Gordon Ramsay, James Nesbitt og den skallede sannheten om hårtransplantasjoner

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bald er ikke vakker - eller det ser ut til at kokken Gordon Ramsay og skuespilleren James Nesbitt tror.



De, sammen med mange andre kjendiser som Kevin Costner og John Travolta, skal ha hatt en 're-thatch'.



De har forsterket sin tynningskake med det siste innen hårtransplantasjon. Og de er ikke alene.



hvor lenge er du gravid

Transform Cosmetic Surgery har sett en jevn økning i hårtransplantasjoner de siste 12 månedene, og - takket være James og Gordons nylige follikkelforbedringer - har antallet menn som velger den samme operasjonen hatt en kraftig økning.

Mellom 2009 og 2010 så vi en 45% økning i antall hårtransplantasjonsprosedyrer - en massiv økning på bare 12 måneder, forklarer Shami Thomas fra Transform.

(Bilde: PA / Getty)



Siden begynnelsen av desember 2010 - egentlig siden James Nesbitt traff overskriftene med bilder av et mye fyldigere hårhår - har vi imidlertid sett at forespørsler om hårtransplantasjon øker med over 65% fra år til år.

Hårtransplantasjon er for tiden den fjerde mest populære operasjonen blant menn (bak neseplastikk, fjerning av øyeposer og fettsuging) og en stor hit i sør hvor vi utfører over 60% av alle våre hårtransplantasjonsprosedyrer og hvor de fleste henvendelsene kommer fra.



For tre år siden bestemte Clayton Blackmore, en tidligere fotballspiller i Manchester United, som nå jobber i gjestfrihet, for å gjøre noe med sitt stadig skallere hode.

Jeg begynte å miste håret mitt rundt 30, men med 34 eller 35 kunne jeg se en stor forskjell, husker 46-åringen, som bor i Davenport, Congleton, med kona, Tracey, 36, og deres 19 måneder gamle tvillinger Corey -George og Lullah-beau.

verdenscupfinaletid 2018

Det gjorde meg eldre, men mer enn det visste jeg bare ikke hva jeg skulle gjøre med det. Det er virkelig vanskelig å ha noen frisyre når du skalner. Jeg fremhevet det for å få det til å se tykkere ut, men det fungerte egentlig ikke.

Jeg hadde det klippet ganske kort, men det gjorde det tynne området veldig tydelig. Fordi håret jeg hadde var ganske fint hvis jeg vokste det litt og gikk ut i vinden det så fryktelig ut. Jeg kunne ikke vinne.

Jeg prøvde ikke noen av de såkalte mirakelkremene og -drikkene fordi jeg ikke tror på dem, og jeg visste ingenting om hårtransplantasjoner, men jeg ville virkelig gjøre noe. Det plaget meg virkelig.

Så møtte Clayton en idrettsutøver som fortalte at han hadde hatt en hårtransplantasjon.

Han var så imponert over resultatene at Clayton i desember 2008 bestemte seg for å se den samme kirurgen, Dr Bessam Farjo, som praktiserer i Harley Street og på Farjo Medical Center (www.farjo.net) i Manchester.

Tracey var veldig støttende. Selv om hun ikke hadde noe problem med min skallethet, forstod hun at det ville få meg til å føle meg bedre, sier Clayton.

Prosedyren tok bare omtrent en time. Jeg hadde lokalbedøvelse, så jeg kunne ikke føle noe - jeg så på en DVD mens det skjedde! Og det var bare litt ømt etterpå.

I løpet av åtte måneder kunne han virkelig se forskjellen. Det begynte sakte å vokse, men plutselig hadde personen i speilet fryktelig mye mer hår! Det har tatt mange år fra meg, og jeg er så fornøyd med det, sier han.

Noen vil kanskje si at det er forgjeves, men jeg tror vi alle har litt forfengelighet i oss.

Skuespiller David Fleeshman, som er i femtiårene, er enig. Han ble operert ved hårtransplantasjon ved Crown Cosma Clinic (www.crownclinic.co.uk) i Cheshire i august 2009.

Hver gang jeg ser meg i speilet, ser en yngre, mer selvsikker, litt mer attraktiv mann tilbake på meg, forklarer David, som bor i Cheshire sammen med kona Sue.

trinny woodall charles saatchi

David hadde aldri vurdert kirurgi før han møtte hårtransplantasjonskirurg Dr Shahmalak sosialt og begynte å diskutere mulighetene.

Jeg antar at jeg bare hadde akseptert min skallethet frem til da, og tenkte at jeg ikke kunne gjøre noe med det. Du merker det egentlig ikke før du ser et bilde av deg selv og plutselig tenker du «hvor ble alt håret mitt av?» Forklarer han.

Davids familie sto bak beslutningen om å gå videre med operasjonen, og han sier at det var først etterpå at han innså hvor lav selvtillit, selvbilde og selvtillit han hadde hatt.

Jeg var en aldrende person med en hårfeste som hadde trukket seg tilbake i mange år. Jeg begynte sakte å bli den klisjefylte skallet, tykke, gamle mannen. Å ha operasjonen ga meg et nytt liv.

Etter operasjonen hadde David hatt og solbriller på for å skjule den svake hevelsen og var på jobb innen 24 timer.

British Soap Awards stemme 2014

I løpet av en uke hadde han fløyet på ferie, svømte i sjøen og til og med dykket i vannet uten å skade transplantatene på hodet.

Håret begynte å vokse i løpet av to eller tre måneder, og i løpet av seks måneder hadde jeg fullt hode, husker han. Ingen la merke til-ikke engang frisøren min-de sa bare hvor godt jeg så ut.

Operasjonen har til og med fått David til å gå ned i vekt. Når du ser hvor mye yngre du ser ut ved å gjøre en endring, er du motivert til å gjøre andre.

Jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på mange år, og jeg kan ikke rose det høyt nok.

Se Også: