Death In Paradise-stjernen Danny John-Jules avslører at sjefer var nervøse for å ha så mange svarte mennesker på beste TV

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Death in Paradise - Dwayne (DANNY JOHN -JULES)

Danny i Death in Paradise(Bilde: BBC)



Strålende solskinn, en karibisk øy og en uendelig mengde grusomme drap.



Med nesten åtte millioner lojale seere har Death In Paradise blitt et av TVs største dramaer - et fenomen for BBC1.



Likevel avslører stjernen Danny John-Jules at showet nesten aldri kom på TV i det hele tatt, etter at det tok nesten fem år for en kanal å få det opp.

Danny var overbevist om at årsaken til forsinkelsen var veldig urovekkende.

månedlig kostnad for en hund uk

Tro meg, det var nerver på høye steder, avslører skuespiller Danny, som har spilt en av seriens ledende karakterer, politibetjent Dwayne Myers, siden starten.



Selv om hovedrollen var en hvit fyr, var det en enorm oppgave den gangen å ha så mange svarte mennesker på skjermen i et prime-time-spor.

Det tok fem år med hardt salg for å få en TV-kanal til å forplikte seg til showet.



'Death in Paradise var en fin grense å gå - mange penger måtte legges i den.

Død i paradis

Skuespillere Josephine Jobert, Danny, Don Warrington, Tobi Bakare og Kris Marshall (Bilde: BBC)

Det er en stor uttalelse å komme med.

Og tydeligvis ble alle andres tap endelig BBCs gevinst.

Men Danny - som også spiller Cat i sci -fi -sitcom Red Dwarf - sier at når det gjelder løp og underholdning, er det bare for åpenbart at det fortsatt er et problem.

Han er en mangeårig venn av Idris Elba, hvis Oscar -priser snubbet for sin rolle i Beasts of No Nation som bidro til å utløse kampanjen #OscarSoWhite og en stor boikott av seremonien 28. februar.

Danny, 55, er enig med slike som Will Smith og Jada Pinkett om at mer må gjøres.

Død i paradis

Å filme i varme kan være slitsomt (Bilde: BBC)

Hvis du legger ut fotografier av hvem som stemmer på Oscar -nominasjonene, kan du kanskje innse hvorfor de når de avgjørelsene de gjør, sier han.

Og han har absolutt liten tid til Broadchurch -skuespilleren Charlotte Rampling. Hun sprengte oppstyret over mangelen på mangfold i Oscar -nominasjonene som var rasistisk mot hvite mennesker.

Men Danny sier: På slutten av dagen vil noen som Charlotte Rampling bare noensinne bli dømt på prestasjonene hennes. Løpet hennes kommer aldri til å komme inn i det.

Endre det til noen som Whoopi Goldberg, som har vunnet en Oscar, og det er et helt annet element, enten ubevisst eller bevisst, som kan krype inn i dommernes beslutning.

alex fra love island

Det følger stort sett hele linjen i næringslivet, det er ikke noe bare basert på kunsten.

Selvfølgelig har det vært annerledes med Death In Paradise.

Etter endelig å ha funnet sitt hjem på BBC, er det fortsatt et av de mest vellykkede dramaene mens folk slår seg inn i blandingen av et letthjertet detektivmysterium med den vakre naturen på den karibiske øya Guadeloupe.

Torsdag kveld for millioner av mennesker har nå blitt føttene opp på sofaen, et glass vin og vent på at Death in Paradise skal begynne, reflekterer Danny.

Jeg har vært på tv i 26 år, og det er veldig sjelden du får gamle vestindiske damer som kommer til deg i Sainsbury nærmer deg og sier 'Å, jeg kan ikke vente på neste episode! & Apos;

Det har vært den største prestasjonen - det faktum at showet ser ut til å fungere for alle.

Den slitsomme seks måneders lange opptaksplanen er ikke fullt så idyllisk.

Danny med vår Lee

Du synes det er flott å være plassert ute i Karibia, men det er mange krigsskader, sier Danny.

jamie vardy rebekah vardy

En av dem var showets originale hovedstjerne Ben Miller, også av Armstrong And Miller -berømmelsen, som sluttet som detektivinspektør Richard Poole på slutten av serie to.

Men hans erstatter, My Family -skuespilleren Kris Marshall, viste seg å bli en umiddelbar hit som hoveddetektiv DI Humphrey Goodman.

Det er en tøff konsert, og for Ben, med kona gravid i den første serien, spørsmålet om skoler og det faktum at han ikke taklet varmen veldig bra ... Vi hadde mye av det. Mange mennesker klarer seg ikke gjennom kontraktene sine.

Kris Marshall hadde et absolutt fjell å bestige da han kom for å overta rollen. Men han har gjort det.

'Og vet du hva? Rangeringene gikk opp.

Les mer:

Danny, som vokste opp i Paddington, vest i London, sier at han aldri har lidd av hjemlengsel eller tretthet - hovedsakelig på grunn av hans tidlige dager som danser på variasjonskretsen.

Du var på £ 40 i uken, og du ville være borte i seks måneder. Jeg var i et show på Isle of Wight, tre måneder med Jimmy Tarbuck, tre med Dicky Henderson.

Jeg så Dicky den dagen moren hans døde. Han reiste seg om morgenen, hentet fergen til London, dro til mammas begravelse og var deretter tilbake på scenen på Isle of Wight samme kveld klokken 19.00.

Du ser på folk som ham, og du tror du ikke bare kan ringe inn med litt kiling i halsen.

Danny fortsatte som danser i West End, inkludert Starlight Express, og opptrådte i Wham! ’S The Edge of Heaven -video og The Great Muppet Caper, før han landet delen i Red Dwarf i 1988.

Showet, med hovedrollen i Craig Charles og Chris Barrie, løp i 10 serier til 1999, før det ble et etterlengtet comeback først i 2009 og deretter skikkelig i fjor.

Den 12. serien kommer på skjermen i sommer.

Men til tross for at han deltok i to store show, sørger Danny for at han ikke er borte fra familien lenge - til og med flyr ut forloveden Petula Langlais, og deres to barn Dante, 10 og Danae, 8, til Guadeloupe i seks uker under innspillingen av Death i paradis.

Danny med forlovede Petula (Bilde: Edward Lloyd/Alpha)

Han og Petula har vært sammen i 13 år, men har nylig forlovet seg.

De fleste hadde blitt overrasket om jeg hadde vært sammen med noen i 13 uker, uansett 13 år, ler han.

hvor gammel er diana ross

Folk snakket faktisk - spesielt da jeg kledde meg i PVC og hadde mye sminke på show!

Rød dverg

Som Cat, venstre, i Red Dwarf

Nå handler han imidlertid om familie - og Dante følger allerede i hans fotspor mens han selv dukker opp i programmet.

Han ble bedt om å gjøre gjestrollen etter at produsentene så ham i Dannys selvlagde kortfilm Bucky-en tragisk historie om bylivet i indre by sett gjennom øynene til en fem år gammel gutt, med James Bond-skuespilleren Colin Salmon i hovedrollen og EastEnders skuespillerinne Mona Hammond.

Dante med sin far

Det var tre dagers filmopptak, bokstavelig talt 9 til 21 om natten, sier han. Jeg tror ikke jeg kunne ha bedt noen annens barn om å delta.

Noen av Death in Paradise -produsentene så det - og tilbød Dante en del.

Danny gliser bredt og kan ikke skjule sin stolthet.

Og mens han ser frem til bryllupet sitt og ikke bare ett, men to store programmer på TV, beviser han at han virkelig er katten som fikk kremen.

Se Også: