Iggy Azalea 'føler seg krenket' av toppløs bildelekkasje

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Iggy Azalea har lovet å iverksette rettslige skritt mot et magasin som lekket toppløse bilder tatt for en fotografering, og etterlot henne & kjenne seg krenket.



Den Syndney-fødte musikeren hadde posert for GQ Australia i 2016, men uttak fra skytingen har nå dukket opp på internett.



Den 28 år gamle rapperen har lovet å anklager etter å ha uttalt at hun føler seg 'krenket' til tross for fotografen Nino Munoz, som uttalte at han var 'opprørt' over at bildene hans ble funnet på nettet.



Det er ikke noe forslag GQ var involvert i lekkasjen, og Munoz har sagt at han 'ikke vil hvile før rettferdigheten er fullbyrdet'.

(Bilde: Instagram/thenewclassic)

hvordan delta i london maraton 2015

Bildene lekket ut på internett i forrige uke.



Iggy offentliggjorde en uttalelse mandag, som hun la ut på sine sosiale medier før hun slettet alle kontoene hennes.

Den lød: 'I dag er jeg en ball med negative følelser. Jeg føler meg blind, flau, krenket, sint, trist og en million andre ting.



ashley taylor dawson naken

'Ikke bare fordi jeg ikke godtok dette - men også på grunn av den stygge måten folk har reagert på.'

(Bilde: Getty)

Azalea, som er kjent for blant annet Black Widow and Fancy, sa at hun har blitt 'forstyrret' av noen av kommentarene om kroppen hennes fra menn, og la til: 'De direkte onde tingene folk sier er overveldende og får meg til å kaste opp . '

Azalea beskrev opplevelsen av å være offer for lekkasjer som en 'atombombe som eksploderer'.

Iggy Azalea

Iggy Azalea (Bilde: GQ)

Iggy Azalea deltar på iHeartRadio Music Awards (Bilde: Getty Images)

Hun sa: 'Hvis du noen gang har blitt ydmyket før familien din og de du bryr deg om, kan du kanskje forholde deg til det jeg går gjennom.

'Det er som en atombombe som eksploderer og ikke bare ødelegger deg følelsesmessig, men etterlater en vei til ødeleggelse i ditt personlige liv, som påvirker forholdene dine og mennesker som også betyr mest.'

chip cup disney primark

Og hun sverget å anklager personen som lekket bildene. Hun sa: 'Det er viktig for meg at noen faktisk blir holdt ansvarlig for sine handlinger og måten det påvirker livet mitt på.

Iggy Azalea

Iggy Azalea deltar på 10. ÅRS GQ MEN OF THE YEAR AWARDS, på Ivy, Sydney (Bilde: Splash)

'Jeg føler ikke det er noe jeg kan trekke meg tilbake til eller at jeg har et & lykkelig sted & apos; Jeg kan vente til det hele blåser over.

'Tenk på hvordan du kan føle deg hvis skoen var din å ha på deg.'

Azaela sa at hun vil holde kontoene hennes på sosiale medier deaktivert 'for nå'.

Hun la til: 'Vær snillere mot hverandre.'

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: