Titanic II tilbake på sporet med håp om at skipet vil ta samme rute som originalen i 2022

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ventetiden for å finne ut mer om Titanic II kan nesten være over.



Prosjektet har vært noen få år i gang med den australske gruvemilliardæren Clive Palmers selskap Blue Star Line som først kunngjorde planer om å bygge skipet i 2013.



Selv om det allerede fantes flere modeller og tester, ble satsingen stoppet under noen økonomiske tvister.



Titanic II forventes å frakte rundt 2400 passasjerer samt 900 mannskap (Bilde: PA)

Imidlertid ser det ut til at prosjektet nå er på god vei igjen, med en lansering i 2022, selv om den eksakte datoen ennå ikke er bekreftet.

Og nå har selskapet lagt ut en oppdatering på sin offisielle Facebook -side @OfficialTitanicII.



Men ikke få håpet enda enda fordi selskapet ganske enkelt fortalte følgere: 'Vi kommer med ytterligere kunngjøringer om Titanic II litt senere i år. Følg med for flere detaljer. '

Titanic vil ha mye mer oppdaterte sikkerhetsfunksjoner og navigasjonsteknologi (Bilde: PA)



Selv om det ikke er så mye å gå på, følger det et innlegg fra milliardær Palmer som ga tommelen opp på julaften og sa: 'God jul og godt nytt år. Jeg ønsker fred og lykke for alle menn og kvinner med velvilje.

'Ser frem til å oppnå gode ting sammen i 2020.'

For å hylle det originale skipet, vil Titanic II seile på samme rute som linjen, som berømt sank tilbake i 1912 etter å ha krasjet i et isfjell under jomfruturen mellom Southampton og New York City.

paul atkins susie bulk

Titanic II vil hylle det originale skipet, ved å seile på samme rute som rutebåten (Bilde: Paramount/Kobal/REX/Shutterstock)

Selvfølgelig vil denne kopien ha mye mer oppdaterte sikkerhetsfunksjoner og navigasjonsteknologi-selv om den er inspirert av den beryktede lineren, vil den skilte med moderne bekvemmeligheter og funksjoner.

Imidlertid vil det være mange nikk til Titanic selv, fra layout og interiør, med design inspirert av det ikoniske skipet - inkludert en nesten identisk versjon av skipets store trapp.

Titanic II forventes å frakte rundt 2400 passasjerer samt 900 mannskap.

Se Også: