Kate Garraways ektemann foreslo igjen etter I'm A Celeb da hun blir sexsymbol på 52

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kate Garraway sier at hun ble sittende i tårer av mannen sin da hun forlot I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! jungelen som han foreslo for henne for andre gang.



Den 52 år gamle morgennyhetspresentatoren var sjokkert, overrasket og overveldet da mannen i 15 år, politiske rådgivere Darerk Draper, ba henne om å fornye løftene sine.



Kate - som endte på fjerdeplass i serien I'm I Celeb i 2019 - forklarte til magasinet Mail on Sunday You at overraskelsesmeldingen kom etter at hun fjernet forlovelsesringen før hun kom inn i jungelen.



Og mens hun var forbløffet over å se ektemannen foreslå for henne igjen - endte øyeblikket i seg selv uten kamera, selv om Derek hadde planlagt å stille spørsmålet på TV.

Kate ble møtt av mannen hennes, Derek Draper, da hun forlot jungelen (Bilde: ITV/REX)

Du blir fortalt at du ikke kan ta med noen smykker inn i jungelen. Jeg ville ikke ta av gifteringen min, som jeg aldri har gjort siden vi giftet oss. Men jeg tok av forlovelsesringen, forklarte Kate.



Da Derek kom for å møte meg etter at jeg forlot jungelen, planla han å foreslå meg igjen [med ringen, foran TV -kameraene], men han ble overveldet og brast i gråt, fortsatte hun.

Barna hoppet ut og overrasket meg, og Darcey sa: ‘Å pappa - du gjorde det ikke!’ Så han satte seg på et kne og foreslo… og jeg sa ja, åpenbart.



Kate var en stjernekonkurrent på I & apos; m A Celeb i 2019 (Bilde: ITV/REX)

regningen hvor er de nå

Kate endte på fjerdeplass i 2019 -serien av det langvarige ITV -showet (Bilde: ITV)

Kate har også blitt smigret og ydmyk over at hun for mange har blitt et sexsymbol etter å ha spilt i realityprogrammet.

Hun er også vokal om det faktum at medkonkurrenten, Rak-Su-sangeren Myles Stephenson, 28, hadde antydet at han var forelsket i henne i løpet av tiden i jungelen.

Jeg tror at hvis jeg hadde sagt til Myles: 'Strålende, la oss få det til,' kunne han ha blitt litt overrasket, men det var veldig hyggelig av ham å si: 'Jeg elsker eldre kvinner.' Han er en veldig søt, herremann gutt, sa hun.

Kate stusset I & apos; a A Celeb -seerne da hun tok seg til en bikini for en dusj (Bilde: Instagram)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Hun er også forbløffet over reaksjonene seerne hadde på at hun dusjet i fossen i jungelen - med mange som twitret sin takknemlighet for hennes fysikk den gangen.

I 52 -årene er det strålende [å høre det]. Selv om det er litt flaut for barna, sa hun.

Jeg hadde på meg massive bukser med høy midje ... Jeg hadde et veldig tynt par, men jeg var ikke modig nok til å bytte til dem, la hun til.

Se Også: