Bussturerferier i 2017: hvordan du tar en kupppause til destinasjoner i Storbritannia og Europa

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



david walliams babynavn

Langt borte er dagene da bussferier fremkalte bilder av å sitte ubehagelig i uendelige timer før du tilbrakte en rushed ettermiddag med å prøve severdighetene på reisemålet du foretrekker.



I dag er busser høyteknologiske, høyt spesifikke kjøretøyer med luksuriøse seter, vennlige ansatte og fasiliteter, inkludert kopper te å nippe til mens du tar det fantastiske landskapet under kjøreturen.



Og mange trenere tilbyr også nettbrettvennlige ladepunkter i tilfelle du vil være borte noen timer eller se på en film eller ta en titt på favoritt-TV-serien din (Kanal 4s Coach Trip noen?).

Millioner av briter liker bussturer og ferier hvert år, så hvorfor ikke bli med dem og se hva du mangler?

Her ser du hva som tilbys for sesongen 2017, inkludert de beste tilbudene ...



1. Skjær

satt reisetillegg

Shearings tilbyr bussturer over hele Storbritannia og Europa, med et bredt spekter av både halvpensjon og altomfattende turer.



Hvis du leter etter gode tilbud på europeiske pauser, har de en dedikerte tilbudsside her hvor du kan gjøre noen kupp i siste liten.

For eksempel har de for øyeblikket et tilbud på sine 10-dagers tur til Gardasjøen, Venezia og Verona for bare 699 pund - det er en besparelse på 170 pund!

Hvis det er en oppholdskort på kortene, vil du gjerne sjekk ut deres britiske tilbudsside som også inkluderer en rekke kyst- og kystpauser.

For eksempel kan du spare opptil £ 95pp på en fritidsferie i Eastbourne, med priser fra £ 398 s , eller hvis du vil utforske Bournemouth, kan du være interessert i deres 8-dagers tur til Bournemouth og Isle of Wight med priser fra £ 408 sider .

Hvis du er ute etter en altomfattende ferie, trenger du ikke å skvette penger for å få en strålende pause.

Shearings tilbyr en rekke seriøst glamorøse steder, inkludert A-lister-favoritt Comosjøen hvor du kan ta 10-dagers pauser fra bare 644 pund , eller en tur til Barcelona og Catalonia Coast fra bare 610 pund .

Vil du ha et ekstra snev av luksus? Prøv en av deres Grand Tourer busser med fordeler inkludert ekstra benplass ...

Les mer

Ferieideer i Storbritannia
Rimelige britiske destinasjoner Beste britiske ferieparker De beste sandstrendene i Storbritannia Beste turferiedestinasjoner

2. David Urquhart

David Urquhart tilbyr turer med litt forskjell, for eksempel det populære 3-dagers Emmerdale Tour fra £ 135pp der ferierende utforsker den vakre Yorkshire Dales, inkludert den berømte Harewood Estate som pleide å fungere som et filmsted for den populære såpen.

Når du går i fotsporene til dine favorittkarakterer, vil guidene dele hemmeligheter, historier og avsløre fascinerende fakta bak forestillingen, med stopp forbi kjente tilholdssteder som Bob & # 39; s Café, The Woolpack og Village Church.

Det tilbys også noen strålende britiske kystpauser, inkludert et opphold på to netter i Eastbourne.

Med priser fra £ 109pp , vil gjestene bli spist middag, bed and breakfast, samt en ekskursjon ombord på British Airways i360 i Brighton, og rikelig med underholdning gjennom.

Brendan fra det populære TV -programmet Coach Trip (Bilde: Kanal 5)

3. Titan Travel

Hvis det er en luksus busstur du er ute etter, så bør Titan Travel være på radaren din. I tillegg til europeiske destinasjoner tilbyr de bilturer i spennende langdistanse hotspots.

For eksempel kan du bruke 16 dager med å utforske California og Golden West inkludert Las Vegas - og du kan spare opptil £ 100pp hvis du bestiller for 2018. Prisen er litt brattere enn de fleste bussferier på grunn av langdistansemål, fra £ 2399pp, men dette inkluderer overnatting og flyreiser.

I mellomtiden vil naturelskere ønske å utforske Fryktsomme inspirerende nasjonalparker tur i Nord -Amerika, med stopp midt i det fantastiske landskapet i Arizona og Utah, Wyoming og South Dakota. Prisene starter fra 2.999 pund og inkluderer overnatting, flyturer og alle måltider .

4. Hær

En Leger Luxuria -trener

Med en rekke reiseruter over Storbritannia og Europa, i tillegg til hundrevis av samlingspunkter i England, Skottland og Wales, Leger Holidays fortsetter å være en fast favoritt blant trenerferiefans.

De har seriøst økt innsatsen når det kommer til komfort med Luxuria-busser som har stol i lenestolstil, personlige berøringsskjerm-TV-er, stikkontakter og USB-punkter for hvert sete, slik at ferierende kan sikre at gadgetene deres blir ladet.

DISNEYLAND PARIS

Hvis barna dine alltid har drømt om å se Mikke Mus, men reisekostnadene har satt deg utenfor en tur til det magiske riket, kan en trener være svaret!

Turen fra Calais tar 3,5 timer (ikke inkludert 90 minutter med ferge, eller 35 minutter i Eurotunnelen), men det slipper deg rett på dørstokken til ditt valgte Disney -hotell .

For å hjelpe til med å strekke budsjettet litt lenger, kan det være lurt å sjekke ut Disneyland Paris -tilbudssiden der vi deler de beste tilbudene for billige billetter og pauser.

Skjermtid: Et Leger Luxuria -interiør

FRANKRIKE

Leger tilbyr et imponerende utvalg av turer i Frankrike, enten du er etter en storbyferie eller vil utforske landets berømte pittoreske landskap.

For eksempel kan du bruke 4 dager med å utforske Paris fra bare 269 pund , inkludert en båttur nedover Seinen for å nyte utsikten, og til og med en ekskursjon til det fantastiske Palais de Versailles.

Har du allerede sett lysets by? Da vil du kanskje utforske noen av landets vakreste regioner - for eksempel kan du tilbring en uke i Bretagne fra £ 679pp , med en omvisning i områdets sjarmerende landsbyer, samt muligheten til å smake på det verdensberømte kjøkkenet på lokale restauranter.

Les mer

Europeiske byguider
Amsterdam, Nederland Lisboa, Portugal Edinburgh, Skottland Berlin, Tyskland

ITALIA

Hvis du alltid har drømt om å se Italias største byer, inkludert Venezia, Roma og Pisa, samt å utforske de pittoreske områdene Sorrento eller Gardasjøen, så er Bildevisning i Italia er sikkert av interesse.

Denne 12-dagers turen inkluderer en rekke stopp på tvers av de store severdighetene, med overnatting, frokost og middag inkludert. Prisene starter fra 799 pund .

Se Også: