Roku Streambar Review: en ekstraordinær forbedring av TV-en din med ekstra kanaler og strålende lyd

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

De fleste moderne TV-er fokuserer på slående, iøynefallende visuell troskap, men har ofte svak lyd fra små innebygde høyttalere med begrenset rekkevidde – så lydplanker er en fin måte å øke lydkvaliteten og få den til å føles nærmere en kinoopplevelse.



Det amerikanske selskapet Roku var banebrytende for tilbakestrømming med den første Roku-modellen, utviklet i samarbeid med Netflix tilbake i 2008, og har siden den gang fortsatt å innovere med produkter som Roku Streambar.




Streambar kombinerer en strømmepinne inkludert en mengde strømmetjenester, med høykvalitets lydplankehøyttalere for å tilby en fin forbedring til de fleste TV-er. Streambar tilbyr ikke bare opp til 4k, skarpe bilder, men også strålende Dolby-surroundlyd.



Streambar er mindre enn jeg forventet, men det hindrer den ikke i å være et kraftsenter (Bilde: Roku)

Den måler 14 bred, 2,4 høy og har en dybde på bare 4,2, noe som gjør at den ser litt rar ut under noen av de større 50 pluss-TV-ene. Innretningen sitter tett under TV-en og stikker ikke for mye ut, selv i et rotete TV-område.

Med en vekt på kun 1088,6 gram er den enkel å montere på veggen, justere eller flytte til en annen TV.

Portene inkludert på baksiden er:



HDMI 2.0 (ARC), optisk inngang (S/PDIF Digital Audio) som er nødvendig hvis TV-en din mangler en kompatibel ARC HDMI-port, én USB-port som lar deg se filmer fra medfølgende USB, de er i et kompatibelt format.

Den merkbare utelatelsen her er mangelen på en Ethernet-port, som kan være et problem hvis du har problemer med Wi-Fi-signaler hjemme. Imidlertid er et alternativ for USB til Fast Ethernet-adapter tilgjengelig.



ARC er også flott hvis du vil ha fordelen av den forbedrede lyden selv når du ikke bruker Roku, slik at du kan kjøre den opppumpede lyden med enheter som dine vanlige TV-apper eller en spillkonsoll.

Roku-brukergrensesnittet ser litt grunnleggende ut, men det er enkelt, raskt og responsivt. Den gjør en god jobb med å samle alle appene og kanalene dine, den flislagte skjermen på ett sted samtidig som den inneholder anbefalinger.


Oppsett er enkelt; du kan koble til en hvilken som helst TV med en HDMI-port ved å følge oppsettinstruksjonene på skjermen. Når du har opprettet en Roku-pålogging og lagt inn betalingsdetaljene dine, kan du legge til kanaler og de forskjellige strømmekontoene dine.

Tyson Fury vekttap

Når du søker etter programmer, gjør Streambar sitt beste for å finne gratis, eller i det minste de billigste versjonene, og gir deg en liste over de ulike kjøpbare alternativene.

For TV-er som støtter det, kan du dra nytte av skarpe 4k-bilder med 60 bilder per sekund, og den har også HDR 10-støtte, slik at du får utmerket bildekvalitet, skarphet og livlige farger.


Fjernkontrollen er enkel og slank; den inkluderer 4 snarveisknapper for Netflix, Google Play, Rakuten og Spotify, som er en god idé i teorien, men siden jeg egentlig bare bruker én av dem, ville jeg ha foretrukket fire tilpassbare knapper som jeg kunne tilordne strømmetjenestene mine.

Det tok meg også en stund å venne meg til de sidemonterte volumknappene som virker litt rare på en fjernkontroll, noe som resulterer i at jeg utilsiktet endrer volumet når jeg bare holder den.

Stemmesøk fungerer relativt bra med at du kan utforske et enormt bibliotek for å finne filmer og TV-serier raskt og effektivt.

Med alle de store strømmetjenestene som Netflix, Prime, Disney Plus samt gratis strømmetjenester som 4OD, BBC iPlayer, YouTube, gir den også sitt eget innhold med Roku Channel.

Det inkluderer til og med noen som er vanskeligere å finne som Now TV og Apple TV, selv om jeg var trist å se at det for øyeblikket ikke var noen Twitch-støtte.

Gjennom apper som Tune-in og Spotify bruker jeg også TV-en min som radio om dagen.

Selve Roku-kanalen er litt blandet med noen klassikere, men de fleste filmer og TV-serier var ganske eldre.

Streambar fungerer med stemmeassistenter som Alexa eller Google Assistant hvis du ikke engang vil ha den krevende oppgaven med å bruke fingeren på fjernkontrollen, men jeg er ikke sikker på hvorfor du vil bruke den annet enn å rote med folk i neste rom .

Den er også kompatibel med Roku-appen som hjelper deg med å finne flere kanaler og kan også brukes som fjernkontroll, hvis din, som min, ofte gjemmer seg et sted.

Roku-mobilappen kan til og med tillate privat lytting når du kobler til øretelefoner, noe som er en praktisk funksjon for å se på TV uten å forstyrre andre. Du kan også caste videoer og musikk på TV-en med appen.

Streambar er også utstyrt med Bluetooth 5.0 og er kompatibel med følgende formater H.264/AVC (.MKV, .MP4, .MOV), H.265/HEVC (.MKV, .MP4, .MOV); VP9 (.MKV) slik at du kan se ditt eget nedlastede innhold via USB.

Å lytte til musikk var en fryd gjennom Roku Streambar (Bilde: James Ide)

De fire 1,9' full-range-driverne kan virkelig pakke en punch. Med to sidevendte høyttalere og to foran, gir den en surroundlydfølelse og får deg virkelig til å føle at det er flere høyttalere der inne.

Streambaren kan være veldig høy, og bassen var kraftig for sin kompakte størrelse for å legge enda mer episk til favorittfilmene og videospillene dine. Så med det økte volumet og dybden på lyden betydde Call of Duty nesten at jeg og naboen min fikk et hjerteinfarkt.

Stemmeklarhetsfunksjonen var også spesielt nyttig for filmer som gikk utrolig stille på stemmene, men utrolig høyt med eksplosjoner, så jeg kan nå forstå Michael Bay-filmer.

Den nåværende prisen på £99,99 gjør Roku Streambar svært rimelig, og gir ekstra funksjonalitet til de fleste TV-er og en markant forbedring av lydkvaliteten.

Siste tekniske anmeldelser

Kjennelse


Roku Streambar tilbyr en solid forbedring til de fleste TV-er og har et omfattende utvalg av streaming-apper for å legge til arsenalet ditt, og tilbyr en imponerende forbedring.

Det er også et strålende oppgraderingsalternativ for de med en eldre TV som ennå ikke ønsker å bruke store mengder penger på et skinnende nytt banebrytende sett, men som ønsker fordelene med noen av de beste streamingkanalene.

Den gjør også en god jobb med å balansere høye actionscener, slik at de føles episke og vektet uten å miste dialog og mindre mer intrikate lyder som vanligvis går tapt.

Lydkvaliteten puster virkelig nytt liv inn i favorittfilmene, musikken og spillene dine og gir deg klar, skarp og veldefinert lyd.

Roku Streambar er tilgjengelig nå for £116,99 fra Amazon

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: