Ruth Jones deler hemmeligheter for vekttap i strømlinjeformet kongeblå kjole da hun krymper til en størrelse 12

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ruth Jones

Ruth Jones



Ruth Jones avslørte sitt strømlinjeformede nye blikk på West End-forhåndsvisningen av 'One Man, Two Guvnors' mandag kveld og avslørte at hun har mistet fire og en halv stein.



Skuespilleren har krympet til en størrelse 12 på bare 22 måneder, og viste frem sin flotte figur i en kongeblå omringet kjole, noe som gjorde at hun gikk ned i vekt for å telle kalorier.



Hun hadde på seg en kongeblå kjole om natten - jerseykjoler er et go -to for alle som kan ha gått ned i vekt - de blir lett innblandet for å vise frem krympende midjer, mens jerseystoffer klamrer seg til de riktige bitene for å fremheve de ettertraktede kurvene.

Ruth var der for å støtte hennes engangs medstjerne James Corden-som spiller hovedrollen. Hun fant berømmelse ved å spille Nessa i 'Gavin and Stacey', en hit-TV-serie som hun skrev sammen med Corden.

I januar i fjor sier Ruth at hun bestemte seg for at hun virkelig trengte å gå ned i vekt, men godtok at det skulle ta tid å nå målet:



'Jeg kom tilbake fra ferie for et par år siden - januar 2010, og vi overdriver det alle på ferie, ikke sant? Noe bare klikket, jeg følte at dette er nå eller aldri, jeg ønsket å gjøre en positiv endring for meg, og jeg har ikke sett meg tilbake.


'Jeg visste at jeg hadde måneder foran meg med å skrive Stella (en komedie på Sky), og dette var min sjanse til å endre min rutine.
'Det har tatt meg 22 måneder å miste fire og en halv stein. Selv om jeg har spist mange dietter i løpet av min tid, har jeg aldri gjort det på gammeldags måte - inntatt færre kalorier enn jeg brukte.




'Jeg tenkte at de sier at 2000 kalorier om dagen er normen for en kvinne. Jeg vil sikte på 1250-1,500 om dagen og se hvordan det går.
'Noen dager er bedre enn andre. Men hvis du tenker deg om, er det kaloriverdier på baksiden av alt - supermarkedsmørbrød, sjokoladebarer - alt.

dr ranj singh partner


'Hovedtanken er at jeg innså at jeg måtte være tålmodig.
'Når dietter lover deg ting som & apos; miste en stein på en uke & apos; det er bare ikke realistisk. Du må ta en avgjørelse om at hvis du har noen få steiner å tape (syv i mitt tilfelle!) Så kommer det til å ta tid. '

Uansett mål, er det ingen tvil om at Ruth virkelig ser kongelig bra ut. Stjel stilen hennes HER.

Se Også: