Hvordan Oti Mabuse møtte sjelden sett mann og hans faste 'trussel' mot hennes strengt partnere

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Oti Mabuse først satte foten på dansegulvet med Marius Lepure, flettet gnister og hun visste at han var den ene.



Paret ble introdusert av Otis søster og Strictly Come Dancing dommer Motsi, som foreslo noen få menn hun kunne prøve som dansepartnere da hun ble profesjonell og flyttet fra Sør -Afrika til Tyskland.



Men Oti, 30, kom ikke for langt ned på listen da den rumenske danseren Marius, 38, var den første og eneste danseren som prøvde seg - og hun avlyste resten.



The Masked Dancer -stjernen og hennes nye dansepartner endte på andreplass sammen ved verdensmesterskapet i latin, men de gikk nesten fra hverandre før deres romantiske forhold begynte.

Oti innrømmet at de i utgangspunktet & apos; kolliderte & apos; fordi hun ønsket å ha en likeverdig posisjon i dansepartnerskapet, og hun truet med å gå for godt.

'Jeg er en stor personlighet og [Marius] er også en stor personlighet. Så det ble litt av et sammenstøt, sa Oti på podcasten She & apos; s Just a Dancer i februar.



wallace og gromit kvinne
Oti Mabuse med mannen sin og medprodanser Marius

Oti Mabuse med mannen sin og medprodanser Marius (Bilde: Instagram)

'Det var et øyeblikk hvor han sa til meg, & apos; Nei. Du må gjøre dette fordi du ikke vet hva du gjør. & Apos;



'Jeg snudde meg og sa til ham:' La meg fortelle deg hva jeg vet. Jeg vet hvordan jeg skal pakke sekken og dra. & Apos; '

Fra det øyeblikket endret dynamikken seg da Oti følte at hun hadde 'funnet stemmen', mens Marius ble forelsket i hennes sterke personlighet og tullete holdning.

Det elskede paret giftet seg i 2014 og Marius dukket faktisk opp på Strictly i 2017 under en gruppedans.

m&s meatzza

Og Marius er ikke villig til å ta noen sjanser nå hun Oti er på Strictly - selv & apos; truer & apos; hennes mannlige kjendispartnere for å advare dem.

'Han er en ekte machomann ... han liker alltid, & rdquo; Ikke rør min kone med mindre du må. Med mindre du virkelig må, ikke gjør det, sa hun på Loose Women i 2019.

Marius og Oti har ingen barn ennå, men deler sin yndige hund

Marius og Oti har ingen barn ennå, men deler sin yndige hund (Bilde: otimabuse/Instagram)

Imidlertid innrømmet Oti at hun syntes hennes hubbys holdning var 'sexy' og la til: 'Han vil gi dem det faste håndtrykket og jeg liker:' Jeg ser hva du gjør! '

'Når du står der og mannen din truer dansepartneren din, liker du:' Ja baby! '

Oti diskuterte også hvordan Marius hadde reagert da dansepartneren Graeme Swann ga henne blomster da de møttes første gang.

'Da han møtte Graeme - og Graeme er en av mine beste venner nå - men han visste ingenting om meg, og han kom med en stor bukett blomster,' forklarte hun.

'Og han sa:' Åh Oti, jeg er så spent på reisen vår '.

'Og ut av ingenting kom mannen min inn og tok hele denne buketten og sa:' Hun er allergisk mot blomster! '

Paret er veldig forelsket

Paret er veldig forelsket (Bilde: otimabuse/Instagram)

Til tross for at han stadig ble minnet om Strengt forbannelse, har Marius lo av forslaget om at dette vil føre til at paret splittes.

Han sa spøkende til Daily Mail: 'Jeg har hørt om forbannelsen Strengt, men det plager meg ikke en gang. Jeg har rett og slett ikke råd til å skilles, så det kommer ikke til å skje. '

dag prikken kommer

Adressering av Strictly & apos; forbannelsen & apos; nok en gang innrømmet Marius at han ikke var for plaget, men spøkte med at han hadde et ord med sin kones partnere.

'Vi er i to forskjellige land for å være sjalu,' sa han til magasinet OK.

'Vi er ikke vanvittige sjalu mennesker, men jeg sier til gutta:' Bare se hvor du legger hånden din, ellers kommer jeg til å finne deg '.'

Oti Mabuse delte en hyllest til sin sjelden sett ektemann Marius

Oti Mabuse delte en hyllest til sin sjelden sett ektemann Marius (Bilde: otimabuse/Instagram)

Selv om Oti hevdet at en strengt romantikk absolutt ikke er aktuelt fordi hun skremmer sine kjendis -dansepartnere.

'Ingenting kan skje romantisk med en kvinne som skremmer deg. Min type fyren min er mannen min uansett, så selv om jeg ser ut, så er mannen min varmere, 'la hun til.

I tillegg til Strictly, sitter Oti i panelet The Greatest Dancer sammen med dommer Cheryl, som hun innrømmet at hun synes var 'attraktiv', men mannen Marius har ikke lov til å være enig.

Oti tok for beskyldningen om at hun og Chery har hatt et vanskelig forhold, og sa Oti: 'Jeg elsker henne! Hun er faktisk veldig hyggelig! Jeg elsker henne! Hun er vakker! Jeg synes han er attraktiv! '

Dessverre for Marius, ville det være en viss gjengjeldelse for å være enig i denne følelsen, så da han ble spurt om han synes Cheryl var attraktiv også, interstiterte Oti og advarte: 'Han kan ikke si det, eller jeg slår ham!'

Etter å ha følt seg modig, bekreftet Marius: 'Nei, hun er attraktiv!'

Oti Mabuse og ektemannen Marius Lepure

Oti Mabuse og ektemannen Marius Lepure (Bilde: Getty)

Det nydelige paret så utrolig elsket ut i snaps som Oti la ut på sosiale medier i desember da hun sprutet over mannen sin etter å ha vunnet Strengt med Bill Bailey.

Oti la ut en rørende gest til sin 'absolutte rock' da hun takket ham for hans konstante støtte gjennom den utfordrende serien i fjor.

saoirse ronan timothy chalamet

Ved å dele noen av favorittbildene sine av paret sammen på Instagram, skrev Oti: 'Siste og definitivt ikke minst! Til mannen min MIN ABSOLUTTE ROCK!

'Du har vært der for meg gjennom alt og mer og drevet skolen gjennom lockdown, det å ha vært en venn, ektemann og å ta vare på Leo har betydd alt!

'Du gjorde min verden til et bedre sted ved hver anledning, du minnet meg om å fortsette, hvem jeg er og hva vi betyr for hverandre disse kosene eller øyeblikkene jeg vil elske deg for alltid til månen og tilbake @mariusiepure . '

Se Også: