Beste hundesjampo for å holde de firbente vennene dine rene

Speil Best

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hold hunden din frisk og ren med disse sjampoene(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Vi er en nasjon av hundeelskere, men vi har alle hatt den synkende følelsen etter en spesielt våt og gjørmete spasertur (eller en mye uvurdert rulle).



Men ikke få panikk, for den beste hundesjampoen vil sørge for å gjenopprette hunden din til sin skinnende, skinnende glans før gåtur i løpet av få minutter.

En rekke skjønnhetsområder for mennesker har nå utvidet sine linjer til å omfatte kjæledyrprodukter, som Kiehls og Aesop, perfekt for bortskjemte pooches, men det er også noen fantastiske produkter som ikke vil bryte pausen.

Vi har avrundet de beste hundesjampoene nedenfor for å løsne, rengjøre og fukte for å ta skitne unger til blendende hunder i løpet av få minutter.



Enten du leter etter helt naturlige organiske formler, produkter for din hunds sensitive hud, har vi dekket deg - og din viktigste klem.

1. Aesop Animal Shampoo

Hold hunden din i den luksusen du er vant til, og unne ham også en esop.



Det eksklusive australske merket er sett ut på badene til mange et eksklusivt hotell, og vi elsker det faktum at det også tilbyr velværeprodukter for pooches.

rylan og dan delte seg

Den milde hud- og pelsvask renser grundig med naturlige ingredienser som sitronskall, tea tree leaf og blad av grønnmynte og er egnet for sensitiv hud. Ekstra bonus? Du kan også bruke den som daglig håndvask. Selges.

Pris: £ 27, Lookfantastic - kjøp her nå

2. Animology Fox Poo Deodorising Dog Shampoo

Enhver hundeeier vil fortelle deg hvor mye deres beste venn bare ELSKER en rulle i reven - og også hvor mye det stinker til himmelen.

Ikke bekymre deg mer fordi denne deodoriserende hundesjampoen spesifikt takler vond lukt, til og med den stygge foxy -lukten. Med innebygde balsam og pro-vitamin B5, er det snilt mot huden og vil la Fido føle seg frisk og luftig ... Og viktigst av alt, lukter mindre støtende.

Pris: £ 3,73, Amazon - kjøp her nå

3. Kiehl's For Your Dog Cuddly-Coat Grooming Shampoo

Ikke bare mestere innen hudpleie, Kiehl & apos; s har også en rekke produkter for kresne hundeeiere.

Få en veldig glad og sunn hund med denne luksuriøse hundesjampoen. Beriket med forsiktig rensende kamilleblomstekstrakt og fuktighetsbevarende glyserin, vil den pH-balanserte formelen etterlate din furrige venn med en lett og nydelig lavendelduft.

Den milde, såpefrie sjampoen er avgjørende for etterlufting og ettervandring for friskluktende firbeinte venner.

Pris: £ 19, Liberty London - kjøp her nå

Fire. Natural Rapport Pet Shampoo & Conditioner for Dogs

Denne hundesjampoen er tøff mot smuss og gjørme, men myk på din lodne venn. Den er en superhelt med flere oppgaver.

En fem-i-en-formel, den renser, fukter, pleier, deodoriserer og løsner samtidig. Det virker for å berolige kløende, tørr hud og har en lett sitrusduft slik at hunden din lukter godt og ser flott ut.

Pris: £ 16,95, Amazon - kjøp her nå

5. All Natural Dog shampoo Duftende lavendel

Et nydelig, skånsomt, grusomhetsfritt produkt som vil etterlate hunden din myk og luftig med bare et snev av lavendel.

Formelen inneholder eplecidereddik for å eliminere sterk lukt som fox poo, og inneholder også pels-condition kokos og arganolje. Laget med naturlige ingredienser her i Storbritannia.

Pris: £ 12, Amazon - kjøp her nå

6. Pro Pooch Havremel sjampo for kløende og følsomme hunder

Lider hunden din med sensitiv hud? Jepp, det er ikke bare for oss mennesker. Denne beroligende anti-kløende hundesjampoen er allergivennlig og designet for fuktighet og skånsom mot tørr hud.

En blanding av dype naturlige rensemidler som aloe vera, havregryn, hveteproteiner og pro vitamin B5 gir umiddelbar lindring fra kløende hud, samt rengjør og fukter hundens pels.

Pris: £ 8,99, Amazon - kjøp her nå

John Barrowman er en kjendis

7. Pet Head Havregryn sjampo 354 ml naturlig sjampo

Ta vare på kjæledyrene dine og planeten med denne pelsvennlige hundesjampoen som kommer i en 100% resirkulerbar flaske.

Den naturlige havregryn, aloe vera, vitamin C og E og jojobaolje kombinerer fukte og mykgjør pelsen, og hjelper til med å helbrede og beskytte sensitiv hud for en behagelig og rensende oppfriskning.

Pris: £ 10, Pets at Home - kjøp her nå

8. Wild For Dogs So Fresh So Clean - Økologisk hundesjampo

Vi elsker denne organiske og miljøvennlige hundesjampoen, som også vil få deg til å føle deg bra da 1 kr fra hvert salg går til å hjelpe hunder i nød via den fantastiske Wild At Heart Foundation.

Det er allergivennlig, så det irriterer ikke hundens hud, retter seg mot gjørme, skitt og lukt (ja, til og med den fryktede reven poo), og etterlater hunden din med en lett å børste, skinnende pels.

Den fungerer også som en naturlig loppe og insektavstøtende middel, og er egnet for alle raser og til og med valper. Helt pote-fekt.

Pris: £ 14,50, Wild for Dogs - kjøp her nå

Se Også: