Eva Mendes gravide bilder: Star gjemmer magen i FØRSTE bilder for å dukke opp siden rykter begynte

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eva Mendes avbildet at hun gjemte magen Se galleri

De første bildene av Eva Mendes har dukket opp siden nyheten kom om at skuespilleren kan være gravid i syv måneder med Ryan Goslings baby.



Bildene ser den 40 år gamle skuespilleren dekke over den ryktede støten med en oransje Birkin-pose, et stort lilla og svart skjerf og det som ser ut til å være en jakke mens hun tar seg til en bil i Los Angeles.



Stjernen gjemmer seg bak solbriller og kledd i en blå og hvit løstsittende stripet kjole og kiler, og ser ut som sitt vanlige, uanstrengt stilige jeg.



Torsdag dukket Ellen DeGeneres opp for å bekrefte parets glade nyheter med en gratulasjons -tweet.

Eva Mendes oppdaget at hun prøvde å skjule magen

Eva ble avbildet som skjulte magen (Bilde: Chiva / INFphoto.com)

Programlederen, som spurte skuespilleren om graviditetsryktene helt tilbake i februar, twitret til sine 29,6 millioner følgere: 'Gratulerer til @RyanGosling og @EvaMendes!



'Det kommer til å bli den vakreste, tospråklige, del-superhelt, velkledde, romantiske babyen noensinne.'

Innlegget tok raskt opp tusenvis og tusenvis av retweets og favoritter.



Da Eva dukket opp på programmet tidligere i år, nektet hun for ryktene som sa: 'Det hele startet fordi jeg ikke ønsket å gå gjennom skannerne på flyplassen.

'De ser deg i utgangspunktet naken, ikke sant. Og ikke bare det, men det er et strålingsaspekt ved det, så jeg velger alltid bort det. Jeg ber alltid om en personlig klapp. '

Kort sagt, Eva klarte å nekte alt uten å faktisk nekte noe.

paul daniels paul daniels

Og tidligere denne uken var OK i USA! magasinet hevdet den 40 år gamle brunettstjernen var syv måneder borte-og at det vakre paret var over månen.

Eva Mendes oppdaget at hun prøvde å skjule magen

Fansen ble ødelagt etter å ha hørt nyheten (Bilde: Chiva / INFphoto.com)

'Hun har vært klar for morskap en stund nå,' søl en innsider.

Eva og Notebook hunk begynte å date i 2011, og deres første offentlige date som et par var en tur til Disneyland i Anaheim California.

De spilte hovedrollen sammen med hverandre i The Place Beyond The Pines om en motorsykkelløper (Gosling) som begikk en rekke bankran og prøvde å få kontakt med en tidligere elsker (Mendes).

For alle de morsomme Twitter -reaksjonene fra Gosling -fans, gå hit.

Se Også: