Første titt på Love Island 2019 mens teasere lover 'Day Dot kommer'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island har ertet tilbake for serien 2019 med en håndfull helt nye klipp.



Med mindre enn tre uker igjen til den uoffisielle lanseringsdatoen mandag 3. juni, har ITV2 -showet gitt hint om hva som er i vente den lange, varme sommeren.



Til tross for fans & apos; oppfordringer om å skrote Love Island i kjølvannet av at The Jeremy Kyle Show ble fjernet, planlegger TV-sjefer fremdeles å sende det åtte ukers programmet som normalt.



Eyals setning fra i fjor har gjort det til Love Island -teasere (Bilde: ITV)

tusenfryd boo pamela oliver

Og denne gangen har markedsføringsteamet jobbet hardt med å spre ordet om at årets serier vil bli bedre enn noensinne.

En rekke korte klipp har gjort rundene på Twitter, ledsaget av frasen og hashtaggen & apos; Day Dot kommer & apos ;.



En teaser har ordene & apos; I & apos; m is not your hun, hun & apos; på bakgrunn av en sandstrand med skyggen av et palme som vinker forsiktig.

Det er den samme frekke setningen Eyal Booker ropte til Scouse -modellen Hayley Hughes i Love Island 2018 under deres brennende krangel.



carly rae jepsen lekket bilder

Disse koffertene ser ut til å tilhøre et medlem av Do Bits Society (Bilde: ITV)

Den andre er et par knallrøde badebukser som flyter over et basseng, brodert med ordene & apos; The DBS Est. 18 & apos; - en klar referanse til Do Bits Society som ble opprettet av mennene i villaen i fjor for å beskrive deres seksuelle aktivitet.

Det tredje klippet viser et stykke hvitt papir med & min type & apos; skrevet over toppen som flyter på samme basseng - nok en nikk til uttrykket som Amber Davis gjorde populært i Love Island 2017.

Er årets Love Island din type på papir? (Bilde: ITV)

En annen teaser viser en kurv full av egg som hviler på det kunstgresset i villaens hage, mens den femte er det samme gresset med Marcel Somervilles & ldquo; Vil du at jeg skal rappe, noen? Løfte stemningen litt? & Apos; tilbud skrevet på tvers av det.

Mens de fleste klippene har vist seg på sosiale medier, har ørnøyne seere også oppdaget Love Island-annonser i virkeligheten.

Billboards med sportslige Josh Denzel & apos; Jeg har hørt at jenter virkelig liker avokado & apos; setningen har gått opp over hele landet også.

Iain Stirling kommer tilbake som stemmen til Love Island 2019 (Bilde: Instagram)

Caroline Flack er tilbake som vert (Bilde: Instagram)

olivia love island solbriller

I mellomtiden har programleder Caroline Flack og tegneseriefortelleren Iain Stirling gitt tunge hint om startdatoen.

Caroline har allerede begynt å filme de forhåndsinnspilte segmentene av showet, mens Iain tidligere denne uken delte et øyeblikk av seg selv i lydboden med ordene: 'We go again.'

Gå aldri glipp av den siste sladden fra villaen! Registrer deg for daglige Love Island -oppdateringer rett til innboksen din.

Les mer

Love Island 2019
Når er Love Island ferdig? Hvor er Love Island filmet? Tommys hode kunne fremdeles vendes Molly-Mae forfalsket Tommy-romantikk & apos;

Se Også: