Se først på 3,5 milliarder pund 'UK Disneyland' fornøyelsespark - med slott, ritt og temaområder

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Storbritannia er hjemsted for flere fornøyelsesparker, inkludert Alton Towers og Thorpe Park, men vi har for øyeblikket ikke noe lignende Disneyland her.



Imidlertid kan alt dette endre seg i løpet av få år, ettersom en søknad om planlegging av et temaparkområde på 3,5 milliarder pund som skal bygges utenfor London, i Kent, blir sendt til regjeringen.



Søknaden sendes inn i dag og inneholder et imponerende nytt kunstverk som belyser hvordan temaparken virkelig ville se ut - og den ser nærmere på noen av rittene, rapporterer Daily Star.



Hvis den lykkes, vil den miljøvennlige fornøyelsesparken være på størrelse med 136 stadioner når den er ferdig, og etter utseendet på den, vil den skilte med berg- og dalbaner, et slott, kunstige fjell og en rotasjon av Union Jack-merket.

En kunstners tegning av hvordan den nye fornøyelsesparken på 3,5 milliarder pund vil se ut hvis den bygges - med berg- og dalbaner og kunstige fjell

En kunstners tegning av hvordan temaparken vil se ut (Bilde: The London Resort)

I likhet med Disneyland vil fornøyelsesparken bli delt inn i temaområder.



De vil bestå av The Studios (inspirert av Hollywood), The Woods (et eventyrområde), The Kingdom (fullt av sverd og drager), The Isles (mytiske sjødyr), The Jungle (gamle ruiner) og The Starport (en futuristisk sci-fi-sone).

Hvis utbyggingen blir godkjent, kan byggingen av feriestedet begynne i 2022, med tanke på åpning i 2024.



Det planlagte stedet er for tiden et industriområde nær Gravesham, Dartford og Thurrock, som strekker seg over 872 dekar.

Slottet som skulle bygges i fornøyelsesparken

Det ville ha et slott, som ligner på Disneyland (Bilde: The London Resort)

Et nærbilde av de foreslåtte rittene i fornøyelsesparken

Et nærbilde av hvordan noen av rittene kan se ut (Bilde: The London Resort)

Development Consent Order (DCO) beskriver også utviklingen av to temaparkporter, et badeland, konferanse- og konferansesenter samt et e-Sportsanlegg.

Mer enn 3500 hotellrom vil bli opprettet, og to fergeterminaler vil bli bygget på hver side av Themsen, sammen med fasiliteter bak huset, et besøkssenter og en ny vei fra A2.

Det meste av materialet som kreves for å bygge feriestedet, ville bli levert med elv.

Utviklingen tar også sikte på å være den første operativt karbonnøytrale temaparken i verden.

De forskjellige landene i fornøyelsesparken

De forskjellige landene som ville være i fornøyelsesparken (Bilde: LondonResort/Twitter)

Et nærbilde av hvordan fornøyelsesparken kan se ut hvis den er bygget i Storbritannia

Det ser så kult ut! (Bilde: The London Resort)

Det miljøvennlige stedet ville gi en 'netto gevinst for biologisk mangfold' og skape et grønt nettverk av rekreasjonsområder og parkområder som inkluderer områder med miljøforbedring og opprettelse av naturtyper ved Themsen til fordel for både feriestedets gjester og lokale innbyggere.

Hvis dette ikke var nok, inneholder programmet også uavhengig forskning som spår at utviklingen vil generere 50 milliarder pund i brutto økonomisk aktivitet (GVA) i løpet av en innledende 25-års periode.

Det forventes også å skape mer enn 6000 konstruksjonsjobber og 48 000 direkte, indirekte og induserte jobber innen 2038, inkludert mer enn 17 000 feriestedansatte.

Regjeringen har nå 28 dager på seg til å konsultere lokale myndigheter og foreta en evaluering av utviklingsforslaget før de gir sin beslutning om det.

Kent County Council sa tidligere at det 'stort sett støtter forslaget'.

Imidlertid har det vært en viss motstand fra Wildlife -gruppen Buglife, som sier at Kent -myrene er hjemsted for tusenvis av arter, hvorav noen er 'av bevaringshensyn'.

Hva synes du om feriestedets planer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: