Mann, 47, som giftet seg med venns 16 år gamle datter kalte en 'paedo' og 'drevet ut av byen'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Beth og Andy har vært sammen i tre år(Bilde: HotSpot Media)



En 47 år gammel bussjåfør har avslørt hvordan han ble stemplet som en 'paedo' og & apos; jaget & apos; fra hjemmet i Nord-Wales etter å ha blitt forelsket i sin venns 16 år gamle datter.



Andy har vært gift med Beth Telford, som nå er 19 år gammel, i tre år, og de har returnert til hjembyen Llandudno i TV -programmet Age Gap Love for første gang siden de ble & fordrevet & apos ;.



hva skjedde med christine keeler

Paret møttes gjennom Beths mor og startet et forhold da hun fylte 16 - og Andy var 44 - men livet ble snudd på hodet da lokalbefolkningen fant ut om kjærligheten deres.

Beth er nå fremmedgjort fra sin misbilligende mor, men paret, som giftet seg i november 2016, er desperate etter å komme hjem.

Paret har nå to små sønner sammen (Bilde: HotSpot Media)



Andy husket overgrepet han ble utsatt for etter at nyheten om forholdet deres spredte seg, inkludert tiden da ordet 'paedo' ble skrapt på varebilen hans.

'For å si at det virkelig var mørke dager, kan jeg ikke understreke deg nok - det er mildt,' sa han.



'De fikk meg til å føle at jeg var et slags dyr fordi jeg skal ut med en yngre jente.

'Nei, jeg går ut med en yngre jente fordi denne jenta har bedt meg om å gå ut med henne, noe som er et privilegium for meg og en ære for meg å finne noen som tror det om meg.'

bilder av britiske sommerfugler

Paret giftet seg i en liten seremoni i Nord-Wales og bor nå 170 mil unna i Lancashire med sine to sønner, Timmy, to og ett år gamle Conway.

Paret knyttet knuten i november 2016 (Bilde: HotSpot Media)

De hadde et lite bryllup i Nord -Wales før de flyttet bort (Bilde: HotSpot Media)

Beth forklarte hvordan aldersforskjellen på 28 år aldri hadde plaget henne, og sa: 'Jeg har alltid ønsket å stifte familie ... så jeg trodde bare at Andy ville være den perfekte mannen til å gjøre det.

'Alderen plager meg ikke, det har aldri gjort det. Jeg ser ham ikke som en gammel mann eller pappa eller noe sånt.

For programmet Age Gap Love, som kommer på Channel 5 denne uken, reiste paret tilbake til sitt gamle hjem i Wales for en familieferie.

De har ikke vært tilbake siden de dro for to år siden, men har avslørt at 'sluttmålet' er å komme tilbake permanent - selv om de ikke tror det blir lett.

Beth synes Andy er nydelig (Bilde: Kanal 5)

(Bilde: HotSpot Media)

'I førti år har jeg bodd i Wales, mamma har vært her, bestemor min har vært her,' sier Andy.

dronning elizabeth dronningmor

'For ikke å være der du ble oppdratt der alle dine minner er og familien din, det er veldig tøft, det blir ikke lettere.

'Det dreper meg inne hele tiden. Jeg vil ikke bli behandlet annerledes ... vi er Beth og Andy, og det er det, er det ikke det? '

'Den beste måten å beskrive ekteskapet vårt på er ikke annerledes enn for tre år siden, vi er de beste kompisene,' la han til.

'... Hva synes jeg om Beth ... som en vanlig rødblodig mann, hun er vakker, hun er levende, karakteren hennes er fantastisk, bare alt om henne.

'Og jeg tror hun ser på meg sikkerhet - jeg er et komfortabelt par tøfler.

'Og jeg er tydeligvis nydelig.'

Age Gap Love kan ses nå på My5. Serien fortsetter onsdag klokken 22.00 på Channel 5.

valentines gaver til ham 2019

Se Også: