Tommy Fury roper ut Deontay Wilders bror for kamp om Tysons underkort

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tommy Fury vil kjempe på underkortet til broren Tysons tungvektstrilogi med Deontay Wilder - og han har den perfekte motstanderen i tankene.



Fury, som er 5-0 som proff og kjemper igjen i helgen i Telford, men han ser allerede en kamp på brorens underkort med Wilder bror Marsellos.



Tyson skulle etter planen kjempe mot Anthony Joshua 14. august i Saudi -Arabia, men måtte endre planene om i stedet å kjempe mot Wilder for tredje gang i Las Vegas 24. juli etter at en voldgiftsavgjørelse bestemte at han skyldte amerikaneren en kamp.



Den yngre Wilder er 5-2 som profesjonell, men har ikke kjempet siden han tapte mot Dustin Long på underkortet til broren sin siste vellykkede tittelforsvar mot Luis Ortiz i slutten av 2019.

Men det vil ikke avskrekke Love Island -stjernen Tommy, som nylig hadde lyst på en kamp med Jake Paul, noe som fremstår som stadig mer usannsynlig.

Tommy Fury med broren Tyson i Miami

Tommy Fury med broren Tyson i Miami (Bilde: Twitter/TysonFury)



åndelig betydning av 108

Denne kampen [med Marsellos Wilder] ville komme til overskrifter, sier Fury til The Lowdown -showet til Queensberry. 'Det ville være et privilegium å kjempe på Tysons underkort, og vi begge får seire.

Jeg er klar for den kampen. Jeg er klar for hva som helst. Jeg er her og trener, i form så det som kommer kommer jeg til å være klar for.



Jeg skal ha et stykke av ham. Jeg ringte ham før, og han svarte aldri.

Tjue-to år gamle Fury, som var finalist på 2019-sesongen av Love Island med kjæresten Molly-Mae Hague, var på trening i Miami sammen med broren Tyson da kampplanen ble endret fra Joshua til Wilder.

dante engelsk-john-jules

Og nå ser det ut til at han ønsker en kamp med 31 år gamle Marsellos, som begynte å bokse senere enn alderen Fury for øyeblikket er og har blitt stoppet to ganger i sin relativt unge kampkarriere.

Marsellos planla en ring tilbake i begynnelsen av 2020, men på grunn av pandemiens begynnelse har han fokusert på trening.

Dette ville ikke være første gang Fury har kalt ham ut og sa i fjor: Hvis broren hans vil det samme som Deontay fikk, kan han få det.

Jeg ser mange mennesker som twitrer om å ville kjempe mot meg, men jeg har aldri sett det før jeg dro til Love Island, så jeg vet hva de er ute etter.

Hvis Marsellos Wilder er en av dem, så vil jeg gjerne tvinge.

Mitt råd til ham ville være å tie og bli i Amerika hvor han kan prøve å hjelpe broren med å komme seg etter det Tyson gjorde med ham, rettferdig og firkantet.

Kampen ville være den første av Fury som skulle finne sted mot en motstander med en vinnende rekord, som var en av forutsetningene som Jake Paul la ut da forhandlingene om deres potensielle kamp brøt sammen.

jeg er en kjendis 2019

Paul sa Kjemp mot noen ekte, gjør en skikkelig pay-per-view og så kan vi kanskje chatte.

Den siste fyren du kjempet var 0-9. Menneskene du kjempet totalt har en samlet rekord på 15 seire og 250 tap ...

Tommy, du kjemper for $ 100 000, du har noen stiger å klatre for å komme opp på nivået mitt dessverre, min venn. Jeg snakker ikke om dette lenger, fred ut. F *** dere, gutter!

Se Også: