Strictly Come Dancing: Erin Boag mister TRE STEN etter fødselen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Steve Bainbridge / Roy Fisher)



Da høygravide Strictly Come Dancing -stjernen Erin Boag sto på vekten og så de alarmerende tallene, hulket hun.



Danseren hadde stablet seg opp på en hel FIRE stein. Og hun var livredd for å alltid miste den flotte figuren som hadde imponert showets publikum i et tiår.



Men i dag kan vi avsløre hvordan den 39 år gamle profesjonelle dansemesteren fant svaret på frykten hennes på slutten av en & apos; Rainbow & apos ;.

Og det har hjulpet henne med å felle en bemerkelsesverdig TRE STEN siden hun fødte 7lb 6oz baby Ewan av uplanlagt keisersnitt for 12 uker siden.

Erin sier: Jeg så på en TV -dokumentar om overvektige og hele matinntaket i en uke ble lagt på et bord. Det var alle i samme farge: beige.



Stekte poteter

Erin har forvist karbohydrater og & apos; beige & apos; mat fra kostholdet hennes etter graviditeten

boris johnson som barn

Så la de et sunt kosthold på et annet bord, fullt av livlige farger. Tanken er at hvis du putter lyse, ferske fargerike matvarer inn i kroppen din og unngår bearbeidet søppel, er du vanligvis på rett spor. Det er enkelt, men det fungerer.



Det Erin hadde oppdaget var Color Diet - også kjent som Rainbow Diet - og kombinert med en treningsplan gjorde det kunsten for henne.

Det var en lettelse å se vekten hennes valse bort.

Hun sier: Jeg skammer meg ikke over å si at jeg sto på vekten halvveis i svangerskapet, og jeg brøt ut i gråt da jeg så hvor mye vekt jeg hadde lagt på meg.

Erin Boag

Strictly Come Dancing-stjernen Erin Boag ble forferdet over hennes fire-steins vektøkning (Bilde: Roy Fisher)

Det kan høres grunt ut, men å være i god form er en del av jobben min. En av grunnene til at jeg bestemte meg for å få et barn senere i livet, var å fokusere på karrieren min. Jeg hadde vært en slank størrelse åtte i årevis. Plutselig var jeg feit - ikke bare på bumpen min, men over det hele, og det føltes fryktelig.

Jeg var ikke forberedt på hvor mye kroppen min ville forandre seg.

Jeg gråt til mannen min og fortalte ham at jeg følte meg så feit og stygg. Han var flott, men ingenting andre sa til meg som fikk meg til å føle meg bedre.

Jeg hadde fryktelig sykdom de første månedene, og det eneste som satte meg i magen var mange tunge karbohydrater, poteter, brød og pasta.

'Jeg spiste som om jeg trente hver dag på Strictly, men jeg trente ikke noe av det, så jeg bare samlet meg kiloene. Når du får en baby, blir du feit på steder du aldri trodde du kunne, og det påvirker virkelig tilliten din.

Noen mennesker kan være glade for å ha en baby og ikke gå ned i vekt med en gang, men det var jeg ikke. Jeg ønsket å være en kjempegod mamma, og jeg var fast bestemt på å gjøre det.

Erin Boag

Erin Boag ser fantastisk ut etter å ha mistet tre steiner etter å ha født sitt første barn (Bilde: Steve Bainbridge)

Så to uker etter fødselen begynte Erin 5 meter høy å følge fargediet hun hadde sett på TV.

Det lave fettinnholdet, lavt karbohydratregimet, som er avhengig av å spise så mange fargerike matvarer som mulig, har hjulpet henne slank fra 13 til i underkant av 10. Og smilet i ansiktet hennes matcher hennes sexy nye figur. Hun sier: Fargediet er ikke noe spesielt for vekttap hos babyer - det er for alle som ønsker en sunn livsstil.

Erin byttet poteter og pasta for levende frisk frukt og grønt og magert kjøtt og fisk. Hun avslører også et praktisk triks med å kjøpe søte godbiter til forretningsmannen Peter O'Dowd - men bare de hun ikke liker selv!

Erin er lykkelig fornøyd med babyen Ewan og ektemannen Peter, men handlet ikke om bulen

Kombinert med fire treningsbesøk i uken, har hennes strenge kosthold gjort det mulig for henne å slanke seg nok til å begynne å gjøre danseshow med den 47 år gamle partneren Anton du Beke bare to måneder etter fødselen.

Hun sier: Kroppen min hadde forandret seg så mye under graviditeten at Anton så helt sjokkert ut. Vi har danset sammen i mange år, og jeg var ugjenkjennelig. Han pekte på brystene mine og sa: 'Hvordan skal du passe dem i en dansende kjole?'

Han hadde rett - jeg hadde gått fra en komfortabel 32C til å søle ut av en 34E og jeg så forferdelig ut. Jeg elsket alt ved å være mamma bortsett fra hva det gjorde med figuren min.

Erin, som har vært gift med Peter i fem år, hadde holdt på sin energiske jobb store deler av svangerskapet. Hun danset foran tusenvis i Royal Albert Hall da hun var 23 uker borte.

Men så rammet graviditeten hennes. Og et uplanlagt keisersnitt forårsaket av sjelden svangerskapstilstand polyhydramnios betydde at hun umiddelbart etter fødselen ble forbudt å trene i seks uker. Jeg var på treningsstudioet to dager før fødselen og gikk på tredemølle med håndvekter i oppoverbakke fordi jeg følte at jeg kunne, sier hun.

Erin Boag

Som danser var Erin vant til å være stram og tonet (Bilde: Getty)

Så etter at jeg kom ut av teatret, kom en sykepleier inn på sykehusrommet mitt og sa: 'Jeg vet hvem du er, og du skal ikke trene noe før vi sier at du er klar.' Jeg følte at jeg hadde blitt ropt på av en skole lærer, men det fikk meg til å innse at dette var alvorlig.

Bare omtrent en prosent av gravide utvikler polyhydramnios, men det kan være farlig. Det betyr at det er for mye væske rundt babyen i livmoren.

Jeg gikk til min 39 ukers skanning som planlagt i april, og legen fortalte meg at de trengte å få babyen ut så snart som mulig fordi han ikke ville falle i fødselskanalen på grunn av væsken.

Jeg hadde keisersnittet uten å tenke fordi sikkerheten hans var viktigst. Men det var først etterpå jeg skjønte at det betydde at jeg ikke ville klare å trene.

Bare seks uker etter operasjonen startet Erin et strengt treningsregime hos Nuffield Health. Hun trener en time fire ganger i uken, trener intervalltrening på romaskinen, bokser og løfter vekter.

Jeg jobber hardt fordi jeg vet at det er et mål på slutten av det, sier hun.

Ewan står opp klokken 06.00, så går jeg til treningsstudioet og kommer tilbake før faren går på jobb - han merker knapt at jeg er borte. Det er psykisk så mye som fysisk helse jeg vil ha - og det er flott å starte dagen med trening.

Jeg vet at jeg gjør noe positivt for å få figuren og energien tilbake.

Paul Quick, treningsleder, ved Nuffield Health i Surbiton, South West London, utarbeidet Erins treningsregime. Han sa: Som en eliteutøver klarte hun å utføre alle øvelsene riktig.

Å komme tilbake for raskt for å trene etter at en nyfødt ender ofte med ubehag, smerte eller skade. Jeg gjør mitt beste for å minimere risikoen. Det skal være en morsom, engasjerende opplevelse.

Erin er nå en slank størrelse 10, og er en stein og en kjolestørrelse fra målvekten før babyen. Hun planlegger å slanke seg til sin gamle størrelse i tide til turen med Anton, som starter i januar.

Erin Boag

Richard Arnold og Erin Boag (Bilde: PA)

Likevel er hun fast bestemt på at hun ikke kommer tilbake til Strictly - der hun sist dukket opp med Richard Arnold i 2012.

Jeg gleder meg til å komme tilbake på turné, men jeg liker å være mamma enda mer. Det er det beste jeg noen gang har gjort, sier hun

Jeg elsket tiden min på Strictly, men det var veldig fullt på - masse reiser og trening syv dager i uken. Jeg ville hate å gjøre det igjen og deretter bruke all min tid på å ønske jeg var hjemme med sønnen min.

nye kjærlighetsøygutter

Han er bare perfekt, og jeg vil være med ham så mye som mulig fordi han vokser så fort allerede.

Så legger Erin til og smiler: Pluss, slik jeg ser det, er han en liten påminnelse for meg om å holde det rette og smale og flytte de siste kiloene.

Bare fordi han blir større, blir jeg mindre. Vi er et lag!

ERINS DAGLIGE KOSTNAD

DAG EN: Frokost: To Weetabix, skummet melk en halv banan. Lunsj: Halv eske fersk grønnsaksuppe med rugbrødskive. Middag: Stekt torskefilet med rødbeter, tomat, agurk, bladsalat.

DAG TO: Frokost: Müsli med skummet melk og bær. Lunsj: Plukeplate med tomater, agurk, osteterninger og teskje Branston -sylteagurk med rugbrød. Middag: Vegrøre med stekekorn, rød paprika, pak choi, hvitløk og brokkoli

DAG TRE: Frokost - Skål med appelsiner, jordbær og en halv banan. Lunsj - En halv eske fersk tomatsuppe med rugbrød. Middag - Laksefilet med ratatouille.

DAG FIRE: Frokost - Grøt laget med skummet melk og honning. Lunsj - Kyllingbryst og salat. Middag - Oksekjøtt og grønnsak.

DAG FEM: Frokost - Ferske blandede bær. Lunsj - Plukketallerken med tomater, agurk, kyllingbryst Branston -sylteagurk. Middag - Hvit fisk med rester av ratatouille og grønne grønnsaker.

Rekesalat

Erin spiser nå mange sunne salater med fisk (Bilde: Getty)

TRENINGSTIPS

Erin går til sitt lokale Nuffield Health -treningsstudio fire ganger i uken, samt går daglig. Hver time lang trening består av flere øvelser, inkludert:

VARME OPP: Gå på tredemølle i fem minutter. Tøyer i 10 minutter, bruker ofte en treningsball for å hjelpe deg med kjernestyrken. Pluss cross stretching for å øke fleksibiliteten og muskeltonen. W

INTERVALLTRENING: Enten ro i 10 minutter (jevnt tempo i et minutt og deretter raskt tempo i 30 sekunder) og gjenta tre ganger. Eller sykling (15 minutter sykling i et lett tempo og deretter raskt tempo i et minutt om gangen). Gjenta tre ganger.

Deretter 20 knebøy, 20 kne-trykk og 20 tricep-dips.

VEKTTRENING: 15 minutter roterende mellom håndvekter og kamptau.

VARM NED: På tredemølle i fem minutter.

Se Erin trene i dette eksklusive bildegalleriet:

Kom i form med Erin Boag Se galleri

Se Også: