Hvor kan man kjøpe Children in Need-varer, inkludert en Pudsey-bjørn og t-skjorter i forkant av telefon-appellen

Barn I Nød

Horoskopet Ditt For I Morgen

Children In Need vil vise skjermene våre fredag ​​kveld, men du lurer kanskje på hvor du kan hente varer til veldedighetsappellen.



Den årlige innsamlingen vil bli sendt fra 19.30 på BBC One.



TV -programmet får selskap av en lang liste over kjendiser som skal delta, inkludert Tess Daly, Graham Norton, Mel Giedroyc, Ade Adepitan og Rochelle og Marvin Humes.



Du kan finne ut mer om hva som er planlagt ved å lese guiden vår her.

Hvis du ønsker å kjøpe offisielle varer for å støtte den veldedige appellen, er det mange store forhandlere som lager Pudsey Bears, t-skjorter og mer, sammen med den offisielle BBC Children in Need -butikk .

Sir Terry Wogan med bjørnen Pudsey

Sir Terry Wogan med bjørnen Pudsey (Bilde: PA)



En prosentandel av inntektene fra offisielt salg av varer vil bli donert direkte til veldedigheten - slik at du kan unne deg selv eller noen spesiell, vel vitende om at pengene dine hjelper en god sak.

Her er en oversikt over de viktigste stedene du kan kjøpe:



    Asda

    Velg mellom poser for livet til George ASDAs eksklusive klesserie , som har t-skjorter, onesies og leggings. Prisene starter fra £ 1,50, og en prosentandel av alt salg fra hvert produkt vil bli donert til årsaken.

    Debenhams

    Shoppere kan hente barn T-skjorte fra Pudsey Bear til hjelp for saken online og i butikker for £ 7.

    Støvler

    High street chain Boots selger også utvalgte Barn i behov myke leker og tilbehør , med priser fra £ 2,50.

    Pandora

    Pandora har slått seg sammen med veldedigheten for å produsere denne sjarmen i begrenset opplag

    Luksussmykkebutikken har inngått et samarbeid med veldedigheten og laget en spesiell begrenset utgave sjarm av Pudsey Bear i sterlingsølv for £ 40. 20% rabatt på salget går direkte til veldedigheten.

    Lakeland

    Det er et stort utvalg av offisielle varer på lager hos forhandleren, inkludert krus og bunting. Vi elsker baketilbehør - Ideell for å praktisere dine ferdigheter som stjernebaker.

    Se Også: