Oscars 2014: Slik ser du den 86. Oscar -seremonien live i Storbritannia

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Oscar

Sky sender eksklusivt Oscarseremonien i år



Sky Movies Oscars -kanal sender hele Oscars 2014 -seremonien live i kveld, slik det skjer - og vi kommer til å blogge direkte.



george michael vil og testamente

Den 86. årlige Oscar -utdelingen vil eksklusivt bli vist på Storbritannia på Sky Movies Oscars.



Sky Movies -programleder Alex Zane vil lede dekningen av bash sammen med et panel av kjendisgjester og filmeksperter som vil dele sine spådommer og reaksjoner i løpet av kvelden.

.

Talkshowvert og komiker Ellen DeGeneres vil være vertskap for Oscar -seremonien for andre gang som vil feire 'filmhelter'.



Direktør for Sky Movies Ian Lewis: 'Sky Movies har vært hjemmet til Oscar -utdelingen i et tiår nå, og vi er glade for at vi kan fortsette å tilby våre kunder et eksklusivt sete på første rad til seremonien, samt muligheten til å nyt et stort utvalg av akademiets mest berømte filmer alt på ett sted på Sky Movies Oscars. '

Ankomstene har allerede begynt, og det ser ut til at paraplyene er dagens orden - følg med på alt det siste fra den røde løperen, hvor vi vil sende ankomene direkte.



* Oscars 2014: Red Carpet Live sendes fra 23.30 til 01.30 på Sky Movies Oscars og Sky Living, mens de 86. årlige Oscar -utdelingene vil vises eksklusivt på Sky Movies Oscars fra 1.30 til 04.00 - sørg for å bli med oss ​​for de siste nyhetene og direktedekningen mens vi holder oss våkne om natten!

carol mcgiffin - løse kvinner
Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

- Denne artikkelen ble opprinnelig publisert 28. februar

Se Også: