Coronation Street -legenden Barbara Knox, 85, forbløffer i bikini -throwback -snap

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Barbara Knox har vært i Coronation Street i 47 år som Rita Sullivan og har på den tiden knapt endret seg.



Den legendariske skuespilleren wowed i tilbakeblikksbilder fra syttitallet der hun hadde en bikini for filming på Mallorca.



Det daværende 40 år gamle røde hodet viste frem den smarte figuren sin som hang på en lilo i det svarte todelte. sammen med en gaggle av Corrie -jenter fra rollebesetningen for en historie i det spanske feriestedet.



Den 85 år gamle såpestjernen har spilt Rita i ITV-såpen i halvparten av livet og ble tildelt en pris for livstids prestasjon tilbake i 2004.

Barbara Knox under Coronation Street sin første utenlandske filmopptak noensinne på Mallorca, 1974 (Bilde: ITV)

Coronation Street -jentene besøkte Mallorca: øverste rad: Betty (Betty Driver), Annie (Doris Speed), Hilda (Jean Alexander) Nederste rad: Bet (Julie Goodyear), Emily (Eileen Derbyshire), Deirdre (Anne Kirkbride), Mavis ( Thelma Barlow), Rita (Barbara Knox). (Bilde: Granada Television)



Barbara har knapt endret seg (Bilde: ITV)

TV -sjefer tok såpesirener Julie Goodyear, Eileen Derbyshire, Ann Kirkbride, Thelma Barlow, Barbara Knox, Betty Driver, Doris Speed ​​og Jean Alexander til Love Island hovedstad Mallorca.



Det var en del av en historie som så Goodyears karakter Bet Lynch vinne en badeferie, og hun tok med seg alle Weatherfield -kvinnene.

Dette var første gang showet noen gang hadde filmet i utlandet, og damene til Corrie dukket opp i badetøyet - noe de ikke kunne gjøre på brosteinene.

Barbara ble med i såpen tilbake i desember 1964, men det var først i 1972 at hun ble et heltidsmedlem.

Barbara har spilt Rita Sullivan i 47 år

Hun spilte først rollen som Rita i Coronation Street i 1964 (Bilde: NEWSAMpix)

Hun er mor til tre og har vært gift to ganger, men er notorisk privat og gir sjelden offentlige intervjuer.

Gjennom årene har karakteren hennes håndtert, fra vold i hjemmet til innbrudd, hjernesvulster og død.

Tilbake i 2006 satte Digital Spy Barbara lønn til 260 000 pund, og i 2009, da hun tok litt tid fra såpen, sa en Corrie -innsider at hun har en jobb for livet.

Hun kom tilbake i januar 1972 som Rita Bates, og karakteren hennes har vært gift tre ganger, med Len Fairclough, Ted Sullivan og Dennis Tanner (Bilde: NEWSAMpix)

En innsider fra Weatherfield sa til Sunday NEWSAM i 2009: 'Barbara følte seg dårlig at hun måtte dra, men hun forklarte at det på ingen måte var et alvorlig helseproblem og at hun ville være tilbake.

'Vi hadde ikke noe annet valg enn å skrive om historier og også skyte en scene i Rovers Return for å forklare hvorfor hun ikke ville være der en stund.'

Karakteren til Rita ble kåret til 5. beste blant fansen tilbake i 2012, og ble bare slått av Jack Duckworth i toppsporet, etterfulgt av Blanche Hunt, Steve McDonald og Hilda Ogden.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte 0207 29 33033

Se Også: