Shania Twains 'fryktelige' beste venn 'stjal' ektemannen - så hun giftet seg med hennes som hevn

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Shania Twain giftet seg med hot shot -produsenten Robert John & apos; Mutt & apos; Lange 28. desember 1993 trodde hun at ekteskapet deres ville være for livet.



Sammen lagde de vakker musikk, samarbeidet om hennes bestselgende album fra 1997 Come On Over og tjente millioner i prosessen.



De var ivrige etter å unnslippe berømmelsesvanviddet, og flyttet til den stille sveitsiske byen Corseaux, med utsikt over Genfersjøen, og ankomsten av sønnen Eja i 2001 økte bare deres glede.



Shania, nå 54, hadde også funnet en bestevenninne i PA Marie-Anne Thiebaud, som paret hadde leid inn for å passe på 46-roms slottet.

Shania Twain og Mutt Lange knyttet knuten bare måneder etter møtet i 1993

Shania Twain og Mutt Lange knyttet knuten bare måneder etter møtet i 1993 (Bilde: Internett)

Hun bodde bare en halv kilometer fra hverandre, og hadde vært gravid sammen, og da Shania var bekymret for at ekteskapet hennes lå på steinene, var det Marie-Anne hun betrodde seg til.



di maria man utd

Og da den kanadiske sangeren delte frykten for at Mutt jukset, sa Marie-Anne at hun var villfarende.

Så i 2008 kom Mutt hjem og fortalte Shania at han ønsket skilsmisse. Dagen etter ble motivet klart - han hadde angivelig hatt en affære med Marie -Anne.



mary berry og paul hollywood jul

Mutt nektet for påstandene, men Marie-Anne sin ødelagte ektemann, Nestle-sjef Frédéric Thiébaud, hadde avdekket påståtte bevis, inkludert telefonregninger og hotellkvitteringer, og det var den som brakte nyheten til Shania.

Shania og Marie-Anne var bestevenner

Shania og Marie-Anne var bestevenner (Bilde: INTERNET UKjent)

'Jeg var klar til å dø,' skrev hun i memoarene fra 2010, From This Moment On.

'Jeg var forarget over at en annen kvinnes begjær etter en livsstilsoppgradering var verdt ødeleggelsen for familien min.'

Shania var så desperat etter å bli hos Mutt at hun til og med skrev en hjerteskjærende lapp til kjærlighetsrivalen og ba henne om 'barmhjertighet'.

Den lød: 'Jeg er så lav, så knust i hjertet at jeg ikke orker mer. Jeg ønsker deg kjærlighet og lykke, men jeg dør, og jeg orker ikke mer.

'Dette dreper meg. Ha nåde. Jeg elsket ham så høyt, og jeg orker ikke mer. Jeg vil ikke ha liv eller elsker mer. Jeg vil bare ha fred. '

Men i de mørke dagene som fulgte, skjedde det noe som overrasket både Shania og Frédéric - de ble forelsket.

Shania og Marie-Annes eks Federic fikk den siste latteren da de ble forelsket (Bilde: REX/Shutterstock)

Tungene begynte å logre etter at paret ble sett på ferie i Canada, New York og Florida, og stjernen innrømmet at han hadde & apos; fornyet & apos; hennes tro på kjærlighet og engasjement. & apos;

robert pattinson ny kjæreste

Etter å ha gjennomgått lidelsen til familien som splittet fra hverandre på samme tid og under de samme ekstreme omstendighetene, forstår han meg bedre enn noen andre, sa hun til fansen.

Hun kunngjorde forlovelsen og fortsatte: 'Frederic Nicolas Thiebaud har vært en sann gave til meg som en medfølende, forståelsesfull venn, og over tid har en fantastisk kjærlighet blomstret fra dette dyrebare vennskapet.'

De giftet seg i Puerto Rico på nyttårsdag i 2011, og Shania ville senere beskrive hendelsene som ledet frem til forholdet deres som & ldquo; vakkert vridd & apos ;.

Når det gjelder Marie-Anne og Mutt, sies det fortsatt at de er sammen og bor i samme landsby som eksene deres.

Shania Twain

Shania sier at hun har klart å tilgi, men hun vil aldri glemme (Bilde: Reuters)

Men mens Shania insisterer på at hun har lært å tilgi, innrømmer hun at hun aldri vil glemme.

I 2018 fortalte hun til The Guardian at hun fremdeles drømmer om å gjøre virkelig ekle ting & apos; til hennes tidligere venn.

Jeg klipper alltid håret eller barberer det, sa hun.

Hun nekter å ha noe å gjøre med sin eks, profesjonelt eller personlig utenom samforeldre til sønnen.

Men til tross for at hun og Frédéric fikk den bedre enden av pinnen fordi de er & lykkeligere individer, tror Shania bestemt at det ikke unnskylder henne forferdelig & apos; vennens handlinger.

engel nummer 911 betydning

Av sitt andre ekteskap sa hun til Belfast Telegraph: 'Vi kan begge ikke tro det ennå. Det er utrolig. Det er en vakkert utrolig ting som er som et mirakel. Det, du vet, jeg måtte møte denne fryktelige vennen for å ...

'Poenget mitt er at hvis du er en tyv, er du en tyv. & apos; Jeg kan ikke tilgi deg for å ha stjålet min ... & apos;

'Så jeg måtte møte denne fryktelige forræderiske vennen for å møte denne ekstraordinære mannen. Og jeg måtte møte Mutt for å få dette barnet som er det absolutte sentrum i livet mitt. '

Se Også: