Ryanair lider 234 millioner pund på bare 3 måneder da Covid -pandemien 'ødelegger'

Ryanair

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ryanair led et tap på 234 millioner pund mellom april og juni i år

Ryanair led et tap på 234 millioner pund mellom april og juni i år(Bilde: REUTERS)



Ryanair led et tap på 234 millioner pund mellom april og juni i år da koronaviruset fortsatte å 'ødelegge' flyselskapet.



Selskapet sa at tapene er høyere enn £ 158 millioner i samme periode i 2020 - til tross for at trafikken økte 8,1 millioner fra 0,5 millioner.



Men Ryanair spår en sommeroppgang og sa at den regner med å fly opptil 100 millioner passasjerer i regnskapsåret etter en sterk økning i bookingen.

Lavbudsjettflyselskapet krediterte vaksinen mot koronaviruset for å ha økt etterspørselen mellom EU-land.

Som et resultat økte selskapet prognosen til å fly mellom 90 millioner og 100 millioner mennesker i året som slutter mars 2022.



Ryanair forventer en økning i antall passasjerbestillinger i år

Ryanair forventer en økning i antall passasjerbestillinger i år (Bilde: SplashNews.com)

Dette er opp fra en lavere ende på 80 millioner til 120 millioner passasjerer, men er ikke avhengig av ytterligere Covid -forstyrrelse.



Ryanair fløy 27,5 millioner mennesker i året til mars 2021, ned fra 148,6 millioner året før.

De siste økonomiske resultatene kommer etterpå Ryanair kunngjorde at de lanserte 20 nye ruter fra både Manchester og Liverpool.

De nye rutene kommer som en del av en 'gjenopprettingsplan' på tvers av de to flyplassene for 2021.

Flyselskapet tilbyr flyreiser over både destinasjoner med grønn og gul liste, inkludert Hellas, Italia, Kroatia, Frankrike og mer.

Flyttet vil bringe sine totale ukentlige flyvninger til 110 fra Liverpool, og 315 fra Manchester.

Administrerende direktør i Ryanair, Michael O & apos; Leary, sa: 'Covid-19 fortsatte å ødelegge virksomheten vår i løpet av første kvartal, med de fleste påskefly avlyst og en langsommere lettelse av EU-regjeringen enn forventet. reisebegrensninger i mai og juni.

'Betydelig usikkerhet rundt reisegrønne lister (spesielt i Storbritannia) og ekstrem regjering. forsiktighet i Irland betydde at Q1-bestillinger var i nærheten og til lave priser. '

Se Også: