Apple Watch lekker BATTERSYRE på kvinnens arm og etterlater smertefulle brannskader

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kvinne har blitt sittende igjen med en ekkel brannskade på armen, som hun hevder er et resultat av batterisyre som lekker fra henne Apple klokke.



Kvinnen, kalt Rosemeg, hevder at hendelsen skjedde mens hun hadde på seg Apple Watch Series 3.



james corden matt horn

Hun tvitret et bilde av skaden og skrev: eple du suger! Etter å ha eid en Apple 3 Watch i 2 måneder, lekket batteriet syre, brant armen min og ødela klokkedekselet.



Det er fortsatt uklart om batterisyren begynte å lekke som følge av skade på klokken.

Rosemeg la til: Min lokale Apple-butikk byttet ut batteriet, men nektet å bytte dekselet mitt. Det var ikke et Apple-produkt!

Ville det ha brukt opp dine økonomiske ressurser å erstatte dekselet mitt eller til og med tilby et lite gavekort for å ha påført noen personskade? Ingen flere Apple-produkter for meg!!!



Selv om detaljer om Rosemegs ulykke fortsatt er sparsomme, er det ikke en isolert hendelse.

Apple Watch Series 3 (Bilde: Apple)



Forrige måned anmeldte bosatt i New Jersey, Gina Priano-Keyser, en foreslått gruppesøksmål mot Apple, og hevdet at alle Apple Watches til og med Series 4-modeller er utsatt for en defekt som resulterer i at litium-ion-batteriet svulmer opp og får skjermen til å 'sprekke, knuse eller løsne fra kroppen' til klokken 'gjennom ingen skyld av brukeren, ofte bare dager eller uker etter kjøpet.'

Fru Priano-Keyser hevder at Apple enten visste eller burde ha visst at Apple Watch-modellene var defekte før de solgte dem.

Hennes foreslåtte søksmål legger til at Apple Watches utgjør 'en betydelig sikkerhetsrisiko for forbrukere', og at et 'antall' har fått 'kutt og brannskader' som et resultat.

S Online har kontaktet Apple for kommentar.

Siste Apple-nyheter
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: