utelukke å finne kjærligheten under Jungle -stjernene.

Alt begynner å virke ekte nå, og jeg kan ikke vente, sa han før showet startet. Da de spurte meg om jeg ville fortsette I'm A Celebrity, overrasket det meg. Jeg er en stor fan av programmet, og jeg forventet ikke å bli spurt i begynnelsen av dette året! Det kommer til å bli strålende.

Jeg har vært ganske full på med filming på Hollyoaks i det siste, så det kommer til å bli hyggelig med en liten pause - men åpenbart en helt annen form for pause! Jeg bruker litt tid på å gjøre dette, men når jeg er ferdig, kommer jeg tilbake. Det er hyggelig å fortsette I'm A Celebrity som meg i stedet for som karakteren min, Prince.

Malique spiller Prince McQueen i Hollyoaks (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

20-åringen beskrev seg selv som avslappet og avslappet, men trodde imidlertid ikke at han ville komme inn på for mange argumenter, og foretrakk i stedet å underholde sine andre kjendiser.

Jeg liker å leke og spiller dem på jobb, forklarte han. Så jeg gleder meg til å le. Jeg tror ikke noen vil spise maten min. Jeg vil forgifte dem!

Malique regnet også med at han ikke ville bryte sammen i tårer i jungelen, men han visste at søvnmangel og sult kunne ødelegge kjendisers følelser.

Jeg vet at det kan bli kjedelig hvis du ikke har noe å gjøre, sier han. Derfor vil jeg gjøre prøvene!

Malique var den andre kjendisen som ble eliminert fra jungelen.

Fleur East - ELIMINERT

Fleur er en av to sangere i leiren (Bilde: ITV)

hva betyr 520

X Factor -finalist Fleur falt ved siste hinder da hun ble stemt ut kvelden før finalen.

Sangeren - som kom som nummer to i 2014 -serien - hadde skaffet seg en ny platekontrakt før hun kom inn i jungelen og håpet å bruke showet til å starte musikkarrieren på nytt.

Livet er en jungel, men jeg liker en risiko i livet, jeg liker en utfordring, sa hun til NEWSAM etter at hun landet.

'Hvis du ikke bor på kanten, tar du for mye plass. Du må gjøre noe for å begeistre deg.

Popsangeren Fleur regner med at I'm A Celebrity kommer til å bli tøffere enn å opptre live på scenen og møte Simon Cowell på The X Factor.

Runner-up av The X Factor i 2014 innrømmet også at hun var i benektelse i flere måneder før hun kom til at hun faktisk skulle i jungelen.

Hver gang jeg tenker på det, får jeg sommerfugler i magen, sa 31-åringen. Jeg har benektet at jeg skal inn. Jeg har aldri gjort noe lignende før, og jeg har heller aldri leiret eller sovet ute.

Fleur har aldri slått leir før (Bilde: James Gourley/REX/Shutterstock)

Fleur, hvis debutalbum ble utgitt for to år siden, sier at det er frykten for det ukjente, som er det skummelste prospektet.

Det er det jeg ikke gruer meg mest til, uten å vite hva du kommer til å møte, forklarte hun. Jeg er redd for alt du har der inne, og jeg er redd for alle prøvelsene!

'Enhver rettssak du står overfor der du ikke har stått overfor i det virkelige liv. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det blir. Du har i det minste et element av kontroll med sang og dans. Med dette er det ingen kontroll, og det er helt utenfor komfortsonen min.

Når det gjelder om hun vil at hennes tid på ITV -serien skal føre til forskjellige arbeidsmuligheter, håper Fleur at den vil åpne nye dører.

Jeg elsker det jeg gjør, og jeg er så takknemlig for å få denne muligheten, la hun til. Men forhåpentligvis vil det åpne dører. Jeg har imidlertid vært i studio de siste månedene, og jeg har fått ny musikk klar til å gå ut.

Harry Redknapp - FINALIST

Harry vil holde laget samtaler (Bilde: ITV)

The NEWSAM avslørte at den legendariske fotballsjefen Harry fløy ut til Australia.

Den tidligere Spurs og West Ham -gafferen, som ble sparket fra Birmingham City i september 2017, antas å bukke mer enn 100 000 pund for showet.

En kilde sa om ham som ble med i I'm a Celebrity: Harry er aldri noe mindre enn god verdi. Han har hatt en lang, interessant karriere og kjenner mange kjente mennesker. Han blir morsom å se.

Fotballfans vil håpe at Harry, som er far til Jamie og onkel til Frank Lampard, spilder noen hemmeligheter fra de tre tiårene som ledelse.

Det er usannsynlig at Redknapp, 71, vil være til stor nytte i jungelen, etter å ha innrømmet at han ville slite med å komme seg gjennom en dag uten at kona Sandra skulle støtte ham.

Han sa: Jeg ville ikke takle det. Jeg er ubrukelig. Hun behandler meg som en baby. Hun gjør alt. Jeg kan ikke lage mat, jeg kan ikke lage kaffe, jeg kan ikke gjøre noe.

Harry Redknapp har gitt tommelen opp til I & apos; m A Celeb (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

Den tidligere Tottenham Hotspur- og West Ham -manageren regnet med at det å gå inn i jungelen ville være langt enklere enn å være sjef for et tapende fotballag.

Han innrømmet at han faktisk aldri har sett programmet, men spøkte med at noen av spillerne han har klart tidligere, kanskje ikke vil at kisten skal åpnes hvis han er låst inne i en med skumle crawlies under en rettssak.

Etter å ha reflektert over reaksjonene til sine sportskolleger når de finner ut at han har meldt seg på, sier Harry: Jeg tror de vil bli overrasket. Noen av spillerne jeg har klart når jeg går i kistforsøket, håper det ikke åpner seg! Jeg er sikker på at de vil se det. Forhåpentligvis vil de le!

Det er ingenting tøffere enn å være manager for et fotballag når det ikke går bra, sa Harry.

Når resultatene er dårlige, tror du at det å være leder er en veldig tøff, ensom jobb. Du føler deg ansvarlig, men mange støtter teamet ditt hver uke. Boken stopper med deg. Du har ikke mange venner når det ikke går bra som fotballsjef. Så nei, jeg tror ikke det blir tøffere å gjøre dette.

'Men for å være ærlig, har jeg faktisk ikke sett programmet! Jeg ser på sport hele dagen og hele natten når jeg er hjemme, og vi er ute tre til fire netter i uken.

Anne Hegerty - ELIMINERT

Anne vil være skriften til all kunnskap (Bilde: ITV)

The Chase's Anne var et annet stort navn avslørt av The NEWSAM.

Hun spiller rollen som den voldsomme hjerneboksen The Governess på suksessen ITV gameshow.

Anne, 60, har definitivt kanten på kunnskap - hun er en vanlig besøkende under som hun også vises på showets Aussie -versjon.

Anne vil huske medkameraten Harry som en som mistet penger da han krasjet ut av en veldedighetsepisode i 2016 av The Chase - på et spørsmål om fotball.

Hun har vært veldig åpen offentlig om at hun har Asperger.

Imidlertid vil hun ikke at andre kjendiser skal synes synd på henne i jungelen.

Jeg reagerer godt på strukturen, sa Anne mens hun reflekterte over hvordan hun ville klare seg i jungelen.

Jeg tror det vil være ganske strukturert der inne. Jeg vil forstå 'på dette tidspunktet må jeg hente tre og vann' - å gjøre det vil være fornuftig.

'Men å være omgitt av mennesker jeg ikke kan komme vekk fra, eller de som snakker hele tiden, kan være en kilde til stress.

Guvernanten er i jungelen

Selv om Anne ikke hadde sett en hel episode av I'm A Celebrity før hun meldte seg på, sa hun at hun er fullt klar over at livet i leiren kan være tøft.

Jeg tror jeg har gått opp i vekt det siste året, og jeg går ikke inn for det (for å gå ned i vekt), la hun til. Jeg har alltid nektet å gjøre sukkerfrie dietter, men dette er en del av avtalen, så la oss gå for det.

Jeg kommer til å savne fred og ro, og jeg kommer til å være langt utenfor The Governess ’komfortsone i alt dette. Jeg kommer til å komme over mye mer nervøs enn jeg gjør på showet. Det vil være interessant for folk å se meg som Anne. '

Anne, som er singel, tror imidlertid ikke at hun skal starte en romantikk i leiren.

Jeg ser ikke at det skjer, sa hun. Jeg klarte liksom å fastslå i mitt liv at relasjoner egentlig ikke er noe jeg kan håndtere.

'Og så er det sannsynligvis best ikke!

katie pris simon cowell

*Finalen I & apos; a A Celebrity 2018 sendes i kveld kl. 21.00 på ITV.

Les mer

Jeg er en kjendis 2018
Når er det på TV? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Hvem vant I & apos; m A Celebrity 2017? Jeg er en kjendis tidligere vinnere

Se Også: