Tony Blairs sønn Euan er nå rikere enn faren etter å ha tjent en formue på 73 millioner pund

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den eldste sønnen til tidligere statsminister Tony Blair antas å være mer verdt enn faren etter at opplæringsoppstarten hans ble verdsatt til nesten 150 millioner pund.



Euan Blair, 37, er administrerende direktør i Multiverse, tidligere kalt WhiteHat - et selskap i London som tilbyr unge mennesker alternativer til universitetet.



Det ble avslørt i går at virksomheten har sikret seg en investering på 32 millioner pund fra investorer, som verdsatte den til 147 millioner pund - noe som indikerer en potensiell formue for den tidligere investeringsbankmannen.



Rapporter tyder på at Euan eier nesten 50 prosent av firmaet, noe som betyr at han nå kan være verdt opp til 73 millioner pund-mer enn hans tidligere Labour-pappa.

Tony, 67, som antas å ha samlet et eiendomsimperium etter å ha forlatt politikken, hadde en estimert formue på rundt 60 millioner pund i 2015, The Daily Telegraph sa.

Har du noen gang jobbet med Euan Blair? Send e -post til webnews@NEWSAM.co.uk.



Euan Blair er den eldste sønnen til den tidligere statsministeren, Tony

Euan Blair er den eldste sønnen til den tidligere statsministeren Tony (Bilde: PA)



Det antas at Euan, 37, nå kan være verdt mer enn pappa Tony

Det antas at Euan, 37, nå kan være verdt mer enn pappa Tony (Bilde: PA)

Han fungerte som statsminister fra 1997 til 2007, i løpet av den tiden bekjente han berømt 'utdanning, utdanning, utdanning' - som ser ut til å ha gnidd av sønnen hans.

Multiverse jobber med en rekke bedrifter, inkludert Zoopla, Warner Bros, Google, Facebook og BP for å matche unge mennesker som ikke går på universitetet, med læreplasser ved store selskaper basert på deres ferdigheter.

Euan studerte selv ved University of Bristol og Yale University før han tok jobb i investeringsbanken Morgan Stanley. Hans vellykkede oppstart ble deretter lansert i 2016.

Euan, avbildet med mamma Cherie, er et av fire Blair -barn (Bilde: UK Press via Getty Images)

Gårsdagens økonomiske injeksjon i Multiverse antas å være det største beløpet som noen gang er hentet inn av en britisk utdanningsteknologivirksomhet, ifølge MailOnline .

Selskapet sa at det ville bruke pengene til å utvide, en plan som inkluderer å ansette 200 flere ansatte ved disse bredden og åpne et kontor i New York.

Tony og kona Cherie, 66, har tre andre barn - Nicky, 35, Kathryn, 32 og Leo, 20.

Se Også: