Caroline Flack innrømmer at det var 'ganske merkelig' dating 17 år gamle Harry Styles, men vil aldri be om unnskyldning

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ingen angrer: Harry Styles og Caroline Flack

Harry Styles og Caroline Flack



Caroline Flack føler seg ikke flau over å date Harry Styles - men innrømmer at det var et ganske 'merkelig' forhold.



Den 35 år gamle TV-programlederen-som datet One Direction-sangeren tilbake i 2011-sa at aldersforskjellen på 14 år mellom seg selv og Harry, 21, var sprengt ut av proporsjoner.



Hun sa: 'Jeg kommer aldri til å be om unnskyldning for det, for det var ingenting som var alvorlig eller ille på den tiden og ingen ble skadet.'

Harry Styles og Caroline Flack

Harry Styles og Caroline Flack for fire år siden (Bilde: XPOSUREPHOTOS.COM)

Den brunette skjønnheten innrømmet også at hun en gang tenkte på en romantikk med henne & X Factor & apos; medvert Olly Murs, 31.



Hun sa til avisen Daily Telegraph: 'Det var et tidspunkt da vi først begynte å jobbe sammen da jeg tenkte:' Gjør jeg det? Kan jeg? & Apos; Det har alltid vært en barriere der vi bare aldri kunne krysse den grensen, og vi aldri har gjort det.

Kjemi: Caroline Flack og Olly Murs



Men vi ler om det hele tiden. ' Dessuten beskrev Caroline popstjernen som den mest selvsikre personen hun noen gang har møtt.

Hun delte: 'Jeg har aldri møtt noen som er så trygge i hele mitt liv, men det grenser aldri til arroganse. 'Det er ganske ekstraordinært. Tilliten hans er nydelig - jeg skulle ønske jeg hadde det, [å være] trygg på alt jeg gjør. Han stønner aldri, han har energi, han er konstant oppe.

'Det er ingenting om [å jobbe med] Olly som noen gang får meg til å gå, & apos; Oh for God's sake & apos ;. Og du får det noen ganger. '

Se Også: