Beste Valentinsdag -gaver 2019 til ham fra personlige gaver, Adidas og mer

Valentinsdag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven



hvordan døde finn i glede

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Valentinsdag er over oss, og selv om vi er sikre på at du viser dem mer enn nok oppmerksomhet på de andre 364 dagene i året, hvem elsker ikke en gave bare for å være en persons favorittperson?



Men selv om du kjenner din andre halvdel ut og inn, kan det fortsatt være vanskelig å spore den perfekte gaven.

Tross alt er det vanskelig å få dem det de aldri visste at de ville, uten å vite hva det er.

Enten det er din første 14. februar sammen eller din femtende, har vi plukket ut noen av våre favorittartikler akkurat nå for alle budsjetter.



Hvis du ikke har vært lenge sammen, eller ikke har tenkt å kjøpe dyre gaver til hverandre, så har vi funnet noen av de mest populære tingene i 2019 for under £ 15, perfekt for elskere i siste liten.

Hvis budsjettet ditt er litt større, har vi også sporet opp noen litt mer fancy alternativer for de som bruker under £ 50 eller over £ 50.



Under £ 15

Sennheiser -hodetelefoner, £ 14,99

Rimelige hodetelefoner fra et veldig anstendig merke

Hvor klassisk design møter uttrykksfulle farger, kan du velge mellom hvitt eller blått for disse vakre hodetelefonene som holder seg til all enkelheten som gjorde at vi elsket øretelefoner i utgangspunktet.

Kraftig, elektrifiserende ytelse blandes med komfort og en anstendig prislapp for et så ikonisk merke.

Få dem fra Sennheiser for £ 14,99

Godminster hjerteformet Cheddar, £ 4,80

Hva er galt med ost til den store dagen?

Hvis du ikke har datet lenge og ikke vil skremme noen bort med en over-present, hvorfor ikke gå mellom mellom spøk og romantisk med litt hjerteformet ost?

Og bare fordi det er i form av et hjerte, betyr det ikke at det ikke smaker godt, med denne organiske stammen som en skandaløst kremaktig vintage cheddar med prikkende tak i taket.

Få det fra Abel og Cole for £ 4,80

Moderne bykart, £ 9,95

Velg byen som betyr mest for deg

Enten det er der du bor, hvor du møttes eller hvor du dro på den første ferien, sier noe Happy Valentine enn et minne som skal minne noen om deg hver gang de ser på det?

Fra London til Rio De Janeiro til Paris, det er mange byer å velge mellom, med priser fra £ 8,95, selv om du kan få en komplett innrammet plakat for £ 39,95.

Få den fra Junique for £ 9,95

Personlig tilpasset Valentins Toblerone, £ 12,99

Alt du trenger er kjærlighet ... og din helt egen personlige Toblerone!

Sjokolade og Valentine går hånd i hånd, men siden det er den store dagen, trenger du noe litt mer spesielt enn noen gammel sjokolade.

Du kan nå få de samme ikoniske trekanter og honningnougat -smak innkapslet i det berømte trekantsrøret med partnerens navn - eller en kort, men søt melding - innlemmet i den ikoniske røde og gule emballasjen.

Få det fra Getting Personal for £ 12,99

50 cent sextape

Bluffers guide til ... Sex, £ 5

Det er mange temaer å velge mellom

Hvis du ikke ønsker å velge noe for alvorlig, gjør en lettsindig bok underverk.

Fra Brexit, til golf, til hunder, til ledelse, til sex, selv om du bare er noen få datoer, er du sikker på å finne ett emne som vil få et smil når de åpner det.

Få det fra Haynes for £ 5

L & apos; Oreal Men Expert Daily Hudpleiesett, £ 9,99 (var £ 19,99)

Et flott alternativ for en tenner

Mannpleie blir stadig mer populært, og hvis du bare er ute etter noe lite, kan dette hudpleiesettet være akkurat det for deg.

Inneholder tre forskjellige potions, får han en deodorant for hver dag, en fuktighetskrem og en eye-roll på i denne anstendige lille samlingen.

Få den fra Boots for £ 9,99

Gavesett for chilisaus, £ 11

Fra vanvittig krydret til rødbetsketchup, velg ditt valg for å gjøre det perfekt for ham

Hvis mannen din liker alt krydret, kan du unne ham en trio med seriøse varme sauser som han kan teste styrken mot.

Du kan velge mellom en av deres ferdiglagde esker, eller velge hvilke tre sauser du vil ha selv, hver flaske laget i små mengder med minimal bearbeiding for å opprettholde kvaliteten, noe som betyr at de ikke inneholder fortykningsmidler, stabilisatorer, kunstige smakstilsetninger, konserveringsmidler eller tilsatt vann.

Få den fra Sauce Shop for £ 11

Under £ 50

Komplett Valentinsdagssett for dummies, forskjellige priser

Overrask dem med drømmekvelden

Vil du fortelle den andre halvdelen din hvor mye du liker dem, men har ikke den svakeste ideen om hvor du skal begynne?

Clas Ohlson har gjort det mye lettere å bli fullt forberedt på den store dagen ved å gi ut en rekke gjør-det-selv-sett, med den elskende en med en trådløs Bluetooth-høyttaler for å sette stemningen med noen sexy melodier, romantiske telys og dekorasjoner til makeover din date plass pluss stjernen i showet: en sjokolade fondue maker.

Få det fra Clas Ohlson til forskjellige priser

Roku Gin, £ 30

Vi vedder på at det smaker like godt som det ser ut

Hvis hanen din er litt av en alkoholist, hvorfor ikke unne ham en flott flaske med favoritttippen sin?

Denne japanske håndverket gin ser absolutt ut, etter å ha blitt destillert i Japan med seks unike japanske botaniske produkter.

Få den fra Waitrose for £ 30

Personalisert hjørnestein barberingsgave til menn, 39,99 kr

Personlig og praktisk

Folk elsker gaver som de aldri hadde kjøpt selv, så unne din kjære et fancy sett med seks tyskhøyd barberhoder, komplett med et personlig forkrommet håndtak, ansiktsskrubbe, barberingsgel, balsam etter barbering og en reise bladdeksel.

Den ideelle gaven til mannen din, uansett hvor lenge du har vært sammen, hver har fem superskarpe blader og en vitamin E -stripe for å få den nærmeste barberingen.

Få det fra Getting Personal for £ 39,99

Lazy man pan, £ 34,99

Tom Daley er en fan

Er din andre halvdel kongen av fry-ups? Få ham det perfekte tilbehøret til å gå sammen med matlagingen med denne stekepannen med fem rom.

london maraton 2018 app

Den andre store bonusen er at med bare en panne på farten i stedet for fem, kan han sikkert gjøre litt mindre rot neste gang også?

Få den fra Prezzy Box for £ 34,95

Mer enn £ 50

Ralph Lauren kabelstrikket genser, £ 62,50 (var £ 125)

Disse lette hopperne fungerer for alle sesonger

Klær kan alltid være et godt skrik, men i stedet for en ny topp, er det noen ganger hyggelig å skyve båten ut og få dem noe litt mer spesielt.

Den ikoniske kabelstrikkede genseren kombinerer et tykt bomullsgarn med en lett passform, og det er syv forskjellige nyanser å velge mellom.

Få den fra Ralph Lauren for £ 62,50

Samsung Galaxy Watch 4G, 299 kr

Det er dyrt - men verdt hver krone

Det er absolutt mye penger å bruke på én person, men hvis du kommer til å bruke de store pengene, kan du like godt få noe som er veldig verdt det.

Samsungs nye smartklokke fungerer med bluetooth for å koble til smarttelefonen din, slik at du kan holde øye med samtaler, tekster, kalender og aktivitet selv om telefonen er i lommen eller vesken.

Få det fra Argos for £ 299

Adidas joggesko, £ 111,96

De ser ut og føles bra

Enten han er stor i sin sport, mote eller bare er en massiv trenerfan, er et godt par trenere alltid en god idé.

I tillegg til en elastisk strikket overdel for optimal komfort, er sålene også dempet, noe som gjør dem perfekte for å vandre rundt i gatene så vel som for løping.

Få dem fra Adidas for £ 111,96

Personlig tolvtommers vinylplate, £ 100

Enten du er ute etter de siste hitlistene eller noen gylne oldies, har vi dekket alle musikkstiler.

Hvis mannen din allerede har musikktillegget, platespilleren og den enorme vinylsamlingen, kan du legge til hans mest personlige av alle i blandingen, med denne personlige vinylplaten.

Velg mellom en rekke albumhylsedesigner og tilpass med din egen tekst for å vises på albumomslaget og plateselskapet. Og den spiller musikk også - lar deg velge opptil seks sanger som skal vises på platen fra biblioteket vårt med over 35 millioner sanger! Du kan til og med sende dem din egen innspilling hjemmefra.

Få det fra Not On The High Street for £ 100

SONY Sports trådløse støydempende hodetelefoner

(Bilde: Currys PC World)

Vi trenger alle et par gode hodetelefoner, og hvis partneren din skal byttes ut, kan disse flotte Sony -ene være akkurat det.

kim katdashian sextape

De er trådløse (du kan koble til via bluetooth) og støyreduserende, noe som gjør dem perfekte til bruk på farten, på kontoret eller til og med på treningsstudioet.

For alt annet kan du sette dem i omgivelseslydmodus. Dette betyr at de fremdeles vil kunne høre biler og horn når de krysser veier - og holder dem trygge.

Få den fra Currys PC World eller Dixons Travel butikker for £ 159 .

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: