Hvem vant I'm A Celebrity Get Me Out of Here 2017? Fullstendige resultater og siste målplassering da Georgia Toffolo blir kronet som jungelens dronning

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvem kom på topp i I & apos; m A Celebrity 2017?



Nå er showet over. Det er på tide å ta en spasertur nedover minnesporet og besøke hver kjendis som tok på seg khaki og rødt og ladet seg gjennom jungelen i en stjerners glans.



Vi har sett mang en kjendis komme og mange kjendiser gå mens de hver tjener sine striper i en blanding av bushtucker -forsøk som så dem ned i dyrefeltene, kjempe med tilfeller fylt med skumle kryp og slanger i massevis mens de testet sin viljestyrke til det ytterste av ekstremer.



Nå som finalen søndag kveld for sesong 17 er over oss, la oss spore hvor hver av kjendisene landet i konkurransen.

Vinner: Georgia Toffolo

Queen Toff ble kronet som vinner av I & apos; m A Celebrity 2017 (Bilde: REX/Shutterstock)

I et trekk som ikke vil sjokkere mange, har Toff tatt jungelkronen.



Velfortjent, Made in Chelsea-stjernen var en leder fra den første episoden, og vant snart massene med sin vidd, sjarm og ydmyke can-do-ånd som snart så henne lede bettingoddsene som ekspertene spådde hennes ultimate vinnende utfall.

Hun ble den tredje kvinnen som vant serien på rad-etter Scarlett Moffat og Vicky Pattison-og slo tredjeplassert Radio DJ Iain Lee og såpeskuespilleren Jamie Lomas i finalen.



Etter å ha blitt annonsert som vinner, sto Toff, 22, åpen munn i 30 sekunder uten å kunne snakke.

Hun sa: Jeg vet ikke hva jeg skal si, åpenbart er jeg sjokkert over at jeg ikke trodde noen ville like meg. Jeg er virkelig overrasket, det er virkelig overveldende. Wow. Er dette ekte?

andrew maxwell er en kjendis

Det er en drøm, jeg har sett dette siden jeg var liten jente.

Runner-up: Jamie Lomas

Jamie var en andreplass (Bilde: REX/Shutterstock)

Den tidligere Hollyoaks -stjernen kom på et imponerende sekund, og holdt fast med Toff til slutten.

Søndag kveld & lt; s episode trosset han en siste bush -prøve, og hoppet inn i slangegraven sammen med en rekke andre australske skumle crawlies, og viste at tiden hans i bushen ikke var noen tur i jungelen.

Hans magre kosthold med ris og bønner har sett musklene visne og vekten synket på showet.

Han har gått ned mye i vekt, sa mamma til Good Morning Britain og la til: 'Det bekymrer meg. Så igjen vil han komme tilbake til det normale når han har spist. '

Om sin beslutning om å bli med på showet, sa den 42 år gamle faren: 'Jeg ble faktisk spurt om dette for mange år siden, men det var ikke det rette stadiet i livet mitt. Men det har vært et godt år med jobb, og jeg følte virkelig at nå var det rette tidspunktet å grene seg ut. '

Vi kan bare anta at han er glad for å være på vei hjem, etter at hans seks år gamle datter med medskuespilleren Kym Marsh, Polly, ble kjørt til sykehuset i forrige uke-og det ble rapportert at leirsjefer ikke ga beskjeden beskjed .

3. plass: Iain Lee

Iain Lee kom på tredjeplass i 17. serie av IAC (Bilde: ITV)

TalkRadio -DJen gikk på showet for å hjelpe morens medisinske regninger, men komikeren ble raskt et offer for grusom mobbing på showet.

På søndag kveld episoden skjønt 44-åringen trosset Bushtucker-spiseutfordringen, og neddøvet en magesnakkende grises vagina for å tjene leirstjernene.

Han innrømmet at han kom nærmere å slutte på I & apos; m A Celebrity mer enn én gang, men sa at det å bo i jungelen 'har vært en stor prestasjon'.

Han sa: Jeg tror min største prestasjon har vært å bo i jungelen fordi det har vært et par ganger jeg har ønsket å gå, og jeg har en tendens til å gå bort fra ting, så det å ha bodd her har vært en stor prestasjon.

Jeg er en veldig nervøs, sosialt vanskelig person, så det jeg slet med har vært å være rundt 10 andre veldig store personligheter fordi jeg vanligvis er ganske isolert.

4. plass: Jennie McAlpine

Jennie McAlpine var den siste kjendisen som ble eliminert før finalen (Bilde: REX/Shutterstock)

Corrie -skuespilleren, 33, var den åttende stjernen som forlot jungelen etter å ha lagt ned en dynamo -innsats de siste tre ukene.

Velkommen inn i jungelen med 'et glass fizz for fizz' var moren til en morsom motgift mot jungeldramaet og prøvelsene.

Hun snakket med vertene Anthony McPartlin og Declan Donnelly da hun krysset eliminasjonsbroen, og sa: 'Det har vært fantastisk. Vi snakket om en siste dag og de gutta der nede, jeg kommer bare til å savne dem så mye.

Jennie innrømmet at hun ikke hadde lyttet til råd fra hennes Corrie-medstjerner som har kommet inn i jungelen før, inkludert Anthony Cotton.

'& apos; A & apos; Jeg hørte ikke og & apos; B & apos; de lyver. Det er som å føde. Det er som en fødselshistorie. Ingen forteller deg hva som faktisk skjer. '

5. plass: Amir Khan

Amir Khan var en polariserende skikkelse (Bilde: REX/Shutterstock)

Når han forlot leiren fredag ​​kveld, ble Amir, 31, mest overrasket over å se den sanne gjengivelsen av skrikene hans - lyder som kom fra mesterbokseren i en høy frekvens (både i lyd OG regelmessighet) under konkurransen.

Da han gikk ut, da han viste en montasje av forsøkene, spurte han: 'Redigerte du disse skrikene? De var ikke mine skrik. '

Han var en polariserende karakter på showet, og vant like mange fans som han mistet for sin meningsfylte måte, og kom ofte i krangel med andre campkamerater.

Om jungellivet var det han forventet, sa han: 'Det var mye vanskeligere. Da jeg møtte dyr ansikt til ansikt, trodde jeg at dette ikke var i kontrakten.

'Ærlig talt er det mye vanskeligere, å leve av ris og bønner i et par dager, sove ute, jeg hadde den frykten i meg der jeg ikke ville være i nærheten av trær i tilfelle noe kom ved siden av meg.'

Betalt en rapportert sum på £ 300,00 for hans opptreden, sa det at bokseren donerte en prosentandel til Barnados veldedige organisasjon.

Etter noen steinete måneder med hensyn til ekteskapet hans med Faryal Makhdoom - som er gravid med parets barn - lovet han å bli hos forbløffende 'for alltid' etter at jeg er en kjendis.

6. plass: Dennis Wise

Dennis uttrykte også mange meninger i løpet av tiden han var i leiren (Bilde: REX/Shutterstock)

Tidligere fotballspiller Dennis Wise, som kom på midten av tavlen, var den sjette kjendisen som ble startet fra IAC -jungelen.

50-åringen hadde en kontroversiell tid i jungelen, også innblandet i anklager om mobbing av andre campingvogn Iain Lee-med den tidligere Chelsea-midtbanespilleren som prøvde å forklare hvorfor han stoppet komikeren fra å gjøre en rettssak og hevdet at han ønsket å få sendingstid'.

Dennis sa: 'Du kan bare se på folk og tenke hvordan de vil bli. Når de kommer tilbake og sier at de ikke kan gjøre det, og gjør det to ganger, tenkte alle på at vi må spise.

'Dagen etter gjorde jeg en rettssak. Jeg sa til Iain grunnen til at jeg skjønner at det er folk der inne som ønsker å promotere seg selv og fortsette å gjøre TV og gjøre andre ting. '

7. plass: Stanley Johnson

Stanley var en uventet fanfavoritt (Bilde: REX/Shutterstock)

Graying Stanley Johnson ble startet fra jungelen og tjente 7. plass i konkurransen etter å ha fått legioner av nye fans gjennom hele tiden på showet.

Fra å ikke vite hvem Ant & Dec var i den første episoden, til å knytte et usannsynlig vennskap med Toff, vant han seerne med uventet humor ... du vet, for en 77 år gammel tidligere konservativ MEP.

Da han gikk inn i jungelen, snakket Stanley om spenningen hans, i håp om å kaste noen kilo i prosessen.

Han sa: 'Jeg gleder meg veldig. Jeg elsker Australia, og jeg har gjort mange forskjellige ting i livet mitt, men jeg vil si at jeg ikke har bodd i en jungel før. '

Noe av en truet artsekspert, han har tippet til å ta et blad ut av David Attenboroughs bok og gå inn i dyrelivet siden han forlot showet.

8. plass: Vanessa White

Sangeren slo leir under radaren (Bilde: ITV)

Sangerne på lørdager var et stille tillegg til leirlivet, og laget egentlig ikke noen form for kontroversiell støy eller morsom kjapp under konkurransen.

Likevel krysset hun seg inn på åtte steder og sa at hun hadde tiden av livet mens hun konkurrerte på showet.

28-åringen ble utnevnt til statsminister rett før hun ble startet, men slet med sendetid under resten av konkurransen da hun var overfylt med mer kontroversielle figurer.

Da hun drakk champagne med Ant & Dec da hun dro, sa hun: Jeg hadde tiden i livet mitt. Jeg tror ikke du noen gang kan vite hva du kan forvente før du er der inne. Du kan egentlig ikke forklare det.

Selv om hun kanskje ikke kom ut med kronen på finalen søndag kveld, kvittet hun seg med frykten for edderkopper - etter å ha innrømmet at hun var 'livredd for alt'.

Jeg vet nå hvordan jeg skal lage branner, og jeg er egentlig ikke redd for edderkopper lenger, sa hun. 'Jeg gikk for å samle vann, og det var en edderkopp, og jeg klarte ikke engang å skremme.

9. plass: Rebekah 'Becky' Vardy

WAG Becky Vardy overrasket mange ved å kaste seg ut i komposisjonen (Bilde: REX/Shutterstock)

Det er trygt å si WAG Becky Vardy, 35, overrasket mange mennesker som, akkurat som Toff, antok at glamouren ville slippe de fleste prøvene og ikke kaste seg ut i leirlivet.

Hvem ler i fermentert andeggssuppe nå?

Avreisen fra leiren kom imidlertid med en side av kontrovers, ettersom hun ble anklaget for å være en del av mobbeteamet som ble sagt å plage Iain Lee under konkurransen, og sprengte ham som & apos; fake & apos ;.

Etter å ha sluttet seg til Ant og Dec etter utreisen, sa Rebekah: Jeg har hatt den mest fantastiske tiden, men jeg er så glad for å komme meg ut derfra. For en flott gjeng mennesker, og jeg kommer aldri til å glemme det.

Det er vanskeligere enn jeg noen gang hadde forventet, følelsen av å være fullstendig atskilt fra omverdenen var ingenting jeg noen gang har opplevd.

Jeg trodde vi skulle få backhanders, bananer og energibarer, men du gjør det ikke. Og jeg er lei av ris og bønner.

Jeg har lært at jeg er så elendig og grinete noen ganger, og jeg kan drepe utseende som bokstavelig talt dreper, men jeg har lært hvordan jeg skal være medfølende. Dere må alle være der for hverandre og støtte hverandre. Jeg har definitivt blitt mer tolerant.

10. plass: Kezia Dugdale

Den skotske parlamentsmedlemmet var ikke lenge i showet, og var glad for å komme tilbake til sine velgere (Bilde: REX/Shutterstock)

Kezia ble med på showet sammen med den avdøde rekruten Iain, og hadde en kranglete tid i jungelen da hun kolliderte med leirkameratene.

Kom på oppstartstid, den skotske politikeren var opp mot Vanessa White i de to nederste, men fikk færre stemmer fra publikum og ble derfor støvlet i all sin khaki-ære.

36-åringen, som bare klarte 11 dager i leiren, sa at hun var 'glad' for å dra tilbake til sine velgere.

Av sin tid på showet sa hun: 'Det er det største showet i Storbritannia, og det var veldig viktig å komme og snakke om tingene jeg bryr meg om og tror på.'

Imidlertid så det ut til at noen av de viktige tingene kranglet med andre leirkamerater, inkludert Amir Khan, over leirbål og vann, mens hun ble 'veldig frekk og frekk' med sangeren Vanessa over den dårlige utførelsen av oppgavene sine.

11. plass: Shappi Khorsandi

Shappi Khorsandi brakte latter til leiren (Bilde: REX/Shutterstock)

Komiker Shappi tok med seg bøtter med humor til showet i den korte perioden hun var i leiren.

Dessverre var 44-åringen den første kjendisen som ble eliminert, men hun innrømmet at hun gjennom tårer hadde savnet barna sine 'som en galning'.

Hun snakket til Ant og Dec og sa: 'Kan jeg være ærlig, er jeg så lettet. Jeg savner barna mine som en galning. Jeg føler at jeg hadde den mest utrolige opplevelsen.

Jeg tror jeg slapp lett fordi jeg bare ble bitt av 100 000 maur, og min siste utfordring var ikke tull det var morsomt og dumt.

I møte med frykten hennes på showet hoppet hun ut av flyet - men hun møtte ikke noen Bushtucker -utfordringer.

Les mer

Jeg er en kjendis 2018
Når er det på TV? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Hvem vant I & apos; m A Celebrity 2017? Jeg er en kjendis tidligere vinnere

12. plass: Jack Maynard

Jack Maynard forlot serien kontroversielt etter tre dager (Bilde: REX/Shutterstock)

Sesongens mest kontroversielle exit, Jack Maynard ble beryktet startet fra leiren i hemmelighet etter at anklagene ble reist av speilet om at han sendte upassende meldinger til en tenåringsfan.

Etter å ha forlatt jungelen bare tre dager i konkurransen, åpnet YouTube -stjernen om den felles beslutningen mellom hans ledelse og ITV -sjefer om å fjerne ham fra showet.

Han hadde tidligere blitt beskyttet av rasistiske og homofobe tweets som ble avdekket, men ITV -sjefer bestemte seg for at han fikk bli igjen etter en anmeldelse - det var før de andre meldingene ble avdekket.

Jack, 22, snakket i sitt første TV -intervju siden hans sjokkutgang på Lorraine i forrige uke, og husket hvordan han ikke ante hva han ble trukket ut av jungelen for.

47 år gammel mann

Han sa: 'Jeg ble ringt til Bush Telegraph og deretter til den medisinske hytta, og de forklarte hva som foregikk i omverdenen, og at jeg skulle komme ut av showet og skulle gå hjem og si min mening om alt.

Se Også: