Morrisons selger nå cheesy griser i tepper til jul

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det ventet vi ikke ...



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Griser i tepper har vært overalt i år, men vi har aldri sett noe lignende før.



rita ora opp skjørt

Som akkurat da du trodde griser i tepper ikke kunne bli merkeligere, kunngjør Morrisons at de nå selger ostete versjoner av den berømte festlige svinekjøttet.

232 engel nummer betydning

Å ta griser i tepper til neste nivå, Morrisons & apos; å tilby tar den kjøttfulle siden til neste nivå ved å legge til et overraskelsesostesenter.

Skjult i grisene i tepper er en drømmende kombinasjon av lagret rød Leicester -ost og britisk pølsekjøtt, pakket inn i tørket, speket og røkt bacon.



Du ville aldri tro at de hadde ost inni (Bilde: Getty)

Campbell Breakwell, pølsekjøper hos Morrisons, sa: Vi vet at kundene våre elsker ost og griser i tepper, så vi kombinerte de to for den ultimate julen. '



caroline flack og harry

Allerede tilgjengelig i Morrisons -butikker over hele landet, så vel som online på Morrisons nettsted frem til 24. desember, koster Morrisons The Best Cheesy Pigs in Blankets £ 3 for en pakke av 10 og er tilgjengelige som en del av et tilbud på to for £ 5 på utvalgte Morrisons julepølser og fyllprodukter.

Les mer

Topp mathistorier
McDonalds lanserer det første veganske måltidet noensinne Cadbury Creme Egg Curry Å spise sjokolade kan forbedre søvnen Nye fordøyelsessmaker fra McVitie

Andre steder i supermarkeder har Aldi lansert et to meter langt gris i teppe, som ble solgt i forrige uke.

Se Også: